Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 LMBT többszörös gyilkos, 3. rész

2016. augusztus 09. - Jack Hate

Andreas Lubitz

killer-german-pilot-andreas-lubitz-seen-taking-selfie-pp-1.jpg

A német pilóta 2015-ben belehajtotta gépét az Alpokba, így megölt 149 embert és saját magát is. A férfi súlyos depresszióban szenvedett, mivel szemproblémája miatt nem folytathatta volna munkáját. Közben az is kiderült, hogy korábban szakított terhes barátnőjével. A nyomozók Lubitz számítógépén melegpornó tartalmakat találtak, s két oldalnak még az előfizetője is volt. Állítólag még a tömeggyilkosság reggelén is melegpornót nézett.

Karla Homolka

hqdefault_1.jpg

A gyönyörű kanadai nő agresszív férjével, Paul Bernardóval három kamaszlányt erőszakolt, kínzott és gyilkolt meg, köztük Karla húgát. Karla részt vett z áldozatok szexuális bántalmazásában (ezt videófelvétel is bizonyítja), s látszott rajta, hogy élvezte a dolgot. Bernardo jelenleg is életfogytiglaniját tölti, míg Karla egy előnyös vádalku miatt már szabad. A börtönben levelezőkapcsolatot alakított ki egy másik, szabad nővel, de később szakítottak. Azóta Karla Guadelupe szigetén hozzáment egy ottani férfihez és három gyermekük született, de napjainkban ismét Kanadában él.

Omar Mateen

omar-mateen-11.jpg

Az orlandói tömeggyilkos 50 embert lőtt le a Pulse nevű meleg bárban 2016-ban. A férfi iszlám családból származott, így titkolnia kellett homoszexualitását. Bár regisztrált egy meleg társkereső oldalra, és ő maga is többször ellátogatott a Pulse-ba, gyűlölte saját irányultságát. Emelett erősen agresszív volt, bántalmazta a családját és bipoláris zavarban is szenvedett. Egy idő után teljesen elvesztette a kontrollt, az LMBT közösséget hibáztatta saját depressziójáért és hűséget fogadott az Iszám Államnak. A lövöldözés után a kommandósok lőtték le.

Rosemary West

rose_006.jpg

A brit prostituált családanya biszexuális volt és szexmegszállott már kamaszkora óta. Férjével, Frederick Westtel 12 fiatal lányt öltek meg, köztük a sajátjukat. Az áldozataikat (akik közül az egyiket Rose egyedül ölte meg) elrabolták, megerőszakolták, nepokig kínozták, végül meggyilkolták és elásták. Bár Fred szerette volna irányítónak hinni magát, valójában Rose ugyanannyira volt bűnös, kezdeményező és szadista, mint ő, ráadásul a férjével ellentétben egésznap képes volt szexuális tevékenységet folytatni. Szerencsére elkapták őket. Fred az előzetesben öngyilkos lett, Rose pedig életfogytiglanit kapott, a börtönben takarítóként dolgozik.

Mohamed Bouhlel

meszarlas-elott-meg-nevetos-szelfit-kuldott-testverenek-nizzai-merenylo.jpg

A 31 éves tunéziai származású férfi 84 embert ütött el egy kamionnal Nizzában 2016-ban. Csak később derlt ki, hogy az elvált, háromgyerekes apa szexmegszállott, elmebeteg és piti bűnöző volt, iszlám hite ellenére pornófüggő és biszexuális volt, valamint volt egy 73 éves férfiszeretője is. A mészárlás előtt gyorsan radikalizálódott, belépett az Iszlám Államba és szakállt növesztett. A mészárlás reggelén még nvevős szelfit küldött a testvérének, holott a mészárlást már napokkal korábban megtervezte. A kommandósok a vérfürdő végén lelőtték a támadót.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr2510033792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása