Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Még a saját fiával is lefeküdt a gyilkos szerencsevadász - Virginia Larzelere

2017. február 24. - Jack Hate

Edgewater, Florida, a '90-es évek eleje. A 38 éves Virginia Gail Larzelere-nek (1., 4., 5. és 6. kép) minden összejött. Két gyermeket nevelt és egy gazdag fogorvos, Dr. Norman Larzelere (2. kép) volt. A férfinak 1,1 millió dolláros vagyona volt, emellett volt egy villája, szép autói, hajói, és ékszerekkel halmozta el a nejét. A nő, aki a férje rendelőjének titkárságán dolgozott, nyugodtan élhette a milliomos-feleségek  fényűző életét.

Ám ez nem volt mindig így. A nő és három lánytestvére is erőszakos környezetben nőttek fel. Az apjuk, aki viszonylag jól keresett, agresszív perverz volt, és bántalmazta a feleségét és a lányait is. Utóbbiakat mind fizikailag, mind mentálisan, mint szexuálisan. Az abúzus miatt a kis Virginiában torz kép alakult ki a szexről.

hqdefault_1_2.jpg

Karizmatikus fiatal nővé érett, de a felnőttkora sem indult szerencsésebben. Három házassága is katasztrofális véget ért. Virginia reménytelen, küszködő egyedülálló anya volt, mindaddig, amíg 1985-ben találkozott Norman Larzelere-rel. A nő egy interjúban elmondta, hogy azonnal egymásba szerettek a sötét hajú, nagy bajszú férfival. Bár a fogorvos akkor még egyáltalán nem volt gazdag, hamar összeházasodott Virginiával, és befogadta a nő gyermekeit, Jasont (3.kép) és Jessicát is. Juanita Washington, a család házvezetőnője azt mondta a családról: "A házukban nem volt semmi más, csak szeretet. Semmi, csak szeretet."

Hála Norman tehetségének és türelmének, a férfi fogászata hamarosan beindult. Ez részben Virginia műve is, hiszen ő kezelte a rendelő pénzügyeit.  sok munkának meg lett a gyümölcse, az üzlet a 80'-as évek végére már vagyonokat hozott a család konyhájára. Azonban a nő kezdett elhidegülni a férjétől, és egy idő után már három férfival csalta meg egyszerre. Norman a munkájába temetkezett, nem tudott mit csinálni. Virginia gyermekei, akik felvették a mostohaapjuk nevét, szintén megváltoztak. Jessica Larzelere elmondta, hogy míg korábban nagyon szoros kapcsolatot ápolt a fivérével, '89-re Jason teljesen kikelt magából. Agresszív lett, többször bántalmazta a húgát, és magába fordult. Meleg szórakozóhelyekre kezdett járni, és transzvesztitákkal barátkozott.9122271_0.jpg

A későbbi nyomozás kiderített még egy sokkoló tényt erről a furcsa családi életről. Virginia Larzelere-ből előtört az apja vére, és bizarr módot talált arra, hogyan csábítsa vissza Jasont a nőkhöz: szexuális kapcsolatot kezdeményezett a saját fiával. Jason kifejezetten élvezte a dolgot, és azt állította hogy férj-feleség kapcsolat van közte és az anyja közt. Ezt követően a fiú minden vitában kiállt az anyja mellett.

Ám nem a vérfertőzés volt Virginia egyetlen bűne. Egyre inkább kiábrándult a házasságából, a szex mellett átadta magát egy másik szenvedélyének is; a kapzsiságnak. Míg a férje rendelőjében dolgozott, 30 000 dollárt sikkasztott el a cégtől, emellett megemelte a férje egymillió dollárt érő életbiztosítását 2,1 millió dollárra. Pontosan tudta, hogy mit csinál. A későbbi nyomozás kiderítette, hogy Virginia mindhárom volt férjét bántalmazták, az elsőre például többször rá is lőttek. A férfiak túlélték, de az asszonyt sosem tudták elítélni a gyilkossági kísérletek miatt. Az elhidegült Norman még nem is sejtette, hogy életveszélyben volt.

1991 elejére Normannek elege lett a neje piszkos üzelmeiből, és abból a mocskos életből, amelyet a nő kreált a számára. Heves viták zajlottak le a két fél között, de ezeket általában a feleség nyerte. Amikor Virginia már érezte, hogy ebből a veszekedésből már nem kerülhet ki jól, kiabált Jasonért, aki ellökte a mostohaapját az anyjától. Norman valószínűleg sejtette, hogy anya és fia között nincs rendben valami, de úgy döntött, hogy ezt nem is akarja tudni. Kijelentette, hogy elválik Virginiától, és kidobja őt és a gyerekeit is a házából.

9122272_0.jpg

1991. március 8-án, déltájban Norman és Virginia is a fogorvosi rendelőben tartózkodott. Aférfi épp ebédszünetet tartott, amikor egy magas, símaszkos férfi belépett az épületbe. A férfi teljesen fekete ruhában volt, és volt nála egy .45-ös kaliberű argentín pisztoly, illetve egy lefűrészelt csövű puska. Utóbbival kergetni kezdte Normant, aki befutott a saját helyiségébe, és magára zárta az ajtót. Úgy tűnt, a férfi felismerte a támadóját, és az ő nevét kiabálja: "Jason! Jason!". A támadó ekkor a puskáját az ajtóhoz szorította, és meghúzta a ravaszt. A golyó átment az ajtón, és Dr. Larzelere hátába fúródott. A férfi a földre zuhant, és haldokolt. Ekkor lépett ki az irodájából Virginia is, aki csak a sikolyokra figyelt fel. A támadó ezután kiment a rendelőből, de előtte még a puskájával Virginia és a nővérek előtt hadonászott. Miután autóval elhagyta a helyszínt, Virginia hisztérikus hangon hívta a 911-et, míg az asszisztensek a vérző Normanen próbáltak segíteni. A férfi még mindig a mostohafia nevén mondogatta: "Jason! Jason!"  Miután letette a telefont, Virginia a haldokló férjéhez rohant, és szájból szájba lélegeztette. Azonban ő sem tudott segíteni. Dr. Larzelere  pár perccel a támadás után meghalt. 40 éves volt.

A gyilkosság híre megdöbbentette egész Floridát. Nem csoda, hiszen ritkaságszámba megy, ha egy fogorvost a saját rendelőjében, fényes nappal lőnek le. A média felkapta az ügyet,  a rendőrség azonban nem tudott mit kezdeni a merénylettel. Nem volt meg a fegyver, a gyilkos nem hagyott ujjlenyomatokat, és semmilyen értéktárgyat nem vittek el a rendelőből. Az özvegy szinte hisztérikus volt, így eleinte ő sem volt gyanús. Az egyetlen használható nyom az asszisztensek beszámolójából volt. Mindannyian tanúsították, hogy Dr. Larzelere a mostohafia, Jason nevén kiabálta a halála előtt. A szemtanúk azt is megjegyezték, hogy a támadó ugyanolyan magas volt, mint Jason Larzelere. (A srác igen nagy termetű volt, hat láb magas és 130 font súlyú.) A rendőrök kikérdezték a fiút, de az napra kész alibivel szolgált, az egyik barátjával volt a gyilkosság idején.

virginia-larzelere-1.jpg

A rendőrség kikérdezte azokat a biztosítókat, akiknek kötvényük volt Normanről, és értékes információkat szereztek. Kiderült, hogy Virginia, aki a férje életbiztosításának egyedüli kedvezményezettje volt, nem sokkal korábban megemelte a szerződés értéket több mint a duplájára. Ráadásul az egyik cég arról is beszámolt, hogy a nő felhívta őket pár nappal a gyilkosság előtt, és megkérdezte őket, hogy érvényben van-e még a kötvény. Virginia a gyanúsítottak listájának élére került, de a nyomozók tudták, hogy nem követhette el a gyilkosságot saját kezűleg. A szemtanúk is egyszerre látták a gyilkost és Virginiát is a bűntény helyszínén. Tehát egy bérgyilkost kellett találniuk.

Hamarosan két férfi is jelentkezett azzal a hírrel, hogy Mrs. Larzelere szeretői voltak. A nő az egyiküknek, Phillip Langstonnak 50 000, míg a másikuknak, Norman Lee Karnnak 500 000 dollárt ajánlott azért cserébe, hogy öljék meg a férjét. Egyik férfi sem fogadta el az ajánlatot. Azonban hamarosan jelentkeztek Virginia előző férjei is, akik beszámoltak a velük történt furcsa balesetekről és gyilkossági kísérletekről. A kötél tehát szorult Mrs. Larzelere nyaka körül, de két darab még hiányzott a kirakósból: a bérgyilkos személye és a gyilkos fegyver.

virginia-larzelere-2.jpg

Végül a változást két újabb szereplő hozta meg az ügyben. Az egyikük, 22 éves, kövérkés Kristine Palmieri Virginia titkárnője volt. Elmondta, hogy a főnöknője a gyilkosság után mutatott neki egy puskát, és arra kérte, hogy tisztítsa meg a rajta lévő lőportól és szennyeződésektől. A másik tanú egy 20 éves fiú, Steven Heidle volt, Jason Larzelere iskolai barátja. Ő volt az, aki korábban alibit biztosított Jasonnek a gyilkosság pillanatára. Ám miután a rendőrök büntetlenséget ajánlottak neki, a srác egy több órás vallomásban beszámolt arról, hogy ő fuvarozta el a barátját az edgewateri fogászathoz a gyilkosság napján. Azt is elmondta, hogy tudott a gyilkosság előkészületeiről, és az egész Virginia agyszüleménye volt. Heidle azt állította, hogy az özvegy 200 000 dollárt ígért a fiának a bűntény elkövetéséért (erről Miss Palmieri is említést tett). Végül Heidle egy folyóhoz vezette a nyomozókat, ahol megtalálták azt a puskát, mely Dr. Larzelere halálát okozta.

Két hónappal a gyilkosság után az edgewateri rendőrség vádat emelt a 39 éves Virginia és a 18 éves Jason Larzelere ellen. Bár nem Mrs. Larzelere gyilkolta meg a férjét, ő ellene is szándékos emberölés volt a vád, és nem felbujtás. Ennek az az állítás volt az alapja, miszerint a nő csak azért lélegeztette szájból szájba a haldokló férjét, hogy az ne mondogathassa Jason nevét, és hogy ne bukjanak le. A tárgyalásra 1993-ban került sor, és 14 hosszú napon át tartott. A vád fő bizonyítéka az volt, hogy egyedül Virginiának, az első rendű vádlottnak állt érdekében a férje halála. Ő ellene megalapozott volt a vád, de Jason esetében más volt a helyzet. Az ügyészség nem tudta kizárólagosan bizonyítani, hogy ő volt a símaszkos elkövető. Ezt még a koronatanúk, vagyis Steven Heidle, Kris Palmieri és a fogászatban dolgozó asszisztensek sem tudták bizonyítani. Az esküdtszék ítélete tehát az volt, hogy Jason Larzelere nem bűnös egyik vádpontban sem.

virginia-larzelere-5.jpgvirginia-larzelere-7.jpgvirginia-larzelere-8.jpgVirginia nem volt ilyen szerencsés. Bűnösnek találták gyilkosság és biztosítási csalás vádjában. Mivel az emberölés ténye itt más bűncselekménnyel is kiegészült, a nőt halálra ítélték. (Ez Florida államban méreginjekciót vagy villamosszéket jelent.) A siralomházban Virginia olyan karakterekkel ült együtt, mint Aileen Wuornos, a sorozatgyilkos prostituált, illetve Judy Buenoano, a fekete özvegy. Ám míg a két sorozatgyilkost kivégezték, Virginia ügyét 2008-ban újratárgyalták, és ezúttal már életfogytiglani börtönre ítélték.

Mind mai napig vannak olyan emberek, akik meg vannak győződve a nő ártatlanságáról, de számuk igencsak csekély. Virginia Larzelere jelenleg is börtönbüntetését tölti a Floridai Központi Női Fegyházban. Jason Larzelere jelenlegi tartózkodási helyét senki sem ismeri.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3112286645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása