Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Az 1976 óta az Egyesült Államokban kivégzett nők listája, 2. rész

2016. július 04. - Jack Hate

 9. Lynda Lyon Block, 2002, Alabama (villamosszék)

lynda-block-1.jpg

Rhonda Belle Martin sorozatgyilkos 1957-es halála óta nem végeztek ki nőt ebben az államban, Lynda azonban megérdemelte ezt a halálnemet. Ő és férje, George Sibley Jr. veszélyes és körözött bűnözők voltak. 1993-ban egy áruház előtt vette észre őket a 39 éves Roger Lamar Motley rendőr. A páros tudta, hogy veszélyben vannak, ezért tűzharcot kezdeményeztek Motley-val szemben. Mindhárman lőttek, de az egyik golyó megölte a járőrt. A rendőrgyilkosság nem tréfadolog, főleg nem az USÁ-ban, így a párelfogására nagy erőket mozgósítottak, majd letartóztatták és halálra ítélték mindkettejüket. Sibley-t 2005-ben méreginjekcióval végezték ki, míg Lyndát már 2002-ben villamosszékbe ültették.

10. Aileen Wuornos, 2002, Florida (méreginjekció)

images_1.jpg

Aileen a világ egyik legismertebb női sorozatgyilkosa. A michigani származású prostituált 1989-ben és '90-ben hét férfit lőtt le, így ő lett az első  női rablógyilkos, akivel foglalkozott az FBI. Wuornos prostituált volt, áldozatai pedig a kuncsaftjai voltak.. Áldozataival szeretkezett (egyikük meg is erőszakolta), majd több lövéssel végzett velük és kirabolta őket. Aileen gyűlölte a férfiakat, mivel kikorában zaklatták. Öt gyilkossságáért ítélték halálra, s kb. tíz évet töltött a siralomházban. 2002-ben végezték ki, halála után Oscar-díjas film készült az életéről.

11. Frances Newton, 2005, Texas (méreginjekció)

frances-newton-7.jpg

Frances képzetlen és drogos volt,ráadásul két gyermeket nevelt szegény drogdíler férjével, Adriannel. Az anya elhatározta, hogy megszabadul a családjától, és mindhárom célszemélyre 100 000 dolláros életbiztosítást kötött.  1987-ben egy-egy lövéssel végzett Adriannnel és mindkét gyermekükkel. Nem sokkal később elkapták, és 1988-ban halálra ítélték. 17 évet töltött siralomházban, ezalatt senkinek sem mesélte el, hogy a gyerekeit is megölte. 2005-ben, nagy közfelháborodás közepette végezték ki.

12. Teresa Lewis, 2010, Virginia (méreginjekció)

teresa-lewis-4.jpg

Teresa esete a megszólalásig hasonlít az előző részben említett Marilyn Plantz-éhez. A nő IQ-ja mindössze 71es volt, de tudta, hogyan manipulálhatja a férfiakat. Hozzáment az idősebb Julien Lewis-hoz, és az jja köré csavart két kamaszfiút, Matthew Shallenbergert és Rodney Fullert. Teresának viszonya volt a fiúkkal, és ő velük akarta megöletni a férjét. Ám változott a terv, amikor rájött, hogy mstohafiának, C.j.-nek 250 000 dolláros életbiztosítása van. 2002. október 30-án Rodney és Matthew lelőtték Julient és C.J.-t. A trió gyorsan lebukott, a két tinédzser vallomást tett, és életfogytiglanit kaptak. Egyedül Teresát ítélték halálra, és ő lett az első kivégzett nő Virginiában kb. száz éve. 2010-ben hajtották végre az ítéletet, de a közvélemény erősen tiltakozott.

13. Kimberly McCarthy, 2013, Texas (méreginjekció)

kimberly-mccarthy-4.jpg

2013 és 2014 között Texas három nőt is a halálba küldött, Kimberly McCarthy-t, Suzanne Bassót és Lisa Colemant, mindannyian borzalmas bűnöket követtek el.

Kimberly korábban egy fehérgyűlölő csoport vezetőjének a felesége volt, később sorozatgyilkos lett. A nőt 71 éves szomszédja, az egykori professzor Dorothy Booth 1997-es meggyilkolásáért ítélték halálra. Kirabolta és leszúrta az öreg hölgyet, valamint több ujját is levágta, hogy megszeezze a jegygyűrűjét. Csak később derült ki, hogy McCarthy még egy 1988-as kettős rablógyilkosságot is elkövetett, ahol az áldozatok szintén idős nők voltak, és késszúrások által haltak meg. Kimberly-t 2013-ban végezték ki, utolsó szavaiban Istenhitrőkl tett tanúbizonyságot.

14. Suzanne Basso, 2014, Texas (méreginjekció)

article-0-1b319e8f00000578-332_306x423.jpg

Suzanne, az egykori varrónő durva bandát zervezett fiatalokból, amihez csatlakozott a fia is. Basso az ujja köré csavarta az 59 éves szellemi fogyatékos Louis Mussót. Életbiztosítást kötött a férfira, és azt mondta neki, hogy ha utána megy Texasba, feleségül megy hozzá. A fülig szerelmes Musso 1998-ban délre utazott, Basso és bandája pedig már várt rá. Övekkel és baseball-ütőkkel verték, szöges bakancsokkal rúgták a férfit, s miután meghalt, fehérítóvel dörzsölték a bőrét. A bandát hamarosan letartóztatták, de csak Bassót ítélték halálra. 2014-ben végezték ki, nem élt az utolsó szó jogával.

15. Lisa Coleman, 2014, Texas (méreginjekció)

 lisa-coleman-3.jpg

A leszbikus, fekete Lisa Ann Coleman összejött az egyedülálló anyával, Marcella Williams-szel. Marcellának volt egy szellemi fogyatékos fia, Davontae. A két nő fogva tartotta, kínozta és éheztette a fiút. Davontae 2004-ben, 9 évesen halt meg. Feleannyit nyomott, mint korosztályának átlaga. Testén 250 sérülést, elsősorban égési sebeket és ficamokat. Marcelly vádalkut kötött, így "mindössze" életfogytiglanit kapott. Lisát 2006-ban halálra ítélték. Több kegyelmi kérvényt is beadott, az utolsót egy órával a halála előtt utasították. Kivégzése megjelent a világsajtóban is.

16. Kelly Gissendaner, 2015, Georgia (méreginjekció)

georgia-execution.jpg

Kelly véget akart vetni viharos házasságának második férjével, Douglas Gissendanerrel. 1997-ben a nő a szeretőjét, Gregory Owent bízta meg a gyilkossággal. Owen halálra szurkálta Douglast, de a folytatásban már Kelly is részt vett. A holttestet az erdőbe rejtették, annak autóját pedig felgyújtották, mintha baleset lenne. Nagyon gyenge próbálkozás volt, ezért mindkét elkövetőt letartóztatták. Bár a nő csak a bizonyítékok eltüntetésében segédkezett, gyilkosságban találták bűnösnek. Owen a szeretője ellen vallott, így életfogytiglanival megúszta. Kelly halálbüntetést kapott, a halálsoron megtért és lediplomázott. Bár a pápa is ellenezte, 2015-ben végrehajtották az ítéletet.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr638866182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása