Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 gyilkos kannibál

2016. augusztus 21. - Jack Hate

Andrei Chikatilo

020.jpg

Az impotens szovjet-ukrán férfi több mint 52 gyereket ésnőt gyilkolt meg bestiális kegyetlenséggel. A gyilkos rámaszturbált a holttestekre és evett is belőlük. Azt állította, hogy a nagy orosz éhínség idején az ő bátyját is megették, ez okozta nála aperverziót. Chikatilót 1994-ben kivégezték.

Jeffrey Dahmer

article-2136122-0041517a00000258-843_468x575.jpg

A homoszexuális amerikai 17 férfit ölt meg, főleg más nációkból valókat. Áldozatait megfojtotta, a holttesteket többször megerőszakolta, evett belőlük, egyes testrészeket megtartott, a többit vagy savban feloldotta, vagy a kukásokra bízta. Életfogytiglanit kapott, de egy rabtársa, akinek elege lett belőle, agyonverte.

Albert Fish

fish-0052.jpg

Az amerikai sorozatgyilkost három gyerekgyilkosságban találták bűnösnek, de jóval több áldozata is lehetett. A biszexuális férfi megerőszakolta, megkínozta és megette áldozatait, egyikük anyjának meg is írta levélben, hogy milyen ízletes a sült gyerekhús. 1936-ban villamosszékben végezték ki.

Katherine Knight

katherine-knight-7.jpg

Az ausztrál hentesnő 37 szúrással ölte meg az élettársát, aki szakítani akart vele, és kiírta őt a végrendeletéből. A nő profi módon boncolta fel a férfit, húsát megfőzte, evett belőle és a mostoha-gyerekeinek is adott belőle. Mielőtt a gyerekeket is megölhette volna, elkapták, és tényleges életfogytiglanit kapott.

Luka Magnotta

kannibal13.jpg

A kanadai melegpornó színész meggyilkolta és feldarabolta meleg pasiját, Lin Junt. Evett a tetemből, egyes darabokat pedig pártirodáknak postázta ki. Végül Berlinben kapták el női ruhában. Jelenleg is előzetesben van, bár vizsgálatok folynak az elmeállapotáról.

Armin Meiwes

cannibalism-1.jpg

A homoszexuális német férfi meggyilkolta alkalmi partnerét, majd lefagyasztotta a húsát, így még hónapokig tudott belőle enni. Az áldozat is ezt akarta, és még élt, amikor együtt megették a péniszét. Mivel a német törvénykönyvben nem szerepel a kannibalizmus, Meiwes nyolc évvel megúszta.

Omaima Nelson

omaima-nelson-2.jpg

A pénzéhes egyiptomi származásó amerikai óvónő leszúrta és feldarabolta férjét. Elkapták, a férje egyes darabjait pedig a hűtőjében találták meg. Amikor az eltűnt 95 dkg hűsról kérdezték, Omaima beismerte, hogy evett a férje mellkasából. A börtönben ismét férjhez ment, de megözvegyült, és szép pénzt örökölt.

Issei Sagawa

sagawa_024.jpg

A japán származású egyetemista Franciaországban hosszas tervezgetés után lelőtte egyik női iskolatársát. A holttestet többször megerőszakolta, rengeteget evett belőle, majd feldarabolva egy bőröndbe rejtette. Befolyásos apjának hála megúszta a felelősségre vonást, és ma már médiasztár.

Tamara Samsonova

tamara-samsonova-599044.jpg

Az orosz nagymamát több mint 11 ember meggyilkolásával vádolják, melyeket 1995 és 2015-ös letartóztatása között követett el. Áldozatait feldarabolta, és bizonyos testrészek nagyon gyanús módon eltűntek. A gyilkosságokról naplót is vezetett. A néni jelenleg is előzetes letartóztatásban van.

Marcus Volke

1412779519021_wps_3_marcus_volke_0801_jpg.jpg

Az ausztrál szakács egy veszekedés után meggyilkolta a prostituáltként dolgozó transzszexuális barátnőjét. Ezután evett is a holttestből, valószínűleg séfként szerzett tapasztalatait is bevetette. A lakásukban uralkodó bűz miatt a rendőrség körözni kezdte, de Volke öngyilkos lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr5511071376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2016.09.30. 09:42:53

Kínzó kérdés: ha X polgártárs impotens volt, akkor mégis hogy tudott hokizni?

csikosúr66 2016.11.03. 01:48:24

@Keresztény szellemiségű luxuskurva: csak erekciója nem volt, ejakulációra képes volt.
Voltak saját gyerekei is!
süti beállítások módosítása