Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 gyilkos nő, aki a törvényen kívüli életet választotta, 2. rész

2016. augusztus 27. - Jack Hate

Louise Peete

louise-peete-2.jpg

Louise Peete-nek jó gyermekkora volt, ő csak rosszank született. A nő szinte az egész USÁ-ban megfordult csalóként. Texasban lelőtte és kirabolta szeretőjét, Joe Appelt, de önvédelemre hivatkozott, így megúszta. Később Kaliforniában lelőtte másik szeretőjét, Jacob Dentont, amiért életfogytiglanit kapott. Több mint 15 év múlva szabadult, de akkor házvezetőnőként lelőtte a főnökét, és az áldozat vagyonából élt. Ám ismét lebukott, és ezúttal halálra ítélték. 1947-ben gázkamrában végezték ki. Élete során négy férje volt, mindannyiuk öngyilkos lett.

Judy Buenoano

judy-buenoano-3.jpg

Judy megrögzött biztosítási csaló volt, nevéhez több gyújtogatás is köthető. Judy arzénmérgezés segítségével ölte meg első férjét, aki az Air Force parancsnoka volt. Később ugyanígy végzett a pasijával is. Fia, Michael Buenoano 18 évesen beállt a hadseregbe, de előtte az anyja megmérgezte. A fiú lebénult, leszerelt, és 8 kg merevítővel hagyta el a kórházat. Judy elvitte egy kenutúrára, ahol felborította a hajót, és hagyta megfulladni a saját fiát. Később felrobbantotta a vőlegényét az autójával együtt, de az túlélte, így bukott le. Judy-t 1998-ban Floridában végezték ki villamosszék által.

Barbara Graham

ba96332afb1f7f6d54b46b8382b27b96.jpg

A szép Barbara Grahammel borzasztóan bánt az anyja. Prostituált lett, ami csak még inkábbb fokozta a dühét. Összeállt három férfival, és elhatározták, hogy együtt fognak házakat kirabolni. 1953-ban azzal bízták meg Barbarát, hogy férkőzzön be az idős özvegy, Mabel Monahan házába. Amikor beengedték, Graham bekattant, és egy pisztollyal elkezdte ütlegelni Mrs. Monahan fejét. Míg a férfiak kirabolták a házat, Barbara egy párnával megfojtotta az áldozatot. Bár sosem volt gyakori, hogy egy nőt kivégezzenek, Barbarát gázkamra általi halálra ítélték, és 1955-ben kivégezték.

Sharon Kinne

sharon_kinne.jpg

Sharon Kinne, becenevén La Pistolera ("A pisztolyhős asszony") 1960-ig egy átlagos amerikai háziasszony volt. Ebben az évben azonban fejbe lőtte alvó férjét a biztosítási összegért, és a két éves kislányára kente a gyilkosságot. Később lelőtte a szeretője feleségét is. Elkapták, de nem találták bűnösnek. Ekkor csatlakozott a Kansas városi maffiához. Majd Mexibóba ment, ahol ismét férjhez ment, de a második férjét is lelőtte. Ekkor ismét elkapták, és 10 év börtönre ítélték. Ám megszökött, és azóta senki sem tudja, mi lett vele.

Juanita Spinelli

juanita-spinelli-7.jpg

Juanita, másnven a Tolvajok Grófnője tinédzsereket toborzott, akiet lpásokra, fegyveres rablásokra és prostitúcióra vett rá. Cserébe ő lett a gyerekek "anyafigurája", és gondoskodott róluk. Az egyik tag, Albert Ives lelőtt egy férfit, és a 19 éves Robert Sherrard látta a gyilkosságot. Félő volt, hogy Sherrard elmondja a rendőröknek a gyilkosságot, ezért Juanita elkábította a fiút. Ezután a követői halálra verték az áldozatot. Ám hamarosan a rendőrök elkabták Albert Ives-t, aki mindent elmondott. Juanita Spinellit 1941-ben gázkamrában végezték ki. (Kaliforniában összesen négy nőt végeztek ki, mindet gázkamrában: Juanita Spinelli, Louise Peete, Barbara Graham, és Elizabeth Duncan, a gyilkos anyós, aki nem került fel a listára.)

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3411655258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása