Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 Internetes gyilkos nő

2016. augusztus 26. - Jack Hate

Az Internet ma már az egész világot uralja, az Y generáció pedig mindig vevő az újításokra.Sajnos a gyilkosok világában is népszerű az informatika, így a világhálót már áldozataik vagy cinkosaik becserkészésére is tudják használni. Most következzen öt gyilkos nő, akik

A pénzéhes gót királynő

clara-schwartz-2.jpgrobert-schwartz.JPG

Clara Schwarz (bal) okos, de meglehetősen magának való lány volt, és amikor 16 évesen elvesztette édesanyját, az apjától, Roberttől (jobb) is eltávolodott. A lányt nagyon érdekelte a gót szubkultúra, fekete ruhákat hordott, kelta vásárokra járt és furcsa online szerepjátékokon játszott. Így ismerkedett meg három másik problémás fiatallal, Catherine Inglis-szel, Michael Pfohllal és Kyle Hulberttel.

A többi tinédzsertől eltérően Clarának volt még egy szenvedélye: a pénz. Robert Schwarz tudós volt, s a munkája során 400 000 dollárt keresett. A lánya akarta a pénzt, ezért elhatározta, hogy megöleti. Ezért elkezdte manipulálni a már említett három gót barátját, és Kyle Hulbertben megtalálta a tökéletes fegyvert. A fiú már kisgyerek korától kezdve elmezavarokban szenvedett. Clara elhitette vele, Pfohllal és Inglis-szel, hogy a játék, amit játszottak, valóság. Azt is mondta, hogy az apja bántalmazza, amit a többiek el is hittek. Kyle bekapta a csalit, és elhatározta, hogy megvédi a királynőjét.

2001. december 8-án  Clara az egyetemi kollégiumban telefonálgatott, a többiek pedig elautóztak az apja házához. Csak Hubert ment be a házba, ahol egy szamurájkarddal több mint 30 szúrással meggyilkolta Robert Schwarzot. Ám akadt egy nagy probléma: a trió autója elakadt a sárban, és Kyle a szomszédoktól kért segítséget. Ez lett később a vesztük.

A nyomozók kikérdezték Carát, aki hirtelen megkérdezte: "A húgom kirúghat apám végrendeletéből?" A csapat hamarosan lebukott. Inglis 1 évet, Pfohl 20-at kapott. Kyle Hubertet életfogytiglani börtönre ítélték, míg Clara Schwarz 48 év börtön után szabadulhat.

A nyomozó bekapta a csalit

sharee-miller-feb-2012.jpg

Sharee Miller ki akart szállni a Bruce Millerrel kötött házasságából, de a válás nem érte volna meg neki. Úgy vélte, hogy az önkéntes özvegység lenne a legjobb megoldás, de nem akarta bemocskolni a kezét. Bérgyilkost sem fogadott, hanem a tökéletes fegyver kiválasztását saját vonzerejére és a világhálóra bízta.

Az Interneten ismerkedett meg Jerry Cassaday-vel. A férfi korábban gyilkossági nyomozó volt, de kirúgták, és egy nehéz váláson is túl volt. Kétségbeesett volt, kereste a reményt. Sharree egy jómódú autókereskedő üzletasszonyként mutatkozott be, akinek a férje egy agresszív maffiózó. Azt állította, hogy szereti Jerry-t, de nem tud elválni, mert túl sokat tud férje üzleteitől, ezért megölnék. Sharee együtt töltött egy szenvedélyes éjszakát Cassaday-vel, majd azzal rukkolt elő, hogy terhes. Majd sebeket festett magára, főleg a hasára, és fotókat küldött magáról Jerry-nek. Azt állította, hogy a férje olyan súlyosan megverte, hogy elvetélt.

Jerry-nek több se kellett, és a szeretők megkezdték Bruce Miller meggyilkolásának megtervezésének. Minden egyes részletet átbeszéltek, ezt is az Interneten. 1999. november 8-án Jerry elment a férfi autókereskedésébe, lelőtte, és rablásnak álcázta a gyilkosságot. A rendőrség is ebbe az irányba indult el, így az ügy sokáig megoldatlan maradt.

Nem sokkal később elment Sharee-hez, de ő már akkor a valódi szeretőjével élt. Jerry összeroppant, öngyilkosságot követett el. Ám halála előtt egy táskában összegyűjtötte a Sharee bűnösségét igazoló bizonyítékokat, köztük a kinyomtatott beszélgetéseket s a nő által küldött fotókat (pl.a hamis terhességi tesztről és a sérüléseiről). Sharre Millert életfogytiglani börtönre ítélték, azóta sem szabadult.

Az Internetes fekete özvegy

326050a300000578-3500788-image-a-31_1458428949399.jpg

A kanadai Melissa Ann Friedrich megrögzött csaló és fekete özvegy volt, mióta az eszét tudja. Partnereit, akiket nagy rendszerességel foszt ki, sokszor az a világhálón cserkészte be. 1977 és 1791 között harminc csalási ügyben is elítélték.

1991-ben megölte a második férjét, Gordon Stewartot.. A férfin kétszer is áthajtott az autójával. Ht év börtönre ítélték, de már kettő letöltése után szabadult. A nő azt állította, hogy Stewart erőszakoskodott vele, sőt, szabadulása után többszr is szónokolt a családonbelüli erőszak ellen 2002-ben azonban a harmadik férje, az Interneten megismert Robert Friedrich is váratlanul meghalt. A nő ellen nem emeltek vádat, de polgári peres úton a család vissza tudott szerezni 15 000 kanadai dollárt abból a pénzből, amit a férjétől örökölt. 

2013-ban egy idősek otthonában ismerkedett meg Frederick Weeks-szel. Össze akartak házasodni, de a frigyet nem tudták anyakönyveztetni. Mégis elmentek nászútra, ahol az asszony majdnem megölte a férjét nyugtató-túladagolással. Két év kilenc hónap börtönre ítélték, és azóta megint szabadult. Ám tilos számára felcsatlakozni az Internetre, nem változtathatja meg a külsejét és nem nagyon létesíthet kapcsolatot.

Szerelmi háromszögből késelés

rachel-wade-2.jpgsarah-ludemann-4.jpg

A 19 éves Rachel Wade (bal) és a 18 éves Sarah Ludemann (jobb) ugyanabba a fiúba, Joshua Camachóba voltak szerelmesek. Josh élvezte a helyzetet, de a két lány egyre féltékenyebb és birtklóbb lett. Az Interneten posztoltak ki fotókat magukról Josh-sal, vagy a fiú félmeztelen fotóit mutogatták a világhálón.

A két lány chaten, SMS-en és hívások útján is zaklatta egymást. Sarah egyszer elment Rachel munkahelyére, ahol a lány pincérnőként dolgozott, és a barátnőivel megalázta. Wade válaszul egyre többet zaklatta riválisát, üzenetei sokkal fenyegetőbbé váltak. Érdekes, de a fiúra egyikük sem haragudottt.

Már egy éve tartott a harc, és az indulatot robbanásig feszültté váltak. 2009. április 14-én különösen sokat veszekedtek telefonon. Ludemann a barátnőivel elautózott egy előre megbeszélt helyre, ahol Wade egyik barátja lakott. A két lány ott akarta lerendezni a vitát. Azt azonban nem tudták, hogy Rachel már egy késsel felfegyverezte megát. Amikor kiszállt a kocsiból, Sarah kiabálni keztdett vele, hogy hagyja már abba a zaklatást. Erre a másik lány odarohant, és két késszúrással megölte.Ludemann a földön vérzett el. 

Rache Wade-et még aznap letartóztatták. 27 év börtönre ítélték, de szabadnapokat fog kapni, hogy megtanítsa a fiatalokat az online zaklatások lehetséges veszélyeire.

Az egyik legfurcsább gyerekgyilkosság

alyssa-bustamante-28.jpgelizabeth-olten-1.jpg

A 15 éves Alyssa Bustamante (bal) 4-es, 5-ös tanuló volt ugyan, de személyiségének volt egy sokkal sötétebb oldala is. 13 éves korában megpróbálta megölni magát gyógyszer-túladagolással. Több mint 300-szor vágta meg maát, emellett tőzzel és harapásokkal is gyötörte magát. Megszállotjává vált a gyilkolásnak. A legnépszerűbb közösségi oldalon hobbijaiként a vagdosást és az emberölést nevezte meg. Rengetegszer keresett rá az ölés kapcsolódó szavakra az Interneten.

A lány már jó ideje készült már a gyilkosságra. Célpontja a 9 éves szomszédja, Elizabeth Olten (bal) volt, mivel a kislány megbízott benne és könnyú célpont volt. Már korábban ásott egy sírt a kislánynak. 2009. október 21-én elcsalta Oltent a sírhoz, ahol mepróbálta elvágta a torkát. Nem sikerült, Elizabeth védekezett. Végül megfojtotta az áldozatot, majd többször belesúrt a holttestet.

A gyilkosságot megírta naplójában, végül ez buktatta le. Csak a letartóztatása után derült ki, hogy a pszichiáterek már korábban fontolóra vették Alyssa hosszantartó kórházi kezelését. Az egész ország megdöbbent, amikor kiderült, hogy a kislányt egy másik gyerek ölte meg. Bár még csak 15 éves volt, de már antiszociális személyiségzavart diagnosztizáltak nála, Bustamantét cselekvőképes felnőttként állították bíróság elé. Életfogytiglani börtönre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségével.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr5511653032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása