Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Sorozatgyilkosok, akik kommunikáltak a rendőrséggel

2016. november 12. - Jack Hate

jack1.jpg

A leghíresebb ilyen gyilkos egyértelműen Hasfelmetsző Jack volt, aki legalább öt prostituáltat ölt meg betiális kegyetlenséggel. A sorozatgyilkos, aki 1888 és 1891 között tevékenykedett Whitechapel utcáin, három levelet küldött az őt üldöző nyomozóknak. Ezekben a rendőrség munkáját bírálta, mely sosem akadt a nyomára. Egy 2014-es DNS vizsgálat ugyan azt igazolta, hogy a tettes egy Aaron Kosminski nevű lengyel, elmebeteg zsidó, ám kiderült, hogy hiba csúszott a vizsgálatban. Így a Hasfelmetsző rejtélye továbbra is nyitott marad.

zodiac.jpg

A san franciscói Zodiákus Gyilkosról biztosan tudjuk, hogy ő ölt meg öt embert 1968 decembere és 1969 októbere között. Sokak szerint azonban '63 és '70 közé tehető az ámokfutásának teljes ideje, és ezalatt 9-37 emberrel végezhetett. A zodiákus sok levelet küldött a hatóságoknak, melyekben nem spórolt a helyesírási hibákkal. Négy levelet titrkosírással írt, és azt állította, hogy ezek felfedik a szeméylazonosságát. Mivel összesen 360 jelet használt a leveleihez, a négyből csupán egy levelet tudtak megfejteni a nyomozók. A Zodiákust sosem kapták el, ám valószínű, hogy egy Arthur Leigh Allen nevű zseni volt az elkövető. A férf azóta már meghalt.

 

1405977211002-mgmdc5-5nhhk4kjt5s1bhx8clx5-original.jpg

A gyönyörű Judith Neelley és férje, Alvin 1982-ben legalább két nőt öltek meg, és további két személynél kísérletet tettek rá. Áldozataikat megerőszakolták, megkínozták, majd a nő  lelőtte őket. Judith ráadásul telefonhívásokkal bombázta a rendőrséget a - feltételezett - első gyilkossága után. Felfedte a holttest hollétét és azt ecsetelte, hogy hogyan kínozta meg az áldozatot. Ám a párt hamar elkapták, és Judith halálbüntetést kapott. Azóta a büntetését életfogytiglani börtönre enyhítették.

014a.jpg

A chicagoi "Rúzsos Gyilkos" három embert ölt meg 1945-ben és '46-ban. Az első két áldozata felnőtt nők közül került ki, ám a harmadik egy mindössze hat éves kislány volt, Suzanne Degnan. Őt feldarabolta és a darabokat egy csatornába rejtette. A második gyilkossága után rúzzsal írta fel a fent látható szöveget egy falra, melyben kérte a rendőröket, hogy fogják végre el. Egy tinédzserkorú tolvajt, William Heirenst előállították a gyilkosságok miatt, és életfogytiglani börtönre ítélték, de azóta meghalt. Valószínű, hogy nem is ő volt az igazi elkövető, hanem egy George Hill Hodel nevű orvos. Rengeteg bizonyíték utal arra, hogy Hodel volt az elkövetője a los angelesi Fekete Dália gyilkosságnak, ráadásul a Rúzsos Gyilkosságok idején Chicagóban tartózkodott. Erről az esetről még fogunk cikket írni a jövőben.

53-21139-btkkiller-1414452425.jpg

A kansasi Dennis Rader tíz embert ölt meg 1974 és 1991 között. Volt, hogy egy egész családot mészárolt le. Sosem erőszakolta meg áldozatait, de többször is maszturbált a gyilkosságok helyszínén. A férfi leveleket küldött a rendőrségnek és egy tévétársaságnak is. Ő keresztelte el magát BTK gyilkosnak. Ez a Bind, Torture, Kill szavak rövidítése, vagyis Megkötöz, Megkínoz, Megöl. A gyilkost csak 2005-ben tudták elkapni. Mind a tíz gyilkosságban bűnösnek találták, és 175 év börtönre ítélték. 40 év után feltételesen szabadulhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr4111956453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása