Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 fekete özvegy, akiből uralkodó lett

2016. július 11. - Jack Hate

VII. Kleopátra, a drámakirálynő

kleopatra.jpg

VII. Kleopátra, Egyiptom utolsó, egyben leghíresebb fáraója nem volt olyan szép, mint a filmekben, viszont viselkedésével könnyen az ujja köré csavarta a férfiakat. Három férje volt, ebből kettő a testvére, egy pedig a szintén híres Marcus Antonius volt. Kleopátra a valóságban egy manipulatív szociopata volt. Megmérgezte az öccsét, a húgát pedig lemészároltatta. Híres szerelmeit, Julius Ceasart és Marcus Antoniust is manipulálta, ők csak arra kellettek, hogy megszerezze a trónt, és növelje birodalmát. Bár sokak szerint azért követett el öngyilkosságot, mert elvesztette Antoniust, valószínűbb, hogy csak nem akart a rómaiak foglya lenni.

Fredegund, a szadista

fredegund.jpg

Fredegund egy frank szolgálólány volt, aki bekerült a királyi udvarba. I. Chilperik szeretője lett. Hogy megszerezze akirályt, likvidálta annak két feleségét, így a gyönyörű Fredegund lett a frankok királynéja. Megrszagítette a hatalom, még a saját lányát is megpróbálta megölni. Szeretője segítségével megmérgezte férjét, és megszerezték a hatalmat. Fredegund több száz nőt végeztetett ki boszorkányság vádjával, s a kínzásokat ő maga vezette.

I. Johanna, a kétszínű

jeanne_i_re_de_naples_dite_la_reine_jeanne_comtesse_de_provence.jpg

Johanna, a Nápolyi Királyság királynője négyszer ment férjhez, és mindegyik házassága a férj halálával, vagy hivatalosan nem engedélyezett válással végződött. Első férjét, a magyar származású Andrást például brutális módon szurkálták halálra ismeretlen elkövetők. A királynő erkölcstelen élete és kétszínű politikája egész Európát magára haragította, így 1382-ben, 56 évesen meggyilkolták. Bár az utókor Johannát nem tekinti rossz politikusnak, a történészek máig nem tudták megcáfolni a férjgyilkosságok lehetőségét.

VIII. Henrik, az agresszív

henrik.jpg

Máig kevés a férfi fekete özvegyek száma, de a hírhedt angol király bizonyosan közéjük tartozott. Henrik nem csak hitúlitó tevékenységével írta be magát a történelembe, hanem hat házasságával is. Két feleségétől elvált (mivel a pápa nem engedélyezte ezeket, Henrik még új egyházat is alapított), egy a szülésbe halt bele, kettőt pedig, Boleyn Annát és Howard Katalint lefejeztette. Utolsó felesége, Parr Katalin megúszta idősödő, elhízott férje agresszivitását, s inkább ápolónő volt, mint feleség. Henrik 1547-ben halt meg, s a legkegyetlenebb angol uralkodók közt tartják számon.

II. Katalin, a nimfomán

ii_katalin.jpg

Katalin német hercegnőből lett az Orosz Birodalom cárnéja. Házassága III. Péter cárral nem volt boldog, a fital cárné számos szeretőt tartott. Hívei segítségével megbuktatta a saját férrjét, majd két szeretőjét kérte meg, hogy megöljék Pétert. Katalin még több rokonát is kivégeztette, és durván bánt a parasztokkal. Híres volt alkoholizmusáról és nimfomániájáról, életében 21 férfi és egy női szerető tette boldoggá.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr588881064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása