Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 ember, aki gyilkosnak született

2016. július 23. - Jack Hate

A legtöbb gyilkos az évek során válik gonosszá. Ám egyesek a születésüktől kezdve eredendően rosszak. Nincs rá orvosi magyarázat, csak az, hogy a Gonosz igenis létezik. Ebben a cikkünkben 10 olyan gyilkos sorolunk fel, akik ölésre teremtettek.

Gertrude Baniszewski

gertrude-baniszewski-34.jpg

Gertrude gyermekei segítségével halálra kínozta a gondjaira bízott 16 éves lányt, Sylvia Likenst. A lányt hónapokig kínozták, a hasár például ezt vésték: "Prosti vagyok és büszke vagyok rá!" Végül agyonverték szegény lányt. Gertrude életfogytiglanit kapott, de végül szabadon halt meg.

Jeffrey Dahmer

article-2136122-0041517a00000258-843_468x575.jpg

A "milwaukee-i kannibál" 17, többnyire afrikai és ázsiai származású férfit ölt meg. Megfojtotta áldozatait, majd fajtalankodott a holttestekkel, a csontokat és egyes szerveket megtartotta, a nem kívánatos részeket pedig savban feloldotta, és lehúzta a vécén. Életfogytiglanit kapott.

Westley Allan Dodd

dodd002.jpg

A férfi brutálisan megerőszakolt, megkínzott és meggyilkolt három kisfiút, egyikük mindössze négy éves volt. Azok, akik ismerték a sorozatgyilkos múltját, nem találtak semmi kivetnivalót, de mint kiderült, a férfi már fiatalon pedofil volt. Halálra ítélték, és saját kérésére akasztással végezték ki.

Antoinette Frank

antoinette-frank-3.jpg

A rendőrnő egy vietnámi étterem biztonsági őre volt másodállásban. Fiatal bűntársával Frank lelőtte egy másik rendőrt, akivel az étteremben is együtt dolgozott, valamint a tulaj két gyermekét. Ezután kirabolták az éttermet. Végül az egyik szemtanú árulta el őket, és már mindkét tettes a halálsoron van.

Sharon Kinne

wan_sharon_kinne1.jpg

Sharon Kinne lelőtte első férjét, majd két éves kislányára kente a gyilkosságot. Ezután lelőtte szeretője feleségét, de nem találták bűnösnek. Végül a második férjét is megölte, de megszökött egy mexikói börtönből, és azóta senki sem tudja, mi lett vele. Ragadványneve La Pistolera, azaz a "Pisztolyhős Asszony".

Mary Noe

marie-noe-11.jpg

A nő tíz gyermekéből nyolcat még kiskorában megfojtott. Azért tette, mert éretlensége miatt nem volt képes gondoskodni a gyerekekről. Évtizedekig nem bukott le, és ezalatt másra nem is volt veszélyes. Végül hetven éves volt, amikor öt év háziőrizetre és húsz év felfüggesztett börtönre ítélték.

Michael Owen Perry

resiz-michaelowenperry.png

A férfi egy veleszületett, súlyos elmebetegségben, skizofréniában szenvedett. Téveszméi középpontjában Olivia Newton-John állt. A férfi végül lelőtte a szüleit és három további rokonát, és elmenekült, hogy megölhesse az énekesnőt is. De még előtte elkapták, és állapota ellenére jelenleg is az életfogytiglaniját tölti.

Alexander Pichushkin

210.jpg

A moszkvai férfi 61 embert ölt meg, ebből 60-at a Bicevszkij-parkban. Áldozatait vagy a csatornába lökte, vay agyonverte és egy botot, illetve vodkásüveget dugott a koponyájukba. Valójában 64 embert akart megölni, mert ennyi mező van a sakktáblán. Jelenleg az életfogytiglaniját tölti.

Christie Scott

christie-and-mason-scott.jpg

A kétgyermekes családanya fiatalkorától kezdve gyújtogató és biztosítási csaló volt. Utálta a kisebbik fiát, Masont, ezért 175 000 dolláros életbiztosítást kötött rá, majd rágyújtotta a házát. A temetésen már azt tervezte, hogy szül még egy babát. A nőt halálra ítélték, jelenleg kivégzésére vár.

George Smith

smithgj_001.jpg

A brit férfi megrögzött bigámista és csaló volt, aki hiszékeny nőket vett el és rabolt ki. Egy idő után ez nem volt elég neki, és három feleségét vízbe fojtotta fürdés közben. Áldozatai örökségére és az életbiztosításaikra vadászott. Végül akasztófán végezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr198909966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása