Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 komoly tévhit a sátánizmussal kapcsolatban

2016. június 30. - Jack Hate

* A sátánizmus nem egy illegális szekta. Valójában az Egyesült Államokban egy hivatalosan bejegyzett egyház. Van Bibliájuk és mindenkori főpapjuk is.

* A sátánista egyház ellenzi a szexuális bűncselekményeket, az állatkínzást és a bűnözést. Ugyanakkor nem ítéli el a homo-, bi- és az aszexualitást.

baphomet.png

* A hivatalos egyház nem csak lázadó kamaszokból áll. A vezetőség ezt igyekszik megakadályozni, például a csatlakozáshoz egyszer kell 200 amerikai dollárt fizetni. (Ez azért is szükséges, mert a sátánista egyház nem fogadja el az állami támogatást, s ellenzi ezt más egyházak esetében esetében is.)

* A sátánisták nem gyalázzák Istent, hiszen az ő hitvilágukban is szerepe van. Szemükben Isten egy személytelen hatalom, aki irányítja az egész világmindenséget.

* Ennek az egyháznak a tagja Marilyn Manson, Matt Skiba és Sammy Davis Jr. Jayne Mansfield, az '50-es évek szexszimbóluma is tag volt egy ideig, de ő csak a sajtó figyelmét akarta felkelteni, s hamar kilépett.

satan5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr18856132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása