Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 elvetemült, mégis gyönyörű gyilkos nő, 2. rész

2016. augusztus 12. - Jack Hate

Jodi Arias

jodi-arias-7.jpg

A mormon nő, akinek vezető állása volt a pénzügyi szektorban, egy féltékenységi rohamában ölte meg ex-pasiját, Travis Alexandert. Tuhanyzás közben támadt rá a férfira, akit 27-szer megszúrt, kétszer rálőtt, és elvágta a torkát. A gyilkolásról fotókat készített. Ezután nyugdtan befestette a haját és elment egy másik férfihez randizni. Ám valószínűleg nagyon élvezte a gyilkolást, mert már a következőre készült. Amikor letartóztatták, táskája késekkel és más hasonló fegyverekkel volt tele. A nő önvédelemre hivatkozott, ennek ellenére halálra ítélték. Később kegyelmet kapott.

Casey Anthony

img-zenaida-gonzalez-attorneys-ask-judge-to-move-casey-anthony-civil-trial.jpg

Casey Anthony Amerika egyik legnagyobb port felkavart gyerekgyilkosságának volt az elkövetője. Az akkor 23 éves nő kloroformmal kábította el két éves kislányát, Caylee-t, majd ragasztószalaggal megfojtotta, A holttestet hónapokig az autójában őrizte, mialatt ő folyamatosan bulizott, végül egy erdős területen szabadult meg tőle. A nőt végül letartóztatták, és Florida állam törvényei értelmében halálra kellett volna ítéltni. A több mint egy évig tartó jogi hercehurca azonban, mely az egész világot megrázta, a vádlott felmentésével végződött. Casey Anthony most már szabadon jár-kel a világban, bár sokan a meglincselésére készülnek. 

Ramona Marston és Rena Chynoweth

ramona-marston.jpgrena-chynoweth.jpg

Ramona (bal) és Rena (jobb) a szüleik kényszerítésére egy poligámista mormon szekta tagjai lettek. A vezető, Ervil LeBaron, aki feleségül is vette Renát, egy becsvágyó őrült volt, aki kegyetlenül leszámolt a többi mormon csoporttal, s egy sor gyilkosság elrendelője volt. Még a saját bátyját is megölette. Marstont és Chynoweth-et arra kényszerítette, hogy öljenek meg egy poligám orvos, Rulon Allredet. Bár két férfi vitte őket a helyszínre, a doktort a lányok lőtték le. LeBaront elítélték, a börtönben meg is halt. Ramona elmenekült, sosem kapták el. Renát felmentették a vádak alól, de később beismerte bűnét, és egy könyvet is írt az esetről.

Barbara Graham

barbara-graham-1.jpg

barbara-graham-28.jpgA gyönyörű prostituált három férfival elhatározta, hogy kirabolják az idős özvegyet, Mabel Monahant. Barbara feladata lett volna, hogy bekéreckedjen a házba, ahol a férfiak követték volna. Ám amikor Mrs. Monahan beengedte a segítségét kérő Grahamat, az bekattant, és pisztollyal összevissza verte a hölgy fejét. Míg a férfiak a házban lévő széfet keresték, ő egy takaróval megfojtotta az áldozatot. Ügye hatalmas médiavisszhanggal járt az elkövetett gyilkosság kegyetlensége és az elsőrendű vádlott szépsége miatt. A tetteseket halálra ítélték. Barbarát 1955. június 3-án végezték ki a San Quentin börtön gázkamrájában. Utolsó kívánsága egy szemfedő volt, hogy ne lássa az emberek dühös arckifejezéseit.

Brittany Holberg

brittany-holberg-1.jpg

A texasi prostituált mindössze 23 éves volt a gyilkosság idején, de addigra már évekig űzte az ősi szakmát. 1996. november 13-án szedte fel a 80 éves A. B. Towery Sr., ám az öregember volt az utolsó csepp Britanny poharában. Kalapáccsal rátámadt a férfira, és mikor az a földre került, közel 60-szor megszúrta. Nem válogatott az eszközökben, használt henteskést, grapefruit kést, csontozó kést és villát is. A torkát 5 hüvelyk mélyen vágta el, majd ki is rabolta az áldozatot. 3 hónap múlva tartóztatták le, és 1998-ban méreginjekció általi halálra ítélték. Jelenleg a kivégzésére vár.

Estibaliz Carranza

estibaliz-carranza-8.jpg

A spanyol-osztrák vállalkozónő 2008-ban lelőtte a férjét. A holttestet nem találták meg. Ám két évvel évvel később a pasijával is végzett, s a két eltűnt személy ügyét a rendőrség nem tekintette tréfadolognak. Átkutatták a nő fagyizójának a pincéjét is, ahol fény derült Carranza titkára: a lelőtt férfiakat láncfűrésszel feldarabolta, majd betont öntött a torzókra és a pincében rejtegette őket. A gyilkos, akit a sajtó csak "Jégkirálynő"-ként emleget, Olaszországba menekült, ahol elkapták. Jelenleg is egy elmegyógyintézetben van.

Jasmine Richardson

jasmine-richardson-5_1.jpg

A kanadai lány még csak 12 éves volt, amikor 23 éves szerelmével, Jeremy Allen Steinke-kal lemészárolták Jasmine szüleit és 8 éves kisöccsét. A családnak azért kellett meghalnia, mert útját állták a fiatalok románcának és gót szenvedélyüknek. Bár a rendőrség eleinte azt hitte, hogy a lányt elrabolták, később egy rajzot találtak a szekréyében, melyben a családi ház felgyújtását tervezte. 12 óra után letartóztatták a párost. Jeremy életfogytiglanit kapott, Jasmine-t pedig a fiatalokra ksiazbható maximális büntetésre, 10 évre ítélték. 2016-ban szabadul.

Rachel Wade

rachel-wade-1.jpgrachel-wade-2.jpg

A 19 éves pincérnő két szúrással ölte meg a 18 éves Sarah Ludemannt. A két lány már egy éve veszekedett ugyanazon a fiún, Joshua Camachón. Kölcsönösen megkeserítették egymás életét (érdekes, de a fiúra egyikük sem haragudott), birtokolni akarták a fiút, és Rachel aktív zaklatásba kezdett. Az Interneten is egymást szapulták. Az ellenségeskedés 2009-ben élesedett ki igazán, és Rachel azzal vetett véget neki, hogy a nyílt utcán a barátaik szeme láttára megkéselte riválisát. 27 év börtönre ítélték. Szabadnapokat fog kapni, hogy megtanítsa a fiatalokat az online zaklatás veszélyeire.

Mechele Linehan

mechele-linehan-5.jpg

Az alaszkai nő és szeretője, John Carlin III 1996-ban lelőtték Linehan férjét, Kent Leppinket, majd egy kietlen vidéken hagyták a tetemet. 10 évvel később a rendőrök találtak egy levelet, melyben Leppink leírta, hogy ha őt meggyilkolnák, a neje és John Carlin ölték meg. A páros letartóztatták, Mechele-t pedig 99 évre ítélték. Ám pár évvel később az Alaszkai Legfelsőbb Bíróság nem találta elegendő bizonyítéknak a levelet, és az elkövetőket szabadlábra helyezték.

Evelyn Dick

evelyn-dick-2.jpg

A kanadai nő férjét, John Dick kalauzt lelőtték, majd brutálisan feldarabolták. Evelyn lett az első számú gyanúsított. Napokkal később megtalálták az ő kisfiát, Peter White-ot egy bőröndben bebetonozva. Az eset a "Torzó-gyilkosságok" nevet kapta, nem véletlenül. Evelynt eleinte bűnösnek találták férje halálában és kötél általi halálra ítélték, de később felmentették. A csecsemőgyilkoságért azonban életfogytiglani börtönre ítélték, de később szabadult, és azóta senki sem tuda, mi van vele. A férj haláláért senkit sem ítéltek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr6310358970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regina Septemvittata 2018.04.24. 20:06:45

Jodi Ariasról:
"A gyilkolásról fotókat készített." Ez hülyeség, te is tudod. Egyszer véletlenül elsült a gép, ami kattintott valami vitathatót. A képen talán Jodi lába látható, meg valószínűleg egy vérfolt. Nem ő készítette saját kezűleg, és csak ez az egy véletlen fotó létezik a "gyilkolásról".
Másik: "vezető állása volt a pénzügyi szektorban"... ezt honnan vetted? Persze, ütősebben hangzik, csakhogy tudtommal nem igaz. Részmunkaidős állásai voltak, illetve felszolgáló volt egy étteremben.

Hötorget 2019.10.08. 22:50:21

Jodi Ariasnél minden egyes mondatban van tévedés: a "pénzügyi szektorban" az volt a foglalkozása, hogy biztosítással multi-level marketingolt, semmiféle vezető állása nem volt. Egyszer lőtt nem kétszer, a haját a gyilkosság előtt festette be, és nem utána (pont az álcázás miatt). Semmiféle következő gyilkosságra nem készült (valószínűleg kiszótároztad a "premeditated" szót, de félreértetted, nem arról van szó, hogy a tervezett egy másik gyilkosságot, hanem ez a gyilkossága volt előre megtervezett), a késekkel teli táska teljesen röhejes, elképzelésem sincs, mit értettél félre, és semmiféle kegyelmet nem kapott.
süti beállítások módosítása