Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

3 női kínzós gyilkos a kenguruk földjéről

2016. július 27. - Jack Hate

Martha Rendell, Nyugat-Ausztrália

Az adelaide-i Martha Rendell elhagytra a családját, és Perth-be költözött a szeretőjéhez, Thomas Morris-hoz. A férfi kidobta a feleségét és feleségül vette Marthát. A nő lett a mostohaanyja Morris négy gyermekének, két lánynak és két fiúnak. Megkövetelte, hogy a gyerekek az anyjuknak szólítsák.

Martha szexuális szadista volt, ez még kamaszkorában alakulhatott ki. Izgatónak találta mások, különösen a gyerekek fájdalmát. Rákapott az ún gyermeki maszturbációra.Ehhez nincs szükség a kezekre, csupán egy hintaszékre. A hintázás okozta öröm okozza az élvezetet, amit Martha mások kínzásával akart fokozni.

A nő verte a gyerekeket és éheztette őket. ennek hatására a gyerekek hamar megbetegedtek. Martha első célpontja a 7 éves Annie Morris lett, aki az éheztetés hatására egyre többet köhögött. Az orvos diftériát diagnosztizált nála, és meghagyta a mostohájának, hogy az orvossággal ecsetelje be a kislány torkát. Ehhez kefére volt szükség, amit Martha nem a gyógyszerrel, hanem sósavval kent be. 

martha-rendell-1.jpg

Egy korty sósav után a az áldozat vért kezd köpni. Elveszti a tájékozódó-képességét, dezorientálttá válik és a vérnyomása rendkívül lecsökken. Ez utóbbi okozta Annie halálát is 1907-ben.

Hamarosan az 5 éves Olive is köhögni kezdett. Az orvos azt mondta, hogy most is  a diftériával kell harcolnia a családnak. Ám Martha a ő torkát is lassan kimaratta. A szomszédok láttták, hogy amíg a kislány szenvedett és kiabált, Martha a hintaszékben élvezkedett. A legidősebb gyerek, George látta a kéjsóvár tekintetét, amint a kislány torkát kénegeti. Olive is 1807-ben hunyt el. 1908-ban a kisebbik fiú, Arthur halt meg, mert a mostohája savval kikefélte a torkát.

Amikor az idősebbik fiú, George is köhögni kezdett, Martha egyből elővette a savas kefét. A fiú azonban már sejtette, hogy a mostohaanya áll a halálesetek mögött, ezért kimenekült a házból, és egyból az igazi anyjához ment. Elmondott neki mindent, mire az szólt a rendőrségnek. Marhát letartóztatták. Egész Ausztráliát megrázta  az eset, a gyilkost szadista szörnyetegként emlegették. Bűnösnek találták Arthur Morris megölésében, és kötél általi halálra ítélték. 1909-ben akasztották fel a Fremantle börtönben. Ő volt az utolsó nő Nyugat-Ausztráliában, akit kivégeztek.

Jean Lee, Victoria

Amikor kitört a II. világháború, több százezer amerikai katona érkezett Ausztráliára, hogy Japán ellen harcoljanak. Jean Lee ekkorra már túl volt egy váláson, és a kislányát az anyjánál hagyva Melbourne-be költözött. Prostituáltként kínálta magát a katonáknak, és egy bárban pultosként másodállást is vállalt. Utóbbi kapcsán ismerkedett meg az érzéketlen szélhámossal, Robert David Claytonnal.

A pár kidolgozott egy szexuális zsarolómódszert, az ún. zaklatójátékot. Jean elcsábított egy családos férfit, felvitte a lakására, ahol Clayton eljátszotta a megcsalt férfit, és azért cserébe, hogy ne szóljanak az áldozat feleségének, mindent elvetttek a férfitől. Valószínűleg Jean ettől végleg elvesztette minden önbecsülését.

jean-lee-2.jpg

Később csatlakozott hozzájuk egy harmadik szélhámos is, Clayton korábbi rabtársa, Norman Andrews is. A trió egy kocsmában találkozott a 73 éves nőtlen bukmékerrel, William "Pop" Kenttel. Együtt mulattak, amíg be nem zárt a kocsma. Azután Pop felvitte Jeant a lakására, aki ki akarta zsebelni. A férfi ezt észrevette, feldühödött, és állítólag "szajhának" nevezte Jeant. Az évekig tartó megaláztatások után a nőnél betelt a pohár, és eltört egy üveget a partnere fején. Ekkor megérkezett Clayton és Andrews is. Megkötözték a férfit, de az nem volt hajlandó odaadni nekik a pénzét. Órákik kínozták a férfit, de pénzt nem találtak nála. Megverték, cigit nyomtak el a mellkasán, fojtogatták,összeszurkálták, és végül megfojtották. Ezután jó éjszakát kívántak a holttestnek és megköszönték neki a meghívást. 

A triót hamar letartóztatták. Nyilvánvaló volt, hogy a férfiakra halálbüntetés vár, de Jean mmár más tészat volt. Akkorra más 60 éve nem végeztek ki nőt a kenguruk földjén, így kevés esély vollt arra, hogy Jeannel másként járnak el. A nő ezért vallomást tett, melyben kifejtette, hogy ő felelős, az egész kínzásért. Azt hitte, így mindannyian megmenekülnek a legsúlyosabb büntetéstől, de a köztiszteletben álló öregember kínhalála túl súlyos bűn volt. A bíróság nem kegyelmezett, és mindhárom elkövetőt kötél általi halálra ítélték.

1951. február 19-én Jeant felakasztották. Két órával később Claytont és Andrewst is kivégezték. A közvélemény úgy ítélte meg, hogy Jean Lee büntetése túl nagy volt, és ez nagyban elősegítette a halálbüntetést ellenzők ügyét. Ő volt az utolsó nő, akit az országban kivégeztek. Eric Edgar Cooke 1964-es felakasztása után a kenguruk földjén eltörölték a halálbüntetést.

Patricia Goddard

Cathy McDonald két lányt nvelt egyedül. Az egyik tragikusan életét vesztette, ezért a másikkal, Louise O'Briennel (a képen ő látható) el akart költözni. McDonald egyik barátnője, Patricia Goddard felajánlotta, hogy a 18 éves Louise-t, amíg az anya elrendezi a költözés körüli bonyodalmakat. 

A 73 éves Patricia a külvilág számára egy kedves öreg hölgyként mutatkozott, de a valóságban igazi szadista volt. Louise-t rabszolgának használta, éjjel-nappal dolgoztatta. Élelem gyanánt beborsozott chillipaprikát és hasonló, csípős dolgokat adott neki. A kezeit a tűzforró tűzhelyen éegette meg. Botokkal durván verte és nem engedte ki a házából. 

louise_o_brien.jpg

Cathy közben megszerezte a hivatalos papírokat és berendezte a házat. Készen állt arra, hogy befogadja a lányát. Amikor elment Goddardhoz, az azt állította, hogy Louise nála akar maradni és látni sem hajlandó az anyját. Máskor azt hazudta, hogy a lány elszökött egy fiúval. Ez egy borzalmas és kegyetlen hazudság volt egy olyan anyának, aki már egy gyermekét elvesztette. Cathy a rendőrséghez fordult, de ők sem tudtak mit tenni.

Patricia Goddard közben hónapokig kínozta Louise-t. A saját lányát is rávette, hogy végig nézze, illetve támogassa a borzalmakat. Az öregasszony megállás nélkül verte szegény lányt, és rengeteg cigarettát nyomot el a testén. Az áldozat immunrendszere meggyengült, s az élni akarása is elveszett.

Egyszer Patricia úgy vélte, hogy a rabszolgája nem takarította le elég szépen a dohányzóasztalát, ezért fejbe dobta egy kalapáccsal. A lány szörnyet halt. Goddard egy kukába tette a holttestet és elásta.

Végül fény derült a borzalmakra, de az igazságszolgáltatás alig tett valamit. Patricia Goddardot három év kilenc hónap börtönre ítélték. A rácsok mögött végre kilehelte gonosz lelkét. Szegény Cathy McDonald végleg magára maradt.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr838917212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása