Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 szép ház, melyek brutális gyilkosságok helyszínei lettek

2016. augusztus 22. - Jack Hate

bernardo_house.jpg

Az Ontario államban, Kanadában lévő ház egy fiatal házaspár, Paul Bernardo és Karla Homolka otthona volt. Ők ketten elraboltak három kamaszlányt (egyikük Homolka húga volt), majd napokig fogvatartották, rendszeresen megerőszakolták, megkínozták és megfojtották őket.

routier_house.jpg

Ez a hatalmas rowletti (kisváros Texas államban) épület  a gazdag Routier család otthona volt. 1996-ban a szülők három fia közül kettőt halálra késelt egy betörő, majd elvágta az anya, Darlie torkát. A nő túlélte a támadást, de őt ítélték el a két gyermek meggyilkolásáért, és jelenleg is kivégzésére vár.

gacy_house.gif

A chicagói ház egy hatalmas telek része volt, és a gazdag vállakozó, John Wayne Gacy tulajdona volt. A férfi 33 fiatal fiút és férfit erőszakolt, kínzott és gyilkolt meg, túlnyomó részét ebben a házban.  Bár néhány tetem a közeli Des Plaines folyóban végezte, legtöbbjüket a pincében ásta el.

puente-rooming-house.jpg

A sacramentói ingatlanban egy Dorothea Puente nevű kedves, idős hölgy lakott és panziót nyitott itt öreg alkoholisták számára. 9 szállóvendéget ölt meg nyugtató-túladagolással, hét tetemet ráadásul a virágoskertben temetett el. Az épületben jelenleg egy morbid múzeum működik, mely a pénzéhes Dorothea rémtetteire emlékezik.

bender_101.jpg

Az 1870-es években a kansasi Bender család egy fogadót üzemeltetett ebben a préri-i házban. Több mint 11 vendégüet ölték meg. Az utazókat evés közben hátulról kalapáccsal leütötték, elvágták a torkukat, majd eltemették őket a ház körül. A család végül elmenekült, így sosem kapták el őket.

gein_house.jpg

Ezt a hatalmas vidéki házat Ed Gein a szüleitől örökölte. Több nőt is elrabolt és ide hurcolt, majd megölte őket, a bőrüket magára húzta és a holttestekből tárgyakat készített, melyek a házat díszítették. A férfi elmegyógyintézetben halt meg, esete több horrorfilmet is megihletett.

medicine-hat.jpg

Az albertai Medicine-ben, Kanadában épült ház a két gyermekes Richardson család otthona volt. Az idősebbik gyerek, az alig 12 éves Jasmine Richardson és 23 éves gót szeretője halálra szurkálták a szülőket és a lány 8 éves kisöccsét is, mert azok útját állták pedofil kapcsolatuknak.

lalaurie_house.jpg

Delphine LaLaurie egy gazdag new orleansi nő volt, aki egy hatalmas kastélyban lakott. A nő kínozta a rabszolgáit, többjüket brutálisan meg is gyilkolta. Amikor ez kideült, a gyilkos elmenekült, a feldühödött városiak pedig lerombolták az épületet. Később restaurálták a kastélyt, ez látható a fenti képen.

midlands_032.JPG

Frederick és Rosemary West 12 fiatal lányt erőszakoltak, kínoztak és öltek meg bestiális kegyetlenséggel. 9 gyilkosságukat a képen látható házban (a fekete-fehér autó mögötti épület) követték el, és az udvaron temették el. A házaspár emellett még rengeteg gyereket is nevelt a házban, egyiküket szintén megölték.

cielo-drive-exterior-front-from-crimeshots_com.jpg

A beverley hillsi Cielo Drive 10050 alatti villát Roman Polanskí rendező bérelte ki várandós feleségével, Sharon Tate-tel. Míg Polanskí Londonban volt, a Család nevű hippibanda tagjai lemészárolta Sharont és négy barátját. A házat azóta lebontották, újat emeltek a helyére, de azt még áron alul is nehezen tudták eladni.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr6511357798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása