Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Az egyik legveszélyesebb nő a világon - Christa Pike

2016. augusztus 09. - Jack Hate

Christa Gail Pike 1976. március 10-én született Nyugat-Virginiában. Az anyja túl sokat bohémkodott, és a lányát az apjához küldte. Ő viszont visszaküldte Christát, és ez így ment egy darabig. Végül a nagymamája befogadta és nevelte pár évig, de aztán maghallt. A tinédzser lány visszakerült az anyjához, aki inkább a barátja akart lenni. Még együtt is füvezett a lányával.

Ám nem csak a rossz háttér és a drogok tették veszélyessé Christát. Egy veleszületett, gyógyíthatatlan elmebetegségben, a Borderline személyiségzavarban szenvedett. A betegség legfőbb tünete az, hogy csak szeretni és gyűlölni tudnak, középút nincs. Ráadásul ez a két érzés is gyakran váltakozik, néha egyszerre érzik egy embernél. Emellett jellemző rájuk az antiszociális viselkedés, a hangulat ingadozások és az, hogy bármire könnyen rászoknak. Mindezek teljesen leírják Christa Pike-ot.

christa-pike-3.jpg

Az iskola nem érdekelte a fiatal lányt, sokkal jobban szeretett drogozni, bulizni, lázadni és pasizni. Nem érettségizett le, és rossz tanulmányi átlaga miatt semmi esélye nem volt arra, hogy tovább tanuljon. A Tennnessee állambeli Knoxville munkaügyi központjába került, ahol problémás fiataloknak adtak utolsó esélyt arra, hogy tanuljanak és szakmájuk legyen. Christa itt megismerkedett három másik tinédzserrel: a 17 éves Tadaryll Shipp-pel, a 18 éves Shadolla Petersonnal és a 19 éves Colleen Slemmer-rel (2. kép). 

Tadaryll már 11 éves kora óta tagja volt a sátánista kultusznak. A fiú és Christa hamar összajöttek, s a lány így maga is a gót szubkultúra tagjává vált. Ám a lány rendkívül féltékeny típus volt (a Borderline-osok mindig rendkívül félnek attól, hogy a szeretteik elhaggyák őket). Úgy vélte, hogy Colleen Slemmer el akarja lopni tőle Tadaryllt. A későbbi nyomozások és a többi diák elmondása alapján ennek semmijen valóságalapja nem volt, de az elmebeteg Christa Pike-ot sosem érdekelte a valóság. Elhatározta, hogy megbünteti a "riválisát".

colleen-slemmer.jpg

1995. január 12-én Pike, Shipp és a barátnőjük, Shadolla Peterson elhívták Slemmert, hogy szívjanak együtt marihuánát. Egy erdőbe vitték a lányt, ahol a földre lökték és megverték. ÉS itt még nincs vége. Christa Pike a szabadjára engedte rég elfojtott dühét és titkolt szadizmusát. Elővett egy sniccert, és vagdosni kezdte az áldozatot. Colleen kérte őt, hogy haggyák abba, cserébe ő hazastoppol Floridába, és nem tér vissza. Shadolla már kész lett volna abbahagyni, és elment, de a többiek még fél óráig kínozták. Christa több mint 300-szor vágta meg Slemmert, aki továbbra is az életéért könyörgött. Támadója azonban megmondta neki, hogy "már túl messzire mentek és nem hagyhatják abba". Ekkor Tadaryll Shipp vette át a sniccert, és egy pentagramot vésett Colleen hasára. Ez volt az ő jele az ölésben, és kapunak is szánta, hogy Slemmer lelke a Sátáné legyen. Végül Christa vetett véget a szadista játéknak, s egy kővel agyonverte áldozatát. Ám még szeretett volna egy szuvenírt a gyilkosságról, ezért kiszete a koponya egy darabját, megmosta, zsebkendőbe tette és magánál hordta.

christa-pike-crime-scene-5.jpg

christa-pike-crime-scene-9.jpg

Christa úgy érezte, az volt a legnagyobb dolog, ami valaha történt vele. Hencegett  tettével a barátai előtt, mutogatta a sniccert és a koponya-darabot a barátainak. Amikor megkérdezték tőle, hogy hol van Colleen, megütögette a zsebét, benne a szúvenírrel, és azt mondta: "Vele reggeliztem."

Hamar a kollégium lakói hamar észrevették a tetemet, és értesítették a rendőrséget. A helyszínelés felkeltette a szállón lévő diákok figyelmét. A gyilkosság másnapján Christa megjelent a helyszínen két barátnőjével, és kérdezgették a nyomozókat. Pont egy pentagrmos nyaklánc volt rajta, és ez a szimbólum volt vésve Colleen bőrébe is. A holttesten talált jelkép hamar a kollégium sátánista tanulói felé terelte a nyomozókat. Így fedezték fel, hogy Christa henceg a tettével.

christa_pike_1.jpg

2 nappal a gyilkosság után letartóztatták a lányt. A kihallgatáson semmit sem tagadott, még a rendőröknek is kélkedett a bűnével. Lefeküdt a földre, és megmutatta, hogyan agonizált az áldozata, majd felpattant, és bemutatta a gyilkosságot a saját szemszögéből is a vágásokkal együtt. Közben vád alá helyezték a bűntársait is, akik szintén beismerték, hogy megtámadták Colleen Slemmert.

christa-pike-6.jpg

A tárgyaláson bebizonyosodott, hogy Christa vezette a triót. Bár a legtöbb esküdszék szimpatizál a fiatalokkal, a Pike-ügyén dolgozók már kevésbé voltak könyörületesek. Tudták, hogy már kialakult a személyisége és nem tud megváltozni. Így a legmagasabb büntetés kiszabását kérték.

Shadolla Peterson kisebb mértékben volt bűnös hat évet kapott felfüggesztve. Tadaryll Shippet - aki részt vett az áldozat vagdosásában - életfogytiglani börtönre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. Christa Pike-ot 1996-ban halálra ítélték. 20 évesen ő lett Amerika legfiatalabb nője a halálsoron.

christa-pike-22.jpg

Christa Gail Pike a mai napig siralomházban van, de még ott is veszélyes. 2001. augusztus 24-én egy másik női rab, Natasha Cornett (kiirtott egy családot sátánista barátaival, és életfogytiglanit kapott) felbujtására megpróbálta megölni Patricia Jones rabnőt. (Natasha azért Christát kérte meg, mert a halálsoron lévő rabok nem kahatnak súlyosabb büntetést, így még egy újabb gyilkosságot is megúszhatnak.) Cornett részvételt nem sikerült bebizonyítani, Christát pedig nem ítélhették el újból. De az biztos, hogy ezek után nehezen fognak kegyelmet adni neki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr609911368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása