Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 halálsoron lévő amerikai nő, 1. rész

Önök szerint megérdemlik a sorsukat?

2016. július 21. - Jack Hate

Wendy Elizabeth Andriano, Arizona

wendi-andriano-4.jpg

Wendi 2000-ben megmérgezte, egy székkel agyonverte, majd nyakon szúrta rákbeteg férfjét, Joe-t. A férfi hetekkel később úgyis meghalt volna, de Wendy nem bírta tovább a férfi ápolását. Ráadásul megpróbált biztosítási csalást is elkövetni. 2004-ben küldték siralomházba.

Soccoro "Cora" Caro, Kalifornia

socorro-caro-3.jpg

Az orvosi asszisztensként dolgozó keresztény családanya négy fiából hármat lelőtt egy este alatt, így akart fájdalmat okozni a válni akaró férjének. Caro alkohol és gyógyszerek hatása alatt cselekedett, a mészárlás után pedig torkon lőtte magát. Az öngyilkossági kísérlet nem jött be, és 2002-ben Corát gázkamrára ítélték.

Linda Anita Carty, Texas

linda-carty-7.jpg

A gyógyszertechnikus 2001-ben egy zacskóval megfojtotta 22 éves szomszédját, Joana Rodriguezt, majd elrabolta a nő kisbabáját. A gyereket a sajátjaként mutatta be egykori pasijának, hogy így édesgesse vissza magához. 2002-ben méreginjekció általi halálra ítélték, a kegyelmi kérvényét visszautasították.

Tiffany Ann Cole, Florida

tiffany-cole-9.jpg

A drogos Tiffany három férfitársa segítségével elrabolta és élve eltemette korábbi szomszédait, a 61 éves Carol és Reggie Summert. Ezután mindent elloptak a házaspártól, pedig azok korábban rengeteget segítettek Cole-nak. A négy tettes közül hárman, köztük Tiffany is siralomházban várja kivégzésüket 2008 óta.

Antoinette Frank, Louisiana

antoinette-frank-3.jpg

A nem orleansi rendőr és a 18 éves Rogers Lacaze három embert lőttek le egy vietnami étteremben. Az étterem tulajának két gyermekét és egy másik rendőrt, akit Frank utált. A párost végül tetten érték, de Antoinette azt állította, hogy csak rendőrként jött a helyszínre. 1995-ben Franket és Lacaze-t is halálra ítélték.

Angela McAnulty, Oregon

angela-mcanulty-9.jpg

Angelát 2011-ben ítélték halálra 15 éves lánya, Jeanette meggyilkolásáért. A nő a születése óta kínozta a lányt. Jeanette a halálakor 22 kilót nyomott, a sok ütéstől pedig csípőjén már kilátszott a csont. Angela férjét, Richardot 25 évre ítélték, bár nem bántalmazta az áldozatot.

Christa Gail Pike, Texas

christa_pike.jpg

A Broderline-személyiségzavaros 18 éves lány két társával brutálisan megkínozta és agyonverte a szerelmi riválisát, Colleen Slemmert. Több mint 300-szor megvágta az áldozatot, a koponyája egyik darabját pedig megtartotta. 1996-ban Pike-ot halálra ítélték. Ő a legfiatalabb halálra ítélt nő az USÁ-ban.

Darlie Lynn Routier, Texas

darlie-routier-7.jpg

A texasi három gyerekes anyát azzal vádolták, hogy két fiát leszúrta, majd elvágta a saját torkát, hogy elterelje magáról a gyanút. 1997-ben méreginjekció általi halálra ítélték. Bűnösségét illetően azonban sok kérdés merült fel,  ügyével a szerzők már korábban is foglalkoztak.

Christie Michelle Scott, Alabama

christie-and-mason-scott.jpg

A kétgyermekes középosztálybeli anyuka sorozatos biztosítási csaló és gyújtogató volt. 2009-ban rágyújtotta a házát autista fiára, a 6 éves Masonre (a képen együtt vannak), hogy megszerezze az életbiztosítási pénzét. Egy évvel később Christie-t méreginjekció általi halálra ítélték.

Blanche Taylor Moore, Észak-Kalorina

blanche.jpg

Blanche, a sikeres üzletasszony pénzéhes fekete özvegy volt, akit első férje és a pasija megöléséért 1990-ben halálra ítélték. Ám valószínű hogy ő ölte meg az apját és az anyósát is. Blanche mindig arzént használt, és az örökségekre utazott. A börtönben kiújult a mellrákja.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr608906020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása