Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Ártatlanul került börtönbe a transzvesztita? - A Don Rogers-gyilkosság

Egy tökéletes gyilkosság története

2017. február 18. - Jack Hate

Ez a nem mindennapi történet Tennessee államban kezdődött 2000-ben. A 45 éves Vonlee Nicole Titlow (1., 3. és 4. kép) gyönyörű, vékony, szőke nő volt, aki után megfordultak a férfiak. Bőven van lehetősége válogatni, és ő ezt ki is használja. Rendszerint jómódú férfiakkal jött össze , akik boldogan tartják el őt, csak hogy az övék legyen. Nicole-nak szép ruhái és ékszerei voltak, és úgy tűnt, hogy tökéletes az élete.

Ám volt egy kis probléma ezzel az álomnővel; Nicole fiúnak született. Egész gyermekkorában lányos volt, és felnőttkorára nyilvánvalóvá vált, hogy rossz testbe született. A későbbiekben Ms. Titlow 50 000 dollárt fizetett plasztikai műtétekre és hormonkúrára, de úgy tűnt, hogy ez megérte. Ahogyan azt M. William Phelps író megfogalmazta: "Az idomai mind valódinak tűntek. Nagyon nagyon valódinak!" Azonban Nicole így sem vált igazi nővé, hiszen még mindig férfi nemiszerve volt. Nehéz elképzelni, hogy hogyan titkolta el ezt a partnerei elől, de tény, hogy sikerült neki. Nagyon is.

spd_1308_titlow_sg_02_accused_1.jpg

Ms. Titlow-nak nem volt pénze a nemváltó műtétre, és kétségbe esésében a nagynénjéhez, a 61 éves Billie Jean Rogers-hez fordult. Az asszony michigani volt, csak látogatóban járt Tennessee-ben. Billie Jean-nek gazdag férje volt, így lett volna pénze unokahúga/öccse műtétjére. Meg is hívta magához Nicole-t Északra, hogy lakjon nála egy igeig. Ms. Titlow ezt habozás nélkül elfogadta, ám az anyja, Georgia Pinkerton rettenetesen aggódott az út miatt. Nem a nagyváros és a kaszinók veszélyeitől féltette a lányát, hanem a saját nővérétől. Georgia tudta, hogy a testvére, Billie Jean nagyon okos és erősen maipulatív, Nicole pedig, szorongatott helyzete miatt könnyű préda. 

Tehát Ms. Titlow és Mrs. Rogers elmentek Michiganbe, ahol már várta őket Billie Jean férje, a 74 éves Don Rogers (2. kép). A férfi saját maga által multimilliomossá vált az évek során, emellett nagyon kedves volt, és megengedte Nicole-nak, hogy a villájában lakjon. De a férfinak is meg volt a maga baja. Lehet, hogy Mr. Rogers-nek hatalmas szíve volt, de a mája még nagyobb! Masszív alkoholista volt, esténként rendszerint ájulásig itta magát, és nem ismerte a határokat. donald-rogers.jpg

Mrs. Rogers-nek is meg volt a maga démona, mégpedig a szerencsejáték-függősége. Míg a férje ivott, ő a kaszinókban lelt vigaszt. Bérelt helye volt a nyerőgépeknél, és több ezer dollárnyi adósságot is képes volt felhalmozni egyetlen éjszaka alatt. 2000-re a szerencsejáték-függősége teljesen felőrölte a nő elméjét, és az egyik éjszaka 20 000 dollárt veszített el. Ez már Donnak is sok volt, és bejelentette, hogy elválik Billie Jeantől. A nő ezzel elvesztette volna a férje összes pénzét, de volt B terve. Tudta, hogy ha a férje meghal a válás előtt, mindent ő örököl, ezért meg kell ölnie Dont.

A szomorú igazság az, hogy Mrs. Rogers már jóval korábban kitervelte a férje megölését. A válás csak annyiban befolyásolta a döntését, hogy előrébb hozta a gyilkosság napját. A nő gondosan kidolgozott tervet készített, de tudta, hogy egyedül, nem tudja végrehajtani. Ezért hozta magával Nicole-t Michiganbe. Billie tudta, hogy az unokahúga könnyű préda lesz arra, hogy manipulálja. 

2000. augusztusának egyik éjszakáján Don Rogers megint eszméletlenre itta magát, és egy asztalon feküdt néhány üveg alkohol társaságában. Ekkor jött vissza a kaszinózásból Billie Jean és Nicole. Mrs. Rogers, amint meglátta a magatehetetlen férjét, megkérdezte az unokahúgát, hogy segítene-e neki megölni a férjét. Ms. Titlow nemet mondott. Billie Jean még fizetni is hajlandó volt, és először 25, majd 50 ezer dollárt ígért Nicole-nak, de ő hajthatatlan volt. Végül Mrs. Rogers felemelte az összeget 100 000 dollárra. Nicole tudta, hogy ez a pénz bőven fedezné a nemváltó műtét költségeit, szóval beadta a derekát.

A két nő a földre fektette a hátán fekvő Dont, kinyitották a száját, és alkoholt öntöttek le a torkán. Alkoholmérgezésnek akarták álcázni a gyilkosságot. Még csak rövid ideig itatták az áldozatot, amikor Nicole-nak elege lett, felállt és kijelentette, hogy ő ebben nem vesz részt. A fürdőszobába ment, és ott maradt még tíz percig, hogy lenyugodjon. Amikor kijött, hogy megnézze a nagynénjét, látta, ahogy  Billie Jean párnát szorít Don fejére és fojtogatja. Végül ez ölte meg az áldozatot. (ezeket a részleteket Vonlee Nicole Titlow vallotta be.)

2acaedae13ea80bc2bc3441e5f575e64.jpg

A gyilkosságot követően a nők hívták a mentőket, de azok nem tudtak segíteni az áldozaton. A halál okaként az alkoholmérgezést nevezték meg. Billie Jean elhamvasztatta a férjét, hogy ne tudják lenyomozni. Ms. TItlow visszament Tennessee-be, de nem tudta elviselni a lelkifurdalását. Hogy enyhítsen a terhén, elmondta az aktuális barátjának, hogy mit tett. A férfi megdöbbent, de Nicole itt még nem hagyta abba: azt is beismert, hogy valójában férfi, és megmutatta a pasijának a péniszét. A férfi összeomlott. Nem csoda, hiszen egy napon tudta meg, hogy a barátnője egy férfi, és azt is, hogy egy gyilkos. Felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, akik arra kérték, hogy hangfelvevővel felszerelkezve csikarja ki Nicole-ból a vallomást.

A férfinak nem volt nehéz dolga. Nicole önként mesélte el neki a gyilkosság minden részletét. Beismerte, hogy részt vett a gyilkosság előkészítésében, de magával a bűnténnyel a nagynénjét vádolta meg. A rendőrség a hangfelvevőn keresztül végig hallgatta a történetet, és ezzel a bizonyítékkal felszerelkezve letartóztatták Nicole-t és Billie Jean Rogers-et is. A vádemelésre Michigan államban került sor.

tumblr_nth2w34bnw1ue0v7to2_1280.jpg

Önök most biztosan kételkednek Ms. Titlow történetében, de van pár körülmény, ami őt igazolja. Ha valóban ő vitte volna véghez az egész bűntényt, akkor nem ismerte volna be, hogy a helyszínen volt annak elkövetésekor. Nem is vallotta volna be a bűnét a partnerének. De ami még fontosabb az, hogy Nicole-nak nem volt oka egyedül végigvinni a gyilkosságot. AZ áldozat mindig kedves volt hozzá, sosem ártottak egymásnak, ráadásul a férfi halála semmilyen anyagi előnyhöz nem juttatta volna Nicole-t. Billie Jeannél más volt a helyzet, mivel csak a gyilkossággal tudta meggátolnia költséges válást, és ő volt a férje vagyonának egyedüli örököse.

Nicole bűnösnek vallotta magát a bűnsegédletben és Billie Jeant nevezte meg elkövetőként. Ám ő minden vádat tagadott. Az esküdtszék végül felmentette Mrs. Rogers-t a vádak alól, Nicole-t azonban bűnösnek találták szándékos emberölésben. 2002-ben húsztól negyven évig terjedő büntetéssel sújtották, melyet egy férfi börtönben kell letöltenie. Jelenleg is a rácsok mögött van. Billie Jean Rogers megszerezte néhai férje összes pénzét, mégsem örülhetett neki sokáig. Fél évvel a felmentése után rákban halt meg. Talán Isten megbüntette őt minden bűnéért...

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr5912270200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása