Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Gyilkosok és házikedvencek

2016. szeptember 24. - Jack Hate

- Jeffrey Dahmer, másnéven a Milwaukee-i kannibál 17 férfit fojtott meg, majd megerőszakolta és felboncolta őket, néhány testrészüket megtartotta, és evett is az áldozataiból. A férfi fiatal korától fogva gyűjtötte a halott állatokat, akiket felboncolt és megcsonkított. Ennek ellenére a saját háziállatait sohasem bántotta, és felnőttként is tartott halakat.

jeffrey_dahmer_bath_twp_police_1992_mugshot.jpg

- Peter Manuel egy brit-amerikai sorozatgyilkos volt, aki élvezetből mészárolt le tizenkét embert. Az egyik ügye különösen bizarr volt. 1958 első napján a férfi betört a Peter Smart villájába, és ellopott 25 fontot. Bár elmehetett volna, Manuel inkább lelőtte Mr. Smartot, a feleségét és a fiát is. Ezután békésen megetette az áldozatok macskáját két doboz lazackonzervvel.

- Shirley Allen fagyállóval mérgezte meg két férjét az életbiztosításukért. A második gyilkosság előtt a nő megmérgezte a saját kutyáját is, hogy ellenőrizze a dózis hatékonyságát.

- Dennis Nilsen Skóciában megfojtott tizenhat férfit, a holttesteket pedig hónapokig megtartotta, és megbecstelenítette őket. A férfinak volt egy kutyája, Bleep, és egy macskája is.

- Karla Homolka három kamaszlány elrablásában, szexuális bántalmazásában, megkínzásában és meggyilkolásában segédkezett a férjének, Paul Bernardónak. Az asszony állatorvosi asszisztensként dolgozott egy állatkórházban, és neki is volt kutyája.

600full-karla-homolka.jpg

- Jancsó Ladányi Piroska Törökszentmiklóson öt fiatal lányt fojtott meg, majd fajtalankodott a holttestekkel. A lányról az anyja azt állította, hogy kóbor állatok húsát eszi nyersen.

- Pamela Smart tanárnő a diákjait vette rá, hogy lőjék le a férjét. A nő azt mondta az elkövetőknek, hogy legyenek óvatosak, nehogy a gyilkosság lelki bajt okozzon a kutyájának.

- Charles Manson (alsó kép) hippivezér 9 embert öletett meg brutális módon. A szektájában az volt a szabály, hogy a kutyák előbb ehettek, mint a nők. A férfi 1969. augusztus 9-én elküldte Tex Watsont, Patricia Krenwinkelt és Leslie Van Houtent, hogy öljék meg Leno és Rosemary Labiancát. Miután a három fiatal halálra szurkálta a házasárt, játszottak az áldozatok kutyáival.

charles-manson-1970-1500x1000.jpg

- Henry Lee Lucas azt állította, hogy több  száz embert ölt meg szerte az USÁ-ban. Peter Kürten, a Düsseldorfi rém kilenc nőt erőszakolt és gyilkolt meg. Bruno Lüdgéről azt állítják, hogy több mint 84 nőt erőszakolt és gyilkolt meg. Mindhárman rendszeresen közösültek állatokkal is.

- Nicole Diar megölte négy éves kisfiát és rágyújtotta a házát. Az áldozat kiskutyája is elpusztult  a tűzben.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3911739085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása