Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 hírhedt fekete özvegy

2016. július 14. - Jack Hate

Velma Barfield

velma-barfield-3.jpg

Velma öt ember megölését vallottta meg, de további két gyilkossággal is gyanúsítható. Áldozatai közt voltak férjei, a szeretője, egy öreg házaspár és az édesanyja is. Többnyire arzént használt, de az egyik férjére rágyújtotta a házát. Indítéka a súlyos gyógyszerfüggősége volt, arra kellett a pénz. 1984-ben kivégezték.

Betty Lou Beets

616beets.jpg

A bájos Betty Lou két férjét ölte meg, további kettőnél pedig csak próbálkozott. Negyedik és ötödik házastársát álmukban lőtte le, majd két gyermeke segítségével a kertjében elásta őket. Végül a nő elszólta magát egy férfinak, így bukott le. 2000-ben kivégezték.

Judy Buenoano

judy-buenoano-3.jpg

A nő igazi szélhámos volt, aki épületeket gyújtott fel a biztosítási pénzekért. A nő arzénnel mérgezte meg férjét és a szeretőjét, a fiát pedig vízbe fojtotta az életbiztosításukért. AKkor bukott le, amikor felrobbantotta vőlegényét az autójával együtt, de a férfi túlélte. Judy-t 1998-ban végezték ki.

Mary Ann Cotton

mary-ann-cotton-2.jpg

A britr ápolónő 21 családtagját ölte meg arzénnal, többek között férjeit, szeretőit, gyermekeit és az anyját. A biztosítási pénzekre vadászott, de akkor is ölt, ha egy áldozata útjában állt egy új házasságának. 15 évnyi bűnözés után csak egy gyilkosságban találták bűnösnek, és 1873-ban kivégezték.

Nannie Doss

nannie-doss-12.jpg

A "Vihogó Nagyi" 11 családtagját ölte meg arzénnal. meggyilkolta férjeit, anyját és még sok további rokont. Bár sokszor az életbiztosítási pénzre fájt a foga, azokat is megölte, akik nem fértek bele a "romantikus álomvilágába". Neme miatt megúszta a halálbüntetést. 1965-ben a börtönben halt meg.

Gesche Gottfried

geschegottfried.jpg

A "brémai angyal" 15 embert ölt meg Brémában, Németországban. A gyilkosságok egérvajat, egy arzénos zsírt használt. Ölt pénzért vagy mert az áldozat útját állta egy új házasságának. Több gyilkossági kísérletet is elkövetett. 1831-ben nyilvánosan felakasztották.

Belle Gunness

belle-gunness-3.jpg

A norvég százmazású amerikai farmer áldozatainak száma 13 és 42 közé tehető. Férjei, udvarló és valószínűleg gyermekei i áldozatul estek a biztosítási csaló Gunness kapzsiságának. Ölt arzénnal, sztrichninnel és baltával is. Amikor a rendőrség le akarta tartóztatni, ő felgyújtotta a házát és elmenekült. Sosem fogták el.

Rhonda Belle Martin

3-rhonda-belle-martin.jpg

Rhonda arzén segítségével ölte meg három lányát, két férjét és az édesanyját, valamint egy további férj ellen is gyilkossági kísérletet követett el. Ez utóbbi buktatta le. Anyagi haszna nem nagyon származott a gyilkosságsorozatból, vagyis valószínűleg élvezte a gyilkolást. 1957-ben végezték ki.

George Smith

smithgj_001.jpg

A brit férfi megrögzött bigámista és csaló volt, aki mét gyerekkorától fogva bűnöző volt. Sok nőt vett el és fosztott ki, hármat meg is ölt. Őket egy kád vízbe fojtotta, felvette az életbiztosításukat és az örökségüket. Ügye rendkívül botrányos volt, 1915-ben felakasztották.

Blanche Taylor Moore

 blanche.jpg

Blanche egy lelkipásztor lánya és sikeres üzletasszony volt. Első férje és szeretője megöléséért ítélték el, de valószínűleg ő ölte meg az apját és az anyósát. Ő is arzént használt. Miután második férje túlélt egy gyilkossági kisérletet, Blanche-ot halálra ítélték. Jelenleg kivégzésére vár.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr568886788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása