Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 elmebeteg többszörös gyilkos

2016. augusztus 20. - Jack Hate

Richard Chase

letoltes_1_2.jpg

A "Sacramentói Vámpír" néven elhíresült férfi 6 embert ölt meg bestiális kegyetlenséggel. Chase paranoid-skizofréniában, hipochondriában és Renfield-szindrómában (közismertebb nevén vámpírizmus) szenvedett. A siralomházban gyógyszeres kezelést kapott, ezek túladagolásával ölte meg magát.

Marjorie Diehl-Armstrong

ar-312289857.jpg

A zseninek tartott Marjorie lelőtte volt férjét és felrobbantott egy pizzafutárt egy bankrablás során, mellyel egy apjára uszított bérgyilkost akart kifizetni. A nőt pénzésége és bipoláris depressziója vette rá az őrült tervre. Beszámíthatónak találták, és jelenleg is az életfogytiglaniját tölti.

Joseph Kallinger

kallinger000.jpg

A cipész 13 éves kisfia segítségével tört be házakba, amiket kirabolt, a lakókat megkínozta, a nőket megerőszakolta, és hármat közülük meg is ölt. A skizofrén férfi, aki verte a fiait, minden embert meg akart ölni a világon. Életfogytiglanit kapott, húsz év börtön után szívroham vitte el.

Leonard Lake

lake_007.jpg

A paranoiás férfi úgy vélte, hogy egy nap egy globális katasztrófa pusztítja el a világot, s neki kell női szexrabszolgáival ismét benépesítenie a Földet. Rengeteg nőt rbolt el, erőszakolt, kínzott és gyilkolt meg, nem tudni hányat.  Amikor elkaptán, ciánnal megölte magát.

Charles Manson

charles-manson-1970-1500x1000.jpg

A szektavezér hűséges követőit vette rá, hogy villák lakóit gyilkolják meg bármi ok nélkül. Skizofrén volt, és úgy vélte, hogy a feketék átveszik a világuralmat, majd Manson és a szektája leuralja őket is. Halálrra ítélték, de később kegyelmet kapott. Őt tartják a világ leggonoszabb emberének.

Michael Owen Perry

resiz-michaelowenperry_1.png

A skizofrén férfi a megszállottjává vált Olivia Newton Johnnak. 1983-ban egszerre lelőtte a szüleit, az unokaöccsét és két unokatestvérét, mert azt hitte, ezt kérte tőle az énekesnő. Halálra ítélték, később életfogytiglanira enyhítették az ítéletét. Állapota a börtönben csak rosszabb lett.

Theresa Riggi

theresa-riggi-4.jpg

Az skóciai Theresa paranoiás, nárcisztikus és hisztériás személyiségzavarban is szenvedett. Mindenáron birtokolni akarta három gyermekét, de amikor volt férje el akarta őket perelni tőle, Theresa halálra szurkálta mindhármójukat. Elmegyógyintézetben ápolták, ahol ismeretlen okból meghalt.

Christina Marie Riggs

christina-riggs-2.jpg

A súlyos depresszióban és önutálatban szenvedő ápolónő öngyilkos akart lenni, de attól félt, hogy baja esik két gyermekének. Ezért megmérgezte és megfojtotta mindkettejüket, és magát is megmérgezte. Túlélte, épelméjűnek ítélték, halálra ítélték és 2000-ben méreginjekcióval kivégezték.

Kelly Silk

A keresztény négy gyermekes háziasszony szülés utáni depressziója és a gyermekkori traumái 1999-ben egy éjszakán elmezavarrá alakultak át. Kelly kisbabája sírásától bekattant, halálra szurkálta a férjét, majd felgyújtotta magát. Ő és két gyermeke odaveszett a tűzben, a legidősebb gyermeke pedig súlyosan megsérült.

Bobbie Sue Terrell-Dudley

terrell.jpg

A floridai ápolónő sokat látogatta a pszichiátereket egész életében. Münchausen-szindrómában szenvedett, megszállotjta volt a betegségeknek. 1984-ben egy idősek otthonában 13 nap alatt 12 embert ölt meg, egyet pedig csak megpróbált. 65 évre ítélték, természetes halállal hunyt el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr9910987160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása