Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

A 10 legkegyetlenebb női kínzós gyilkos az Egyesült Államokban

2016. július 14. - Jack Hate

10. Christa Pike

christa_pike.jpg

A 18 éves sátánista Christa Pike azt hitte, hogy a 19 éves Colleen Sleemer a fiújára, a 17 éves Tadaryl Shippre pályázik. Ezért 1995-ben Pike, Shipp és a 18 éves Shadolla Peterson egy erdőbe csalták Colleent, ahol megverték és sniccerrel 300-szor megvágták. Véfül Christa egy kővel agyobnverte a lányt. Christát halálra ítélték.

9. Melinda Loveless

melinda-loveless-mugshot_1.jpg

Melinda három barátnője segítségével elrabolta a 12 éves Shanda Sharert, szintén szerelemféltésből. A lányt levetkőztették, megverték, összeszurkálták és sebeit befújták ablaktisztítóval. Másnap élve elégették Shandát. Még aznap este az egyik barátnő feladta magát a rendőrségen. Melindát 60 év börtönre ítélték.

8. Kerry Dalton

kerry-dalton-8.jpg

A metamfetaminfüggő Kerry két barátjával megkínozta és megölte lakótársát, Irene Mayt, mert az ellopta néhány ékszerét. Kalapáccsal és egy serpenyővel ütlegelték, összeszurkálták, akkumulátorsavat fecskendeztek a testébe, majd a nyakára tapostak. Kerry Daltont halálra ítélték.

7. Lois Nadean Smith

letoltes_2.jpg

A könyvelőnő a fia és annak barátnője segítségével megkínozta és megölte fia volt barátnőjét. A lányt nyakon szúrták, fojtogatták, a nyakára tapostak, végül több lövéssel lassan megölték. A gyilkosságot eztán megpróbálták öngyilkosságnak beállítani. Lois 2001-ben kivégezték.

6. Delphine LaLaurie

lalaurie.jpg

A New orleansi hölgy brutálisan kínozta és meggyilkolta több rabszolgáját. Amikor megtalálták a kínzókamráját, az tele volt félholtra és láncra vert szolgákkal, koponyákkal és megcsonkított holttestekkel. Még mielőtt letartóztathatták volna, a nő elmenekült, és Párizsban halt meg.

5. Judith Neelley

judith-ann-neelley-3-200x200_1.jpg

Judy és engedelmes férje, Alvin két fiatal lányt raboltak el, majd fizikailag, lelkileg és szexuálisan is kínozták őket. Egyikükbe Judy lefolyótisztítót injekciózott. Áldozataikat a nő lőtte le, és állítólag többen is voltak. Miután két ember túllte a támadást, a párost elkapták, és mindketten életfogytiglanit kaptak.

4. Lisa Coleman

lisa-coleman-3.jpg

A nő és leszbikus szeretője, Marcella Williams halálra kínozták Marcella szellemi fogyatékos fiát, Davontae-t. A fiút évekig fogva tartották, rengetegszer megégették, több ficamot okoztak neki és éheztették. A fiú 9 évesen halt meg, s feleannyit nyomott, mint az egészséges korabeliek. Lisát 2014-ben kivégezték, Marcella életfogytiglanit kapott.

3. Gertrude Baniszewski

gertrude-baniszewski-34.jpg

A nő befogadta, majd halálra kínozta a 16 éves Sylvia Likenst. A lánynak a saját székletét kellett ennie, a bőrébe pedig ezt a mondatot vésték: "Prosti vagyok és büsze vagyok rá". A lányt sokszor leforrázták, éheztették, és végül a rengeteg verésbe halt bele. Gertrude-ot életfogytiglanira ítélték, de szabadlábon halt meg.

2. Angela McAnulty

angela-mcanulty-1.jpg

A nő a saját lányát, Jeanette-et kínozta halálra. Éheztette és szomjaztatta a lányt, akinek egész nap féllábon kellett álnia. Az áldozat 15 évesen és 22 kilósan halt meg, akkorra a sok ütéstől a csipőjén már kilátszott a csont. Az anyát halálra ítélték, jelenleg kivégzésére vár.

1. Theresa Knorr

theresa-knorr-4.jpg

A nő meggyilkolta két lányát, a 17 éves Suesant és a 20 éves Sheilát a fiai segítségével. Mindkettejüket évekig kínozta cigarettákal és övvekkel. Suesanra rálőtt, napokig hagyta vérezni, majd élve elégette. Sheilát erőszakkal etette, majd egy kamrában kikötözte, és hagyta szomjanhalni. A nőt kétszeres életfogytiglani börtönre ítélték.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr548887402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása