Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 prostituált, akik az ügyfeleik ellen fordultak

2016. szeptember 03. - Jack Hate

Aileen Wuornos

tumblr_nd3t59wwva1tjq9aoo1_500.jpg

Ő leghírhedtebb a kategóriában. Wuornosnak szörmyű gyermekkora volt, már nyolc évesen képes volt cigiért orűlis szexet folytatni. Megerőszakolták, lefeküdt a bátyjával is, és 14 évesen már szült. Felnőttkorában leszbikus lett, de ennek ellenére továbbra is a floridai országúton árulta a testét férfiaknak. 1989-ben egy Richard Mallory nevű vállalkozó megerőszakolta, de Aileen önvédelemből lelőtte.

Ez sorsfordító döntés volt. A következő évben újabb hat kuncsaftját lőtte le. Áldozataival az aktus után több lövéssel (az egyik áldozatába például kilencszer lőtt bele) végzett, elvitte a pénzüket és az autójukat. Az egyik áldozata testét sosem találták meg. Bár kirabolta áldozatait, a másik indítéka valószínűleg a férfiak iránnti bosszúvágya volt.

Előnyben volt, mivel a nyomozók nehezen jöttek rá, hogy egy nő a tettes (ez a fajta ámokfutás ritka a női sorozatgyilkosoknál). Végül a leszbikus szeretője, Tyria Moore segítségével tudták csak elkapni. Wuornos-t ötszörösen is halálra ítélték, és 2002-ben méreginjekcióval kivégezték.

Gary Ray Bowles

bowles_001.jpg

Gary Ray Bowles kamaszkorában elszökött otthonról a mostohaapja elől. Mivel a háromműszakozást unalmasnak találta, férfiprostituáltnak állt még egész fiatalon. Ennek ellenére a férfi heteroszexuális volt, az FBI több lányt is talált, akikkel viszonya volt.

Ám a férfi 1994 márciusában változtatott az üzletmenetén. Március és november között hat kuncsaftját ölte meg. Volt, akivel lövésekkel végzett, de előnyben részesítette az agyinverést és a fojtogatást. Gyilkolt Marylandben, Georgiában és Floridában is. Harmadik áldozata, egy 72 éves volt katona meggyilkolása után az FBI is bekapcsolódott a keresésébe. Ő is szerepelt a 10 legkeresetteb bűnöző listáján.

Végül 1994. november 22-én letartóztatták. A férfi beismerő vallomást tett, és Florida államban állították bíróság elé. Bűnösnek találták mind a hat gyilkosságban, és 1996-ban halálra ítélték. 1999-ben fellebbezett, ám a bíróság újab halálos ítélettel sújtotta. Jelenleg is kivégzésére vár.

Andrew Cunanan

920x920.jpg

Az olasz-filippínó származású amerikai férfit kiskorában elhagyta az apja. Mindig is a felső 10 000-ről álmodott, de az álmok hamar szertefoszlottak. Bálványozta a gazdag divattervezőt, Gianni Versacét. Cunanan homoszexuális volt, és sok pénzt hoztak neki gazdag férfiakkal létesített viszonyai. Állítólag még Versacéval is lefeküdt.

Cunanan sok haragot rejtett magában, de 1997 áprilisában átszakadt a gát. A férfit a szerelme, David Madson kidobta, mert elege lett a hűtlenségéből. Andrew azonban a közös barátjukat, Jeffrey Trailt hibáztatta. Kalapáccsal agyonverte Trailt, Madsont pedig lelőtte. Minneapolisból Chicagóba ment, ahol találkozott a 72 éves Lee Miglin ingatlanfejlesztővel. A multimilliomos Miglin titokban homoszexuális volt, és felszedte Cunanant. Ám a gyilkosnak nem volt elég az aktusért járó fizetség. A kuncsaft Lexusával áthajtott az öregemberen, majd levágta a fejét.

New Jersey-be ment, ahol lelőtte William Reese temetőgondonokot, csak azért, hogy megszerezze az autóját. Floridába ment, ahol véghezvitte eredeti célját. Július 15-én lelőtte Gianni Versacét. Nyolc nappal később magával is végzett.

Jean Lee

jean-lee-1.jpg

Jean Lee évekig dolgozott prostituáltként Sydney-ben és Melbourne-ben is.Találkozott egy megrögzött szélhámossal, Robert Claytonnal. A férfi a stricije lett, és kidolgoztak egy gonosz pénzszerzési módszert, a zaklató játékot. Eszerint Jean felvitt magához egy nős férfit, Clayton pedig berontott hozzájuk, eljátszotta a megcsalt férjet, és elvette az áldozat pénzét. Hosszú ideig csinálták ezt, és valószínűleg ez vette el végleg Jean önbecsülését.

A páros Melbourne-ben találkozott Clayton barátjával, Norman Andrews-zal, aki szintén szélhámos volt. Jean közben felszedte a 73 éves Pop Kentet. A férfi egy nőtlen bukméker volt, és felvitte a nőt magához. Ám rajtakapta Leet, amint az megpróbálta kizsebelni. Lekurvázta, mire a nő leütötte egy üveggel. Erre megjelent Clayton és Andrews is. Megkötözték az öregembert, majd megverték, összeszurkálták, és elnyomtak rajta egy cigarettát. A férfi az órákig tartó kínzás hatására sem volt hajlandó pénzt adni nekik, ezért megfojtották.

A triót már másnap letartóztatták. Mivel akkor már évtizedek óta nem végeztek ki nőt Ausztráliában, Jean mindent magára vállalt. Ám ez a bűntett túl súlyos volt, ezért mindhárom elkövetőt halálra ítélték. 1951-ben felakasztották őket. Jean volt az utolsó nő, akit a kenguruk földjén kivégeztek.

Brittany Holberg

brittany-holberg-8.jpg

Brittany Holberg élete borzasztó volt. Már 14 évesen otthagyta az iskolát, hozzáment egy férfihoz, de elvált. Csoportosan megerőszakolták, megverték és késsel összevagdosták, kórházba kellett szállítani. Lányanya és prostituált lett, dorgfüggővé vált, és börtönben volt gyógyszertári receptek hamisításáért a nagynénjével együtt.

Az évekig tartó megaláztatások miatt lelke teli volt haraggal és gyűlölettel. 1996. november 13-án felszedte őt a 80 éves A. B. Towery Sr.. Az öregember volt az utolsó csepp a pohárban. Brittany bekattant, és egy kalapáccsal esett neki a kuncsaftnak. Ez sem volt neki. Késsel támadta meg a vén kéjencet, és közel 60-szor szúrta meg. Használt henteskést, csontozó kést, grapefruit kést és villát is. Ezután kirabolta az áldozatot.

Az elkövetőt csak három hónappal később sikerült letartóztatni. A texasi törvény nem kegyelmez a nőkkel szemben, és a brutális gyilkosként megbélyegzett Brittany-t is méreginjekció általi halálra ítélték. Jelenleg is kivégzésére vár, és több levelet is írt a hatóságoknak, melyben a börtönreformot szorgalmazta.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr9011672610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása