Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

3 igazán notórius sorozatgyilkos nő

2016. szeptember 22. - Jack Hate

A legtöbb bűnöző a kor vagy a börtön miatt meg tud szabadulni deviáns hajlamaitól. De vannak olyanok is, akik nem. Most következzék három gyilkos nő története, akik semmit sem tanultak.

Alma Theede, aki megunta a férjeit

A gyönyörű Alma prostituáltként dolgozott a Vance Avenue-n, Memphis híres-hírhedt piros lámpás negyedében.16 éves kora óta így tartotta el az anyját és a húgát. 17 évesen férjhez ment egy Halprin Cox nevű férfihoz, de kevesebb, mint egy év múlva elváltak. Ezután a lány hozzáment egy vasúti munkáshoz, a pókerjátékos Roy Calverthez. Ám őt is megunta, és most nem tartotta elegendőnek a válást. 1919-ben lelőtte Calvertet, majd, mivel önvédelemre hivatkozott, felmentették.

73342621_138516675051.jpg

Ezt követően ismét hozzáment Halprin Coxhoz, de autóbaleset útján megözvegyült. Ezután továbbra is árulta a testét, de kezdtek rajta látszani az öregedés, a küzdelmes élet, a dohányzás és az alkoholizmus jelei. Ennek ellenére a tehetős Michael McClavely belehabarodott és feleségül vette, ám a férfi törődése untatta Almát. Az asszony szeretőt fogadott a fiatalabb Charles Miller személyében. Alma rávette Millert, hogy lője le a férjét, amit a szívtipró teljesített is. Ám elkapták őket, és a csáberejét vesztett fekete özvegyet tíz év börtönre ítélték. Jó magaviselete miatt csak négyet töltött le, és szabadulása után visszament a Vance Avenue-ra prostituáltnak.

Következő férje, William Theede szintén egy elítélt gyilkos volt, de a heves vérmérséletük ellenére a házasság válással végződött. Ezután lépett színre Ed Gill. A férfi szintén forróvérű volt és szerette a fegyvereket. A házaspár rengeteget veszekedett, és többször fegyvert fogtak egymásra. Végül Alma őt is lelőtte és hat év börtönt kapott. Utolsó férjétől, William Massey-től szerencsére elvált.

Alma hétszer ment férjhez, és három férjet végzett ki. Bár a fekete özvegyek általában pénzért ölnek, ez a nő csak azért tette, mert megunta házasságait az áldozatokkal. Bár egy javíthatatlan sorozatgyilkos volt, a fegyverviselő utcalány esete beleépült Memphis folklórjába. Bár már a Vance Avenue sem a régi, Alma sírhelye még mindig megvan az eslő férjéé mellett.

Louise Peete, a javíthatatlan csábító

Louise beutazta az Államokat, és fiatal korától fogva szélhámosként tevékenykedett. Volt luxusprostituált és tolvaj is, egyszer egy apácazárdából szökött örökösnőnek adta ki magát. Első férje megölte magát, mert rajtakapta feleségét egy másik férfival. 1912-ben az akkor 33 esztendős Louise lelőtte olajmágnás szeretőjét, Joe Appelt, és ellopta annak gyémántjait. Elkapták, de önvédelemre hivatkozott. Az esküdtszék felmentette, és még meg is tapsolták a tárgyalóteremben.

louise-peete-2.jpg

Amikor elfogyott a pénze, hozzáment egy inashoz. Ám ez a férfi is megölte magát, amikor rajtakapta nejét egy másik férfival. Ezután Louise harmadszorra is férjhez ment. Új párjának, Richard Peete-nek egy lányt is szült, de hamarosan elhagyta a családot. Los Angelesbe költözött, aholt összejött egy másik olajmágnással, Jacob Dentonnal. Nem sokkal azután, hogy a férfi közölte vele, hogy nem akarja feleségül venni, a pénzéhes Louise lelőtte és elásta őt. Ismét elkapták, és életfogytiglani börtönre ítélték. Richard Peete-et annyira összetörte az, hogy a felesége nem ír neki a börtönből, hogy inkább öngyilkos lett.

A nő 18 évet töltött börtönben, majd kiengedték. Elszegődött Arthur és Margaret Loganhez házvezetőnőnek, és lopott a házaspártól. Amikor Margaret rajtakapta, Louise lelőtte és elásta az asszonyt, Arthurt pedig intézetbe adta. Ezután a házaspár vagyonából élt és negyedszer is férjhez ment. Ám ismét elkapták, és ezúttal nem volt könyörület. Amikor a nőt bűnösnek találták, a negyedik férje leugrott egy emeletes ház tetejéről és szörnyethalt. Louise-t 1945-ben halálra ítélték, és 1947-ben gázkamrában végezték ki.

Louise peete rendkívüli életutat tudhat magáénak. Lelőtt két szeretőt és egy idős asszonyt, négy férjét késztette öngyilkosságra és három gyilkossági tárgyalás sem tudta jó útra téríteni. Igazi notórius gonosztevő.

Sharon Kinne-t senki sem állíthatta meg

Sharon Kinne egy átlagos, kétgyermekes utahi háziasszony volt, aki megunta vallásos férjét, James-t. 1960-ban azonban elege lett egyszerű életéből, és lelőtte alvó férjét. Teszett neki a gyilkosság miatti izgalom Később azt hazudta, hogy a két éves kislánya, Danna véletlenül ölte meg az apját. A hatóságok elhitték a mesét, így az asszony felvehette néhai ura életbiztosítási pénzét.

wan_sharon_kinne1.jpg

Ezután viszonyt kezdett  egy Walter Jones nevű családos férfival. Walter nem akart elválni a feleségétől, hogy elvegye Sharont (aki csak a pénzére pályázott), ezért a nő újabb bűncselekményt követett el: elcsatla szeretője nejét, Patricia Jones-t egy kietlen vidékre, és lelőtte. Ám nem találták bűnösnek a gyilkosságban, mert a pisztoly eltűnt. Azonban James Kinne ügyét újból elővették, és Sharont életfogytiglani börtönre ítélték. Az asszony újabb tárgyalást két, amin felmentették (ehhez annak is köze volt, hogy akkoriban szülte meg harmadik gyermekét).

Ezután a nő részt vett a Kansas városi maffia bűncselekményeiben. Majd Mexikóba ment, ahol hozzáment egy Francisco Paredes Ordonez nevű férfihoz. Nem sokkal az esküvő után őt is lelőtte és kirabolta. Letartóztatták és 13 év börtönt kapott a mexikóvárosi női börtönben. Ő uralta az intézményt, és csak úgy emlegették: "La Pistolera" ("A pisztolyhős asszony"). Innen azonban 1969-ben megszökött, és azóta senki sem tudta, hogy mi történt vele.

Bár az asszony elsődleges mozgatórugója a pénzéhség volt, fontos indíték volt még a bűncselekmények okozta adrenalin-termelődés is. Ő is sokak fantáziáját megmozgatja mind a mai napig, hiszen nagyon izgalmas életet élt, és rendkívüli teremtés volt. Lássuk be, csodálatra méltó, hogy egy ilyen nőt semmi és senki sem állíthatott meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr411736691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almandin 2016.09.23. 17:42:02

Ezek a sorozatgyilkos nők pszichopaták voltak.

Almandin 2016.09.24. 15:12:43

Mi az, nem bírja a kritikát a posztoló? Eltűnt a hozzászólásom és egy másik is, ami szintén kritikus hangvételű volt.

Jack Hate 2016.09.26. 03:46:49

@Almandin: Brühühü, em halsz bele.

fátum 2016.09.30. 01:02:27

Golyót nekik, nem csodálatot!
süti beállítások módosítása