Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Késelésbe torkollott az első találkozás - Deanna Maran és Katrina Sarkissian

2017. június 17. - Jack Hate

2001. november 17-e van, a helyszín az elegáns los angelesi Westwood negyed. Egy felső-középosztálybeli gimnazistát a szülei egyedül hagytak éjszakára. A tinédzser kihasználta az alkalmat, és meghívta a barátait, illetve az évfolyamtársait bulizni. Több tucat 15 éves volt azon az udvaron, és természetesen volt ott alkohol és esetleg drogok is. Helytelennek tűnhet, de egy teljesen átlagos kamaszparti volt.

A bulira meghívtak - többek között - két teljesen eltérő jellemet is. Az egyikük a 15 éves Deanna Maran (1.kép) volt. A kamaszlány kitűnő tanuló és tehetséges kézilabdázó hírében állt. Családja távolról sem volt gazdag, de ezt bőségesen kompenzálta a lány kedvessége és szorgalma. Ha úgy érezte, valakit a környezetében igazságtalanság ért, akkor kiállt az áldozat igaza mellett. Társai mind tisztelték és szerették.

deanna-maran.jpg

A másik lány a szintén 15 éves Sabrina Sarkissian volt. Ő a gazdag Brantwood negyedben nőtt fel egy nagyon tehetős családban. A lányt elkényesztették, és Marannal ellentétben nem voltak kiemelkedő tanulmányi és sporteredményei. Ellenben nagyon szép és márkás holmijai voltak, például több motorja is volt a nővérével, amelyekkel csak kávézókba jártak.

Eleinte minden jól ment, de egy véletlen baleset miatt elkezdődtek a problémák. Sabrina eltört egy virágcserepet, és Deanna felszólította, hogy fogja vissza magát. A lánynak igaza volt, de Sabrina nem viselte jól a kritikát. Egy kisebb dulakodás kezdődött, és a sportoló hamar nyert a küzdelemben. Sarkissian azonban nem tudott veszíteni, és úgy döntött, hogy erősítést hív. Felhívta a nővérét, a 17 éves Katrina Sarkissiant (2. kép), akit a fiatalok már jól ismertek. Deanna még nem tudta, de Sabrina hívása véget vetett az életének.

Öt perccel azután, hogy Sabrina letette a telefont, megjelent egy drága autó a buli helyszínén. Kiszállt belőle egy vonzó, szőke, vékony fiatal lány. Nyilvánvaló volt, hogy ő az idősebb Sarkissian lány. Megkérdezte, hogy ki bántotta a húgát, mire Deanna előrelépett, és hideg vérrel bevallotta az egészet. Katrina megtámadta a nála két évvel fiatalabb lányt, de az visszaütött. Végül Katrina elővett egy tenyérbe rejthető kést, és szíven szúrta az ellenfelét. Ezután fogta a húgát, beszálltak az autóba, és elhajtottak. Deanna a földre esett, a mellkasából vér fojt. A meggondolatlan partiarcok nem hívták a mentőket, ehelyett ők maguk vitték el autóval a lányt a kórházba. Ez borzalmas döntés volt, a késlekedés miatt ugyanis az orvosok már nem tudtak mit tenni. Deanna Maran meghalt.

563533911.jpg

Másnap a rendőrség elment Brantwoodba a Sarkissian házhoz. Katrina ekkor még aludt. Felébresztették, mire a lány felöltözött, és elment velük a rendőrőrsre. Azonban nem tudták kihallgatni, mivel a gyanúsított zavart volt és összefüggéstelenül beszélt. A nyomozók nem tudtak mit tenni, és mire észbe kaptak, Katrina elájult. Mentőt hívtak hozzá, de megint túl késő volt. Ő is meghalt. 17 éves volt. De vajon mitől halt meg? És mi vette rá, hogy megöljön egy idegen lányt? Ez egy hosszú és szomorú történet.

Katrina Sarkissian 1984-ben született egy gazdag los angelesi családban. Az anyja, Angelic elképesztően elkényesztette őt és a két évvel fiatalabb Sabrinát is. Sabrina még jobban viselte, de Katrina sosem tanulta meg, hogy hol a határ. Mielőtt gimnáziumba lépett, még viszonylag normális volt. De utána elkezdett lázadni.

Katrina ellenséges volt az anyjával és a tanáraival is. 16 évesen kimaradt az iskolából. Rászokott a drogokra és az alkoholra, illetve ellenséges volt a többi emberrel szemben. Minden sete bulizni volt, egy idő után már fel sem kelt nappal. De mivel nem bírta az iramot, elhitette az anyjával, hogy "alvászavara van", és írasson fel neki antidepresszánsokat. Ezek valójában csak arra kellettek, hogy ki tudja aludni magát nappalonként. Azt nem kalkulálta bele, hogy antidepresszánsok köztudottan váratlan kedélyállapot-változásokat okoznak, több tömeggyilkos is szedte őket (pl. Kip Kinkel, Adam Lanza).

page_1.jpg

A pirulák végleg átvágták Katrina gátlásait. Már senkit sem tisztelt. Egyik este például az anyja nem tudta elvinni őt egy partira, és a lány addig verte a saját anyját, amíg az be nem adta a derekát. Nem szabadna egy szülőt megütni, de Katrina megtette. És miután ezt a határt már átlépte, újabb izgalmak után nézett. Katrina beleesett a kamaszok gyakori csapdájába: már annyi határt lépnek át, hogy ha akarnának se tudnának megállni. A lánynak már a gyilkosság sem tűnt túlzásnak. 

Egy újságíró, Carolyn Sackariason, aki erről azt esetről is kiadott egy cikket, rávilágított egy nagyon fontos kérdésre: miért volt Katrinánál egy tenyérbe rejthető kés azon az estén? Hát mi másért, minthogy használja! A lány ölni akart, Sabrina telefonhívása csak kapóra jött neki. Candice DeLong, a nyugdíjas FBI profilozó szerint Katrinában volt egyfajta düh, amit valahogyan ki kellett adnia magából. Deanna Maran pedig rosszkor volt rossz helyen. Amikor vállalta, hogy részt vesz a verekedésben a Sarkissianekkel, tálcán kínálta fel a 17 éves lánynak a lehetőséget, hogy valóra váltsa fantáziáit.

85510688_137190575513.jpg

Csakhogy Katrinában megpattant valami a gyilkosság után. Nem tudni, mi. Egyesek szerint lelkifurdalása volt az elkövetett bűncselekmény miatt, de az is lehet, hogy csak félt a börtönből. Nem tudni. Egy dolog azonban biztos: mielőtt bevitték a rendőrök, 43 db antidepresszáns tablettát vett be, mivel ennyi volt még otthon. Már a fele is halálos lett volna. Katrina Sarkissian öngyilkosságot követett el.

Los Angeles lakosait megrázta a tény, hogy 24 órán belül két fiatal lány is meghalt, ugyanannak a katasztrófának a következményeként. A nyomozók folytatták a nyomozást még azután is, hogy Katrina a szemük láttára halt meg. A húga ellen nem emeltek vádat, mivel azok, akik hallották a telefonhívását, igazolták, hogy nem gyilkosságra adott utasítást. Ellenben Angelicet elmarasztalták a gyereknevelés során ejtett hibáiért.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr612602731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.06.18. 07:26:20

Mielőtt megjelenik egy új poszt, miért nem olvasod át, és használoda szövegszerkesztő helyesírás ellenőrző funkcióját. Nagyon zavaró helyesírási hibák maradnak a szövegben. Ja, és nem vagyok különösebben nyelvtannáci.

Vierre_ 2017.07.31. 01:46:02

Annyiszor írtam-tuk már neki, szerintem nem olvassa a kommenteket.

Francoskrumpli · youtu.be/hi4spGkiPC4?t=245 2017.09.24. 15:01:54

Megerősítem. Láttam, hogy többen felhívták már erre a figyelmet, semmi nem változik. Kár, mert maga a tartalom jó, csak a tálalás szenved hiányt. Bár végülis így is elolvastuk, a többi mit érdekli a bloggazdát?
süti beállítások módosítása