Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

A 10 legkegyetlenebb női sorozatgyilkos, 1. rész

2016. szeptember 16. - Jack Hate

 

10. Griselda Blanco

images_2.jpg

Griselda Blanco Kolumbiában nőtt fel, az anyja prostitúcióra kényszerítette. Állítólag már 11 évesen is ölt, amikor a barátai buzdítására lelőtt egy túszul ejtett gazdag gyereket. Később megjavult és családot alapított, de aztán megszökött egy drogdílerrel. Összeházasodtak, és beléptek a hírhedt Medellín-kartellbe. Ahogy a kokaincsempészet egyre több pénzt hozott nekik, Griselda félreállította a férjét.

Az asszony Miamiból irányította a csempészést, és a helyi bandaháborúk során több mint kétszáz embert öletett meg. A biszexuális nő a férjeinek sem kegyelmezett, hármat közülük megöletett. Ő volt minden idők egyik legkegyetlenebb drogbárója. A Kokainkirálynő néven is ismertté vált Blancónál az is előfordult, hogy amíg kivégeztette egyik ellenlábasát, a másik szobában a saját gyermekei tévéztek. Egyik fiát "Corleonénak" nevezte el, a kutyáját pedig "Hitler"-nek. Végülis elkapták, de a kétszázból mindössze három gyilkosság ügyében emeltek vádat ellene. Az ügy végül összeomlott, Griseldát visszatoloncolták Koolumbiába, ahol két ismeretlen fegyveres végzett vele.

9. Delphine LaLaurie

tumblr_mrolds0itw1soomsgo1_500-1.jpg

A new orleansi nő egy gazdag orvos felesége lett, egy szép kastélyban élt a belvárosban, s a polgármester unokatestvére volt. A társasági életben is igen népszerűnek számított, habár szárnya kaptak olyan pletykák is, miszerint az asszony durván bánik a rabszolgáival. Ám nyomozást nem indítottak ellene. 1834-ben azonban a kastélya felgyulladt, s a űzoltók egy furcsa kamrára bukkantak. Amit abban találta, az egész nemzetet megrázta.

A kamra tele volt megcsonkított, megkínzott hullákkal, csontokkal és félholtra vert rabszolgákkal. Mivel az szolgákért az asszonyok feleltek, a gyanú árnyéka egyből Mrs. Lalaurie-ra terelődött. A túlélők, akik borzalmas kínzásokról, verésekről és éheztetésről számoltak be, szintén az úrnőt nevezték meg elkövetőként. Ám a család elmenekült, és Párizsban telepedtek le. A kastélyt a feldühödött helyiek lerombolták. A sorozatgyilkos nőszemély 1842-ben halt meg Franciaországban. Sosem kellett felelnie a bűneiért.

8. Ilse Koch

hqdefault_3.jpg

Ilse az SS tiszt, Karl Otto Koch felesége volt. A férfit a buchenwaldi koncentrációs tábor vezetőjévé nevezték ki, így Ilse is rengeteg hatalohoz jutott. A férje szifiliszes volt, így a nő figyelme a rabok és a szadista szexualitás felé terelődött. "Kegyelmes asszony"-nak szólíttatta magát, és akinek nem tetszett az ábrázata, azt megostorozta. A terhes rabnőkre németjuhászokat uszított, és arra kényszerítette a foglyokat, hogy fajtalankodjanak egymással. Ilse szexuálisan szadista volt, begerjedt a fájdalomtól.

És tt még nincs vége. Képes volt méreginjekciót beadni a raboknak csak azért, mert megtetszett a tetoválásuk, amiket leszedetett és megtartott. A halottakból tárgyakat készítetett. (a fejekból papírnehezéket, s bőrükből pedig könyvborítót, lámpaburát és hasonló dolgokat csináltatott). Végül Karl Ottót Majdanekbe helyezték át, de Ilse Buchenwaldban maradt, és meg kellett húznia magát. Németország elfoglalása után életfogytiglnai kényszermunkára ítélték, 60 évesen felakasztotta magát. Sosem bánta meg bűneit.

7. Judith Neelley

1405977211002-mgmdc5-5nhhk4kjt5s1bhx8clx5-original.jpg

A szép Judith Ann tizenöt évesen találkozott a 29 éves Alvin Neelley-vel, és első látásra egymásba szerettek. A korkülönbség ellenére a lány hamar átvette a domináns szerepet. A pár megszökött és lopásból éltek, de Judith-nak ez nem volt elég. Fegyverrel rabolt ki egy nőt, de elkapták, és javítóintézetbe küldték. Bár a büntetése letöltése közben ikreket szült, a viselkedése semmit sem változott, és gyújtóbombát dobott a börtönőrök lakására.

Judith-nak közben sötét gondolatai támadtak, fiatal lányokat akart megbecsteleníteni, és rávette Alvint, hogy segítsen neki. 1982. szeptember 25-én elrabolták a 13 éves Lisa Ann Milicant. A lányt három napon át rendszeresen megerőszakolták, az asszony pedig fizikailag és szóbelileg is kínozta. 28-án Judith lefolyótisztítót injekciózott az áldozata ereibe, majd lelőtte és lelköte egy kanyobna. Bűnével telefonon hencegett a nyomozóknak. Október 3-án elrabolták a 22 éves Janice Chatmant és a fiúját, John Hancockot. Judith a férfit meglőtte, a nőt pedig egy napon át kínozták, majd lelőtték.

Ám John Hancock túlélte a lövést, és a vallomása nyomán elkapták a gyilkosokat. Neelley-ék közben már a következő fogylukat kínozták, akit sikerült megmenteni. Alvint életfogytiglani börtönre ítélték, de ő azt állította, hogy több áldozatuk is volt. Judith Annt halálbüntetést kapott, de az ítéletét később életfogytiglani börtönre enyhítették.

5. Irma Grese

220px-irma_grese.jpg

Irma Grese-t már gyermekkora óta náci szellemben nevelték. 19 évesen kezdett el felügyelőnőként dolgozni a Ravensbrücki koncentrációs táborban. Később áthelyezték Auschwitzba. A fiatal lány olyan szadista volt, hogy az még a rangidős SS-tiszteket is megrémítette. Verte és szexuálisan zaklatta rabokat. Egyik trükkje az volt, hogy a zsidó nőket bezárta a zuhanyzóba, így azok nem tudtak elmenekülni, Grese pedig rájuk rontott korbáccsal.

Olyan durva módszereket alkalmazott, hogy kiérdemelte a "Halál szőke angyala" ragadványnevet. Ehhez az is hozzátartozott, hogy a lány viszonyt kezdett az igazi "Halál angyalával", Dr. Joseph Mengelével. A kegyetlen orvos megengedte szeretőjének, hogy segítsen neki a rabok szelektációjában és a kísérleteiben. Hihetetlen, de Irma szadizmusa még ebben a hírhedten erőszakos környezetben is kirívónak számított, és bár kitiltották az orvosi részlegből, még így is nehéz volt távol tartani.

Grese viselkedése már akkora botrányt okozott a nácik között is, hogy visszahelyezték Ravensbrückbe. Ám innen saját kérésére Bergen-Belsenbe küldték, ahol tovább folytatta szadista praktikájit. Egyszer egy internált lány átszólt a kerítésen egy barátnőjének, mire a fegyőrnő kiszúrta a szemét. Egyesek szerint  Irma több mint száz rab haláláért tehető felelőssé. Amikor a szovjetek elfoglalták a tábort és letartóztatták a háborús bűnösöket, ő mindent tagadott, ennek ellenére 22 évesen felakasztották.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr7911713637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása