Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Anyatigrisből kínzós gyilkos - Lois Nadean Smith

2016. július 07. - Jack Hate

Lois Nadean Smith (ő látható a képen) 1940. szeptember 12-én született egy amerikai lelkipásztor lányaként. Gyermekkoráról nem sokat tudunk. Főiskolára ment, ahol könyvelőnem tanult. Már itt megmutatkozott nehéz természete és agresszivitása, ezért "Gonosz Nadean"-nek csúfolták.

Lois férjhez ment, de elváltak. Született azonban egy fiuk, Greg Smith. Bár Lois könyvelő és anya volt, egyre többet ivott és időnként kábítószert is használt. A drogok csak felerősítették a nő erőszakosságát. Mindenki tudta, hogy a könyvelőnővel nem ajánlatos ujjat húzni.

Az egyetlen ember, akihez Nadean sosem volt durva, az Greg volt. A kisfiú sosem volt jó gyerek, és ahogy cseperedett, egyre több probléma volt vele. Megismerkedett egy nála idősebb lánnyal, Cindy Baillee-vel. A fiatal pár hamarosan közös üzletbe vágott, s drogdílerek lettek. Lois most sem haragudott meg. Bár a fiatalok kapcsolata tartósnak mutatkozott, hamarosan szakítottak.

letoltes_2.jpg

Greg visszaköltözött az anyjához, és hamarosan összejött egy másik lánnyal, Teresa Bakerrel. Közben olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Cindy fel akarja adni volt pasiját a drogellenes hatóságoknál. Arról is szó volt, hogy a lány meg akarja ölni Greget. Lois égtelen dühbe gerjedt, s fiával elhatározták, hogy móresre tanítják Cindy-t.1982. július 4-én a 41 éves Nadean, a 18 éves Greg és az új barátnője, Teresa bulizni hívták aCindy-t. Baker megpróbálta figyelmeztetni Baillee-t, de az azt mondta, hogy tud magára vigyázni. Önként szállt be az autóba, ahol a hátsó ülésen ült Nadean mellett. Az asszony kérdőre vonta Baillee-t a pletykákról, de az minden vádat tagadott. Ám Greg átkutatta volt barátnője táskáját, és egy kést talált benne. Anya és fia ebből azt szűrték le, hogy Cindy meg akarta ölni Greget. Lois átvette a fegyvert, és lassan nyakon szúrta a lányt. Fojtogatta az áldozatot, majd elvitték Nadean volt férjéhez. A férfi méltatlankodott, de a feldühödött anyatigris pisztollyal beparancsolta őt egy szobába. Az áldozatot egy másik helyiségbe tuszkolták be. Lois a pisztolyt Baillee fejének szegezte, mire a lány egy párnával próbálta védeni a fejét. Erre Nadean a pisztollyal Cindy lábaira célzott, mire az oda rakta a párnát. Lois még sokáig játszotta ezt, miközben Greg és Teresa végig nézte a jelenetet. Mindketten rettegtek az anyától, akiről kiderült, hogy nem csak agresszív és dühös, hanem szadista is. Egyszer csak lövöldözni kezdett az áldozatra, de - valószínűleg szándékosan - nem találta el. Végül már a lány testébe is belelőtt, de vigyázott arra, hogy ne ölje meg. Még a nyakára is rátaposodt, miközben megparancsolta a fiának, hogy töltse újra a fegyvert. Végül Cindy a lövésekbe halt bele. 21 éves volt.

Nadean, a volt férje, a fia és annak barátnője megpróbálták feltakarítani a tetthelyet. A fegyvert a holttest kezébe rakták, hogy öngyilkosságnak tűnjön (nagyon gyenge próbálkozás volt). Megfenyegették Teresát, hogy ha bárkinek is elmondja, mi történt, őt is megkínozzák, majd megölik. Közben a rendőrök is kiérkeztek a lövések hangja miatt, de Nadean volt férje elküldte őket. A gyilkosok elmenekültek, de hamarosan elkaptákTeresa Bakert. A lány büntetlenségért cserébe mindent bevallott. Loist és a fiát is letartóztatták.

A tárgyaláson nem emeltek vádat Teresa Baker és Nadean volt férje ellen. A védelem Lois alkoholizmusára, drogos múltjára és az anyai ösztöneire hivatkozott. Ám az esküdszéket jobban zavarták az áldozaton talált sérülések. Greget életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül, mivel a bíróság úgy ítélte meg, hogy az anyja befolyása alatt állt. Loist azonban egy manipulatív, szadista szörnyetegként kezelték, és Oklahoma állam törvényei értelmében halálra ítélték.

Lois Nadean Smitht 2001. december 4-én 61 évesen végezték ki halálos injekcióval. Érdekes, hogy 2001-ben Oklahomában ő volt 3. nő, akit kivégeztek, ami a modern időkben nagy szám a nőknél. 1976 óta ugyanis mindössze 16 nőt végeztek ki az USÁ-ban, ebből mindössze hárman voltak kínzós gyilkosok.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr628873574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása