Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

3 kegyetlen sorozatgyilkos, akiket balesetek tettek gonosszá

2016. augusztus 10. - Jack Hate

Egyes gyilkosok a keméyn évek során válnak gonosszá. Mások már így is születnek. Ám a cikkünkben szereplő három halálosztót egy-egy véletlen baleset tette retteget mészárossá. Van köztük fekete özvegy, vudu Casanova és szexmegszállot szadista is, de egy közös pont van az életükben: egy pillanat tette őket a világ talán leggonoszabb embereivé.

A Vihogó Nagyi

Az amerikai háziasszony, Nannie Doss egy kedves, mosolygós nagymamának tűnhet, de a lelke mélyén igazi fekete özvegy volt. A nő bevallottta, hogy arzén segítségével ölte meg négy férjét, két gyermekét, két lánytesvérét, az édesanyját, az unokaöccsét, sőt, a saját kisunokáját is (egy másikéval csak gyanúsítható). Indítéka legtöbbször a kapzsiság volt, mivel sok pénzt hoztak a konyhára biztosítási csalásai. De azokkal is végzett, akik útjában áltak egy új házasságának (a gyilkos imádta a romantikus könyveket, s egész életében a "szőke herceget" kereste, sikertelenül) vagy akiket egyszerűen púpnak tartott a hátán.

nannie-doss.jpg

Bár Nannie apja egy rendkívül makacs, konzervatív ember volt, aki sehova sem engedte el a lányait, valószínűleg nem ez lökte át a nőt a sötét oldalra. A  lány alig hét éves volt, amikor egy vnatos utazás közben egy hirtelen vészfék miatt beverte a fejét. Ez az eset még évekkel később is gyakori fejfájást, depressziót és minden előzmény nélküli eszméletvesztést okozott nála. Maga a nő is azt állította, hogy a baleset miatt mentális zavara alakult ki. Több mint valószínű, hogy ez a pillanat tette őt leendő sorozatgyilkossá.

Amikor meghalt az ötödik férje, a holttestben annyi arzént találtak, amennyi egy csapat lónak is halálos dózis lenne. Nannie-t latartóztatták, és beismerte az évtizedekig tartó gyilkosságsorozatot. 1955-ben Oklahomában halálra ítélték, ám az ítéletet később életfogytiglani börtönre egyhítették. 1965-ben leukémia vitte el a börtönben.

A pénzéhes vudu szívtipró

Raymond Fernandez eleinte egy normális, rendes férfi volt. Hawaii-n született, Connecticutban nőtt fel egy rendes spanyol családban, majd Spanyolországban megnősült és családot alapított. A polgárháborúban Franco oldalán háborús hős lett, későbbfernandez_041.jpg a titkosszolgálat ügynöke lett Gibraltárban.

Amikor ebből elege lett, munkát vállalt egy olajszállító hajón, ahol azonban a fejére zuhant egy hombárfedél. Elvesztette dús, fekete haja nagy részét és az eszméletét is. Amerikában tért magához, de már egy egészen másik emberként. A családjához többé már nem tért vissza, vuduhívő lett, és úgy vélte, hogy természetfeletti hatalma van a nők felett. Megrögzött nőcsábász lett, a barátnőitől lopott pénzből tartotta el magát.

Egy társkereső hirdetésútján megismerkedett az egyedülálló hormonzavaros anyával, Martha Beck-kel. A nő őrülten beleszeretett, még a gyerekeit is elhagyta érte. Bár az asszonynak nem volt pénze, Fernandez viszonozni kezdte annak érzelmeit. Rengeteget szeretkeztek, és Martha a barátja nővérének kiadva magát segített neki az újabb gazdag nők kirablásában.

Ám ketten együtt elég labilisak voltak ahhoz, hogy tovább menjenek a gyilkosságig.. Durva becslések szerint a páros több mint 16 hiszékeny nőt és az egyikük ksibabáját gyilkolták meg. Alkalmaztak fojtogatást, baltát, altatótúladagolást, stb. Végül mégis elkapták őket a közvélemény legnagyobb örömére. Bűnösnek találták őket két nő és a már emített kisded megöléséért, és 1951-ben villamoszékbe ültették őket.

A "Horror háza"

A brit Frederick Westnek nem volt könnyű gyermekkora, de mindegyik ismerőse szerint rendes ember volt. Egészen addig, amíg a fiatal férfi egy motorbaleset áldozata nem lett. A férfinak egész életére egy fémlapot tettek a koponyájába, és az eset után a nők, a szex, a halál és a darabolás megszállottja lett.

fred_and_rosemary_west.jpg

Bár a férfi egyértelműen egy erőszaktevő elméjét hordozta, a soroaztygilkosság útjára nimfomániás biszexuális felesége és lelkitársa, Rosemary West (a képen együtt láthatók) lökte. A házaspár 12 fiatal lányt, köztük a sajátjukat is megerőszakolta, megkínozta, heteig fogvatartotta, megcsonkította (állítólag még élve), majd meggyilkolták feldarabolták és elásták őket. Évekig nem szúrtak szemet senkinek, pedig a gyerekeiknek volt egy saját mondókája a járóla alá temetett lányokról.

Frederick szerette volna irányítónak hinni magát, de Rosemary ugyanannyira szexmegszállott, szadista és kezdeményező volt, mint a férje. 1994-ben tartóztatták le őket. Rose a férje ellen vallot, de életfogytiglani börtönre ítélték. Fred, aki megtudta, hogy a neje elárulta, az előzetesben öngyilkos lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr810117248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása