Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

3 nő, akik elkövették a legsúlyosabb árulást

2016. szeptember 11. - Jack Hate

Rengeteg kultúra élt és él a mai napig a világon. Több törzs is vallásosan űzte a kannibalizmust, az ókori Rómában a pedofíliát tanításként értelmezték, Spártában pedig rengeteg gyereket öltek meg csak azért, mert nem voltak elég életerősek. Ám egy tabut minden országban tiszteletben tartanak: rendőrt ölni nem való. Most következzék három gyilkos asszony, akik még ezt a szabályt is megszegték.

Andrea Hicks Jackson

andrea-hicks-jackson-3.jpg

A floridai Andreát még gyermekkorában megerőszakolták, de a lelki sebeit nem kezelték. Felnőttként nagyon labilis és agresszív volt, amit az alkohol még inkább felerősített. Lenézte a férfiakat. 1983. május 16-án autója nem akart elindulni, mire Andrea feldühödött és szétverte a járművet. Ezután hívta a rendőrséget, mondván a huligánok tették tönkre a kocsit. 29 éves és szintén fekete Gary Bevel jött ki a helyszínre. A férfit mindenki szerette, nem csak az állományban. Andrea neki is a huligános történetet mondta el, de egy szomszéd, aki látta a történteket, elmondta Bevelnek az igazat. Gary ekkor le akarta tartóztatni Jacksont, mire az fegyvert fogott, és többször fejbe lőtte a járőrt. Az elkövető elmenekült, de még aznap letartóztatták, amikor egy taxisofőrt is megpróbált meggyilkolni. Halálra ítélték. Az ítélet ellen négyszer is fellebbezett, mígnem 2000-ben a büntetését életfogytiglani börtönre enyhítették.

Lynda Lyon Block

775ablock.jpg

Az alabamai Lynda és vadházasságban vele élő férje, George Sibley Jr. hírhedt köztörvényes bűnözők voltak. Államszerte keresték őket, így volt félni valójuk a rendőrségtől. Nem csoda hát, hogy mindketten fegyvert hordtak maguknál. Ám 1992. október 4-én egy vegyszerüzem előtt észrevette őket a 39 éves Roger Lamar Motley rendőrjárőr. Megadásra szólította fel a párost, de azok pisztolyt ragadtak, és borzalmas tűzharc vette kezdetét. Mivel a bűnözők ketten voltak, az egyedül harcoló Motley-t halálos találat érte. Ám a rendőrgyilkosság nem tréfadolog, és még októberben letartóztatták az elkövetőket. Mindketten halálbüntetést kaptak. Lyndát 2002. május 10-én villamosszékben végezték ki. Sibley-n 2005. augusztus 4-én hajtották végre az ítéletet, de ő a méreginjekciót választotta.

Antoinette Frank

antoinette-frank-1.jpg

A new orleansi nő már kislány korától arról álmodozott, hogy rendőr lesz. Bár először elutasították sikertelen pszichológiai tesztje miatt, később mégis csatlakozhatott az állományhoz. Nagyon félénk rendőr volt, és összebarátkozott a 17 éves drogdílerrel, Rogers Lacaze-zel. Antoinette másodállásban egy vietnami étteremben volt biztonsági őr, és elhatározta, hogy kirabolja az üzletet. 1995. március 4-én Frank és Lacaze berontott az étterembe. Először a másik biztonsági őrt, a 25 éves Ronnie Williams-et lőtték le. A kétgyermekes apa szintén rendőr volt. Ezutá Antoinette összesen kilenc lövéssel megölte az étterem tulajának két gyermekét, a 17 éves Cuong és a 24 éves Ha Vu-t. Ám két szemtanú látta a vérengzést. Frank őket is le akarta lőni, de pont akkor értek ki a rendőrök. Antoinette azt hazudta, hogy a riasztás miatt van kint a helyszínen, de a szemtanúk mindent elmondtak a nyomozóknak. Antoinette-t és Rogers Lacaze-t halálra ítélték, jelenleg is siralomházban vannak. Ez volt az egyetlen olyan ügy a világon, melyben egy rendőr megölte egy kollégáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr7911694397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása