Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 jóképű többszörös gyilkos

2016. június 27. - Jack Hate

Gyönyörű gyilkos nőkről már írtunk korábban, de, hogy a női olvasók se unatkozzanak, most bemutatjuk 10 jóképű többszörös gyilkos férfi történetét is.

Martin Bryant

martinbryant.JPG

A fiatal, jóképű és gazdag Bryantet gyermekkorában sokat bántalmazta a többi gyerek. Skizofréniát és antiszociális személyiségzavart diagnosztizáltak nála. 1996. április 28-án és 29-én Bryant 34 embert lőtt le, egyet pedig halálra szurkált. A férfi bosszút akart állni a világon, mely kivetette őt magából. Később vidáman beszélt tettéről. 35-szörös életfogytiglani és további 1035 év börtönre ítélték, a rácsok mögött többször próbált meg öngyilkosságot elkövetni. Többen is megkérdőjelezték a fiatalember bűnösségét.

Kenny Kimes

obit-kimes-master1050.jpg

Az alig huszon éves Kenneth Kimes Jr. több mint 117 bűncselekményt követett el, ebből három gyilkosság volt. A férfi nem egyedül követte el rémtetteit, hanem az anyja, Sante Kimes (a képen vele látható) segítségével és felbujtására. Kenny bármit megtett az anyjának, amit kért. Áldozataikkal hidegvérrel végeztek, majd általában borzalmas módon szabadultak meg tőlük. Kenny életfogytiglanit kapott 120 év, míg Sante életfogytiglanit 125 év ráadással.

Andrew Cunanan

920x920.jpg

A fillipínó-olasz származású amerikai meleg férfiprostituált 5 gyilkosságot követett el 1997-ben 5 hónapos ámokfutása során. Utolsó áldozata a példaképe, a híres divattervező Gianni Versace volt. Három férfit lőtt le, egyet agyonvert, egyet pedig lefejezett. Indítéka a bosszú volt a világ, főleg a felső 10 000 ellen, mert nem tudott olyan nagy és gazdag ember leni, amilyen akart. Pár nappal a Versace-merénylet után fejbe lőtte magát.

Adolfo Constanzo

adolfo-constanzo.jpg

A szintén homoszexuális Constanzo igazi polihisztor volt: egyszerre működött vudu papként, szektavezérként, drogbáróként és szadista sorozatgyilkosként. Több mint 25 férfit ölthetett meg, haláluk előtt pedig borzalmas, rituális kínzásnak vetette alá áldozatait. Követőit olyan jól tudta manipulálni, hogy azok segítettek neki a bűncselekményekben. Utolsó áldozata, Mark Kilroy azonban befolyásos családbó származott, így az amerikai rendőrség nyomozni kezdett Mexikóban, ahol a szekta működött. Ám Constanzót sosem tartóztatták le; 1989. május 6-án egyik követője lelőtte a 26 éves sorozatgyilkost.

Tiago Gomes da Rocha

tiago-gomes-da-rocha-7.jpg

A 26 éves brazil biztonsági őr 39 embert ölt meg.. Motorral közelítette meg áldozatait (a híres "asesino de la moto"), akik általában fiatal lányok, homoszexuálisok és hajléktalanok voltak, majd lelőtte őket. Elmondta, hogy csak a gyilkolással tudta igazán kiadni a dühét, de minden bűncselekménynél depressziós lett. Végüll a motorja rendzszámtáblája árulta el. Jelenleg előzetes letartóztatásban van, és már sok rajongót szerzett (főleg a nők közül).

Paul Bernardo

hqdefault.jpg

A kanadai ciageretta-csempész borzalmas bűncselekményeket követett el. Feleségét, a gyönyörű Karla Homolkát (a képen vele látható) rendszeresen bántalmazta, és legalább 14 lányt megerőszakolt. 1990 és '92 között a pár három kamasz lányt rabolt el, majd megerőszakolták, gyakran napokig kínozták, végül pedig megfojtották őket. Bernardo kényszerítette feleségét, hogy vegyen részt a borzalmakban, de Homolkának elege lett, és feladta a férjét. A férfi jelenleg is élefogytiglani börtönbüntetését tölti, felesége elvált tőle és már szabad.

 

Alexander Pichushkin

210.jpg

A jóképű orosz férfit először "csak" tizennégy gyilkossággal vádolták meg, mert ennyi holttestet találtak a Bicevszkij parkban agyonverve, s koponyájukba egy vodkásüveg vagy bot volt nyomva. Pichushkin azonban azt állította, hogy 61 emberrel végzett, amivel ő lett Oroszország történelmének legtöbb áldozatot szedő sorozatgyilkosa. Eredelieg 64-et akart megölni, mert ennyi mező van a sakktáblán. Elmondta, hogy rengeteg embert dobott a csatornába, akiket aztán sosem találtak meg. (Bár 61-ből 1 áldozatról kiderült, hogy túlélte a támadást). Végül 48 gyilkosságban találták bűnösnek, és tényleges életfogytiglani börtönre ítélték, ebből az első 12 évet magánzárkában kell leünie.

Hans Grans

hans_graf.jpg

Hans egy német könyvtáros fia volt, aki az I. világháború után Hannoverbe szökött. Itt találkozott a sorozatgyilkos-üzletemberrel, Fritz Haarmannal. Haarman fiúkat csalt el házába, ahol megerőszakolta őket, átharapata  torkukat, majd húsukat és ruháikat is eladta. Eredetileg Hnasra is ez a sors várt volna, de ehelyett a két férfi egymás szeretője, lakótársa és bűntársa lett. Hans kezdeményezővé vált, s bár saját kezűleg sosem ölt, de ő mondta meg, hogy ki legyen az áldozat. Végül lebuktak, és bár több ezer csontot találtak a környékbeli folyóban, a párost -  mindössze - 27 gyilkosságban találták bűnösnek. Haarmant kivégezték, aminek örült is. Grans életfogytiglanit kapott, s tizenkét év börtön után szabadult.

Richard Ramirez

richard-ramirez-1.jpg

A kaliforniai férfi sátánista és pszichopata volt, aki 13 embert ölt meg 1984 és '85 között. Áldozatai lakásába a nyitott ajtókon, ablakokonn osont be, majd elvágta a torkukat, megfojotta, vagy lelőtte őket. Festékszóróval pentagramot festett a házak falára, több áldozatát megrőszakolta, egyikük szemét kinyomta. A tárgyalás hosszú és nehézkes volt, de végül halálra ítélték a  gyilkost. Közben számtalan női rajongója is akadt, egyikük hozzá is ment. Ramirez 24 évig ült siralomházban, míg végül 2013. június 7-én májelégtelenségben meghalt.

Charles Starkweather

charles_starkweather_caril_fugate_ap.jpg

A fiatal kukást sokat csúfolták gyermekkorában a külseje miatt, rendkívül dühös volt a világra. Később szépen kikupálódott és beleszeretett a 13 éves Caril Fugate-be (a képen jobbra). Egy év múlva, 1997 decemberében a pár megkezdette hírhedt ámokfutását. Két hónap alatt 11 embert lőttek le szerte az Államokban, elsősorban Caril rokonait. Végül elkapták őket, de Caril azt állította, Starkweather elrabolta őt. A férfit villamosszékben végezték ki 1959-ben, Caril tizenhat év után szabadult.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr308850618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása