Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 kegyetlen gyilkos gyerek, 1. rész

2016. június 28. - Jack Hate

Mary Bell, 11

ed532e962cef110e9b3c5cc70b93f985.jpg

A skót kislánynak borzalmas gyermekkora volt, főleg prostituált anyja miatt, aki sokszor őt is kiszolgáltatta kuncsaftjainak. A kis Mary szociopatává vált. 1968-ban, 11 évesen Mary megfojtott két kisfiút. A négy éves Martin Brown halálát balesetnek álcázta, a három éves Brian Howe tetemét azonban már nem takargatta. Megfojtotta a gyermeket, összeszurkálta a testét, a hasára egy M betűt véseett, és részlegesen megnyúzta a péniszét. A lány 12 évet töltött javítóintézetben, majd börtönben, de végül megjavult. Most anonimitásban él valahol, és már édesanya.

Jasmine Richardson, 12

jasmine-richardson-5.jpg

A kanadai törvények éertelmében személyazonossága nem lenne felfedhető, de valahogy kiszivárgott ez az információ. (A világsajtóban csak J. R.-ként is ismeretes) A lány 12 évesen a gót szubkultúra felé fordult, s beleszeretett a 23 éves Jeremy Allen Steinke-ba. Jasmine szülei ellenezték lányuk életvitelét, ezért az mozgósította a pasiját. 2006. április 23-án a pár halálra szurkálta Jasmine szüleit és nyolc éves kisöccsét. A rendőrök először azt hitték, Jasmine-t elrabolták, de miután találtak a lány holmijai között egy rajzott, amin élve elég a családja, gyanúsított lett. Hamar elkapták a gyilkosokat, s Steinke életfogytiglanit kapott. Jasmine Richardson a kanadai törvények által legmagasabb kiszabható üntetést kapta: tíz évet.

Alyssa Bustamante, 15

article-2577964-1c2d85c600000578-892_306x423.jpg

Alyssa drogosok gyermeke volt, ezért a hatóságok a nagymamára bízták. A lány szimpatikus teremtés volt, 4-es, 5-ös tanuló, de antiszociális személyiségzavarba és depresszióban szenvedett. 13 évesen öngyilkosságot kísérelt meg, és önvagdosó lett. Több mint 300-szor vágta meg magát, továbbá harapdálta és többször megégette magát. Megszállottja lett a gyilkolásnak, és látni akarta, hogy "valaki szemében kialszik a fény". 2009. október 21-én elcsalta szomszédját, a 9 éves Elizabeth Oltent egy erdőbe, ahol fojtogatta, összeszurkálta és elvágta a torkát. A naplójában leírta tettét, ez buktatta. Életfogytiglani börtönre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségével.

Eric Harris, 18 és Dylan Klebold, 17eric-harris-dylan-klebold-columbine_tinima20130420_0187_5.png

Eric (bal) és Klebold (jobb)

Ez a két tinédzser fiú olyan borzalams dolgot követett el, mely az egész világot megrázta. 1999. április 20-án megöltek 12 diákot és egy tanárt a Columbine középiskolában. A két fiút rendszeresen terrorizálták osztálytársaik. Érdeklődésük az erőszak felé fordult, s hónapokig tervezgették a világ elleni bosszújukat. A gyilkosságokat lőfegyverekkel követték el. Bombákat is használtak volna, de azok szerenscére nem működtek. Végül az elkövetők öngyilkosok lettek.

Melinda Loveless, 16

melinda-loveless-mugshot.jpg

A gyönyörű lánynak leszbikus kapcsolata volt egy Amanda Heavrin nevű lánnyal, de úgy érezte, hogy a 12 éves Shanda Sharer veszélyt jelent a kapcsolatra. 1992. január 10-én barátnői, Laurie Tackett, Hope Rippey és Toni Lawrence segítségével elrabolta Shandát. Becsmérelték, megverték, összeszurkálták és a hidegben ruha nélkül hurcolászták az áldozatot, majd másnap elégették. Melinda vezette a kínzást, a többieket csak a falkaszellem hajtotta. Toni Lawrence még aznap feladta magát és társait a rendőrségen. Melindát 60 év börtönre ítélték.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr638851992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása