Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Emberek, akik túlélték a sorozatgyilkosok támadásait, 2. rész

2016. augusztus 31. - Jack Hate

John Hancock

john-hancock.jpg

A georgiai férfit hátba lőtte egy sorozatgyilkos, Judith Neelley. A nő és férje, Alvin erabolták Hancock barátnőjét, Janice Chatmant, majd mereőszakolták, megkínozták és lelőtték. John azonban túlélte a támadást, stoppal elmenekült a helyszínről, és feladta a támadóit. Neelley-ék életfogytiglanit kaptak.

Dwight Moore

Az észak-karolinai lelkipásztort megmérgezte a felesége, Blancha Taylor Moore. A férfi túllte, így ő lett az élő az ember, akiben az eddigi legtöbb arzént találták. Csak ekkor derült ki, hogy Blanche már négy embert megölt korábban. A nő jelenleg is halálsoron van. Mr. Moore újra megtanult járni és állapota stabil

Balázsi Istvánné

A 21 éves fiatalasszonyt 1954-ben meglopta a törökszentmiklósi Jancsó Ladányi Piroska. A tolvaj akkorra már öt fiatal lányt ölt meg, a holttestekkel pedig fajtalankodott. Amikor Balázsiné visszakérte az ellopott holmiját, Piroska megpróbálta megfojtani. Az áldozat egyből rohant a rendőrségre. A gyilkost felakasztották.

Tracy Edwards

tracy-edwards.jpg

A férfi majdnem a Milwaukee-i Kannibál, Jeffrey Dahmer áldozata lett. Dahmer 17 férfit fojtott meg, a holttesteket megerőszakolta, evett belőlük és savban feloldotta a maradékot. Edwards bilincsbe verve menekült el a gyilkos lakásából. Dahmert életfogytiglani börtönre ítélték. Később Tracy maga is gyilkos lett.

Joe Tinning

A férfi felesége, Marybeth Tinning tíz közös gyermekük közül kilencet meggyilkolt. Azért tette, hogy figyelmet kapjon. Egyszer Joe-t is megpróbálta megölni, de az túlélte a mérgezést. A férfi nem haragszik Marybethre, nem váltak el, és hajlandó otthont biztosítani neki, amikor az asszony kikerül a börtönből.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3911665926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása