Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 gyilkos bébifarmer

2016. október 14. - Jack Hate

A XX. század közepéig sok ember, főleg nők éltek abból, hogy pénzért felnevelték valaki másnak a törvénytelen gyermekét. A legtöbbjük kedves ember volt, aki, ha kérte az anya, visszaszolgáltatta a gyermeket a szüleinek. Ám másokra ez egyáltalán nem volt jellemző, ugyanis a bébifarmerek között is szép számmal találunk gyilkosokat. Most következzék 5 gondozó története, akik hidegvérű gyilkosokká váltak.

Minnie Den

minnie-dean-10.jpg

AZ új-zélandi Williamina "Minnie" Dean évekig dolgozott bébifarmerként, bár semmijen empátiát nem érzett a gyerekek iránt. 1889-ben megfojtotta az egyéves Dorothy Edith Carert, majd 1895-ben gyógyszer-túladagolással gyilkolta meg az egyhónapos Eva Hornsby-t. De az sem kizárt, hogy több áldozatot is szedett. A "Southlandi boszorknyt" végül a feltételezett második gyilkossága után lebukott, és még 1895-ben halálra ítélték, majd felakasztották.

John és Sarah Makin

makin-illus-nov19-1892-c.jpg

Az 1890-es évek Ausztráliában válságidőszak volt, sokan a bűnözés felé fordultak, csak hogy legyen mit enniük. Makinékkel is ez történt. Mivel John megérült egy balesetben, Sarah-nak kellett eltartania a családot. Bébifarmerkedéssel kezdett foglalkozni, de nem akarta a gondozási díjat a gyerekekre költeni. A páros megölte és eltemette a babákat, bár az sem kizárt, hogy még élve földelték el őket. Sarah nagyon okos volt, és hogy elkerüljék a lebukást, rengetegszer költözködték (10 év alatt 25-ször). Ám 1892-ben egy vízvezetékszerelő megtalálta egy gyermek holttestét Makinék egykori házának kertjében, és ez gyorsan elvezette a nyomozókat az elkövetőkhöz. Később még hat holttestet találtak meg, de elképzelhető, hogy a párnak 14 áldozata is lehetett. Ennek ellenére csak egy gyilkosságban tudták bűnösnek találni őket, ám már ez is elég volt a halálos ítélethez. John akasztófán végezte, de Sarah büntetését életfogytiglani börtönre enyhítették. Végül szabadon halt meg.

Amelia Sach és Annie Walters

13-william-hartley-courtroom-illustration-of-amelia-sachs-and-annie-walters-_b.jpg

A két brit nő Londonban egy szülőotthont hozott létre, ahol a szegényebb nők megszülhették gyermekeiket. Később azt is elvállalták, hogy Ł25-30-ért örökbeadják a kisdedeket. Ám nem így történt, a gyerekeket klorodinnal, egy morfint tartalmazó gyógyszerrel megmérgezték, majd eltemették. Állítólag több mint 400 áldozatuk volt. Két évig folytatták gyilkos üzelmeiket, mígnem 1902-ben a rendőröknek gyanús lett a sok, örökbe nem adott gyermek. A párost elkapták, és 1903-ban mindkettejüket felakasztották. 

Dagmar Overbye

dagmar-overbye-1.jpg

A dán nő Koppenhágában űzte az ipart. 1913 és 1920 között legalább 9 gondozottját ölte meg, de az as zám akár a 25-öt is elérhette. Első áldozata a saját gyermeke volt. A babákat Dagmar megfojtotta, majd a kályhájában elhamvasztotta (de az is lehet, hogy élve égette el őket). Végül azért bukott le, mert az egyik anyuka vissza akarta kérni tőle a gyermekét egy nappal azután, hgy beadta az inzéménybe. A kisbaba akkorra már halott volt, ami nagyon gyanús volt, és az anya szólt a rendőröknek. A csontmaradványok még akkor is ott voltak a hamuban. Overbye-t hét gyilkosságban találták bűnösnek, és 1921-ben halálra ítélték. Később kegyelmet kapott, és 1929-ben a börtönben halt meg.

Georgia Tann

letoltes_3.jpg

A memphisi Georgia Tann árvaházat alaított, és az 1920-as évektől kezdve foglalkozott örökbefogadásokkal. Azt csak kevesen tudták, higy Georga egyszerűen elrabolta (illetve a késsőbbiekben elraboltatta) a gyerekeket. A babákkal nem törődött, még a vizet is megspórolta rajtuk. Ha egy ksidedet eladásra alkalmatlannak ítélt meg, azt gondozónőkre bízta, akik kínozták a gyerekeket. Georgia gyógyszerekre sem költött, így az árvái közül közel 500-an haltak meg különböző betegségekben. Ennek ellenére a nőt sohasem kapták el, Joan Crawford és Dick Power is tőle vette a babákat, és az "örökbefogadás anyjaként" tisztelték Miss Tannt, aki multimilliomosként halt meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3211807655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2016.10.14. 17:02:55

Nagyon durva, ezekhez képest még a férjgyilkosok is jótét lelkek.
süti beállítások módosítása