Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

3 anya, aki túlságosan akarta a gyereket

2016. július 12. - Jack Hate

Lisa Montgomery, Kansas

lisa_montgomery.png

Lisát gyermekkorában megerőszakolta a mostohaapja, és már korán profi, megrögzött hazudozóvá vált. Bár első férjétől már születet négy gyermeke, a másodiktól is akart egyet. Ám akadt egy nagy probléma; Lisa korábban műtéti úton kiégettette a petevezetékét, és ez egy visszafordíthatatlan művelet. Ennek ellenére minden ismerősének azt hazudta, hogy terhes, bő ruhákat hordott, kitolta a hasát, és mindenkit megkért, hogy fogja meg a hasát.

Az interneten megismerkedett a várandós rat terrier tenyésztővel, Bobbie Jo Stinnett-tel. Montgomery "Darlene Fischer" néven mutatkozott be neki, és felajánlotta, hogy megvesz tőle egy kutyát. Az adásvételt 2004. december 16-ára beszélték meg Stinnett házában. Míg a várandós kutyatenyésztő a ketreccel bajlódott, Lisa megfojtotta, majd egy késsel felvágta az áldozat hasát, és kivette a gyereket. Szerencsére Bobbie Jo terhessége már a 8.-9. hónapban járt, így a kisbaba élve született.

A gyilkos ezt követően mindenkinek megmutatta az áldozat babáját, és azt állította, hogy a sajátja. Ám a nyomozók megtalálták Lisa haját Stinnett markában, amit a haláltusája közben tépett ki. Mivel emberrablás is történt, az FBI nyomozott az ügyben, akik a hajminta alapján azonosították az elkövetőt. Montgomery-t halálra ítélték, jelenleg egy szövetségi fegyházban várja büntetése végrehajtását. A kisbabát visszaszolgáltatták az édesapjának.

Korena Roberts, Oregon

korena_roberts.jpg

A 27 éves Korena már két gyermeket nevelt párjával, aki nem volt a gyerekek apja. A férfi szeretett volna egy saját babát, de Korena korábban elkötette a petevezetékét. Mivel a kapcsolatuk nem volt felhőtlen, Korena kétségbeesetten akarta a harmadik babát. 2007-ben már hazudta magát terhesnek, de akkor elvetélést színlelt. 2008-ban azonban már ikerterhességről beszélt, és vészesen közeledett a szülés időpontja.

A neten megismerkedett a 21 éves Heather Snively-val, aki valóban gyermeket vár a párjától, és izgatottan várta első gyermekét. Korena neki is bemesélte az ikerterhességes hazugságot, és azzal nyerte el Heather bizalmát, hogy segített neki olcsó babaholmikat találni. Többször is találkoztak, sokat vásároltak együtt, és 2009 júniusában meghívta magágoz Snively-t. A 21 éves nő kiment pisilni, és miután végzett, Korena nekiesett egy teleszkópos bottal (másnéven viperával). Heather mindent megtett, hogy megvédje a magzatát, de a felfegyverkezett, dühös Korenának nem volt igazi ellenfél. Csak a tarkóján több mint 15 zúzódás volt, emellett rengeteg vágás, karmolás és harapás is volt a testén, főleg a karján, amint védekezni próbált. 

Korena eztán fogott egy protvapengét, és felvágta az áldozat hasfalát. Ám az áldozat terhessége nem volt elég előrehaladott állapotban, a csecsemő még életképtelen volt és halva született meg. Korena bevonszolta Heather holtestét a pincébe, beleült a kádba a halott magzattal, és felhívta a párját. A férfi, aki gyermektetemről azt hitte, hogy az övé, hívta a mentőket. Ám a vizsgálatok kimutatták, hogy Miss Roberts biztos nem szülhetett, és nem találták meg a halva született gyermek állítólagos ikertestvérét sem. A házukban megtalálták Heather Snively felkoncolt holttestét is. A gyilkos vallomást tett, de csak egyrendbeli emberölésben találták bűnösnek, és életfogytig tató börtönbüntetésre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

Linda Carty, Texas

linda-carty-7.jpg

Az afroamerikai Linda Carty gyógyszertechnikusként dolgozott, korábban a DEA is alkalmazta. A nőnek sosem volt gyermeke, de fiatal latinó kedvese, Jose Corona feltétlenül apuka akart lenni. Linda ekkor már 41 éves volt, sehogy sem tudott gyereket szülni. Ennek ellenére több terhességet és vetélést is színlelt, mire Josénak elege lett, és elhagyta.

Carty látta, hogy 20 éves szomszédja, a szintén latinó Joana Rodriguez terhes. Carty megismerkedett három drogos bűnözővel, és azt állította, hogy a Rodriguez ház tele van pénzzel és droggal. Arra kérte őket, hogy ha ott vannak, vegyék ki a kisbabát Jonan hasából  és hozzák el neki. Ám a tervbe hiba csúszott, amikor a gyermek megszületett. Ám a nőt ez sem tartotta vissza. 2001. május 15-én. a már említett trió berontott Rodriguezék házába, és megsebeszték az apát. Drogot és pénzt követeltek, de pár száz dollárnál nem találtak többet. Carty már várta őket, együtt betuszkolták Joanát és a babáját Linda autójába. A három férfi végül besokallt, és elmentek, otthagyva a túszokat Carty-nál. A nő egy zacskót kötött Joana fejére, és hagyta megfulladni.

A gyermeket magával vitte, de hamarosan egyik szomszédja furcsálni kezdte a dolgot, éss hívta a rendőrséget. Egy motelben megtalálták a gyilkost, az áldozat kisbabáját és különböző babaholmikat. Miután Joana férfje azonosította a gyermekét és a három becsapott bűnöző Carty ellen vallott, a nőt 2002-ben méreginjekció általi halálra ítélték. Jelenleg siralomházban van.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr978882738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása