Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 gyilkos, akiket össze kellene zárni

2016. augusztus 15. - Jack Hate

Gondolkozott már azon, hogy bizonyos karakterekkel párbajokat lehetne csinálni (pl. harcias kisnyugdíjas kerekes szatyorral vs. pitbull)? A szerkesztőink már igen. Éppen ezért elhatároztuk, hogy összezárunk különböző gyilkosokat.  Lássuk a párbajokat!

Paul Bernardo vs. Rachel Pittman

Paul Bernardo egy kanadai sorozatgyilkos volt, aki három kamaszlányt rabolt el, majd napokig fogvatartotta, rendszeresen megerőszakolta, megkínozta és meggyilkolta őket. Előnyei: jóval fejletteb és erősebb az ellenfelénél, erősen szadista, szereti a Pittman-korú lányokat.

Rachel Pittman egy 16 éves amerikai lány volt, aki brutálisan lemészárolt egy anyát a két gyermekével, majd rájuk gyújtotta a házat. Előnyei: kés és benzin van nála, dühötten mészárol. 

Vajon Bernardónak sikerül eljátszadoznia az ellenféllel, vagy Pittman dühöngené ki magát halálosan?

paul-bernardo-5.jpg6297849_f248.jpg

Belle Gunness vs. Johann Hoch

Belle Gunness 42 családtagját, illetve udvarlóját ölte meg méreg vagy balta segítségével. Előnyei: méreg, balta, több mint száz kg-s testsúly, 2 méteres magasság, saját birtok gyilkolásra berendezve.

Johann Hoch 15 feleségét ölte meg arzén segítségével. Előnyei: férfias erő, méreg, gyorsan tud haladni.

Vajon ha egy szép napon összeházasodnának, melyikük kerülne ki özegyként a kapcsolatból, és melyikük halottként?

mte5ndg0mdu0nzu5mdq4nze5.jpgjohann-hoch-6.jpg

Richard Ramirez vs. Patricia Byers

Ramirez gyakorlott besurranó volt, aki 14 embert ölt meg, mikor éjszaka betört a házukba és lemészárolta őket. Előnyei: férfias erő, erőszakos vágy, kés, pisztoly, férfias erő, szexuális perverzió.

Patricia Byers lefűrészelt csövű puskával lőtte agyon alvó férjeit, általában hajókon gyilkolt. Előnyei: hidegvér, puska, tapasztalat a tengeren, jól el tudja tüntetni a holttestet.

Vajon az erőszakos mészárosnak sikerül betörnie Patricához és megölni őt, vagy a fekete özvegy bízza Ramirezt a puskájára és az óceán sodrására?

richardramirez.jpgpatricia_cropped_glass_8-3-20112-286x302.jpg

Aileen Wuornos vs. Gary Ridgeway

Aileen Wuornos egy országúti prostituált volt, aki hét kuncsaftját lőtte le és rabolta ki. Előnyei: pisztoly, határtalan düh

Gary Ridgway kamionos több mint 49 prostituáltat erőszakolt meg, majd megfojtotta őket. Előnyei: férfias erő, szexuális vágy.

Vajon Ridgway újabb prostituáltat öl meg, vagy Wuornos lesz az erősebb, és lelövi kucsaftját?

250px-wuornos.jpgridgway_051.jpg

Antoinette Frank vs. Lynda Lyon Block

antoinette-frank-3.jpglynda-block-1.jpg

Antoinette Frank rendőr volt, aki fiatal barátjával, Rogers Lacaze-zel együtt lelőtt három embert, köztük egy másik zsarut. Előnyei. pisztoly, lelkes fiatal férficinkos, fegyveres és közelharci kiképzés

Lynda Lyon Block és férje, George Sibley Rj. egy tűzharc során lelőttek egy rendőrt. Előnyei: tapasztalatok a tűzharcokról, lelkes férficinkos, pisztoly

Vajon a gyilkos rendőr vagy a rendőrgyilkos kerülne ki győztesen egy tűzpárbajból?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3210413934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása