Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Phoenix, a darabolós nők városa

2017. február 23. - Jack Hate

A Maricopa megyében fekvő Phoenix Arizona állam fővárosa és az Egyesült Államok egyik legnagyobb területű települése. Nagyon szép és rohamosan fejlődő város, az emberek nagy része biztonságban érzi itt magát. Azonban, bár nem itt a legnagyobb a népsűrűség, mégis itt van az egy főre eső legtöbb darabolós gyilkos nő az Államokban! Egy másik városban sem olyan gyakoriak és nagymúltúak, mint Phoenixben, még az olyan nyüzsgő metropoliszokban sem, mint New York vagy Chicago. Ha nem hiszik el, csak olvassák el a cikkünket!

A lány a vonaton

A 26 éves Winnie Ruth Judd (a bal képen) egy vonzó, társaságkedvelő, de szegény lány volt, akinek csak az volt az álma, hogy jól szeretett volna élni. Lehetőséget is kapott erre, amikor megismerte a 44 éves és házas Jack "Happy" Hallorant. A férfi favágóból lett vagyonos üzletember, emellett nem vetette meg a whiskey-t és a csinos nőket. Viszonyt kezdett Winnie-vel, valamint a nő két barátnőjével, a 32 éves Ann LeRoi-jal és a 24 éves Hedvig Samuelsonnal is. Mindhárom nő a magáénak akarta a férfit, és őrülten féltékenyek voltak.

winnie-ruth-judd-1.jpgwinnie-ruth-judd-151.jpg

1931. október 16-án este Miss Samuelson és Miss LeRoi egy partit szervezett a közös házukban, amelyen ott volt Winnie és Mr. Halloran is. Miután a vendégek elmentek, Ms. Judd még ott maradt és heves féltékenységi jelenetbe kezdett. Összeveszett a két barátnőjével is, mely dulakodásba csapott át. Samuelson ekkor piztolyt fogott és megpróbálta lelőni Winnie-t. A nő ellenállt, de a golyó megsértette a kezét. Ekkor Judd megragadta a fegyvert és lelőtte Hedviget, majd Annt is. Ezután fogott egy fűrészt és feldarabolta a két halott nőt. A darabokat bőröndökbe gyömöszölte, és felszállt egy Los Angelesbe tartó vonatra. Az volt a terve, hogy az óceánba dobja a torzókat. Azonban a bőröndökből kicsorgó vér lebuktatta, és miután leszállt Los Angelesben, letartóztatták.

Winnie-t Arizonában állították bíróság elé, és 1933-ban gázkamra általi halálra ítélték. Ám még ugyanebben az évben újratárgyalták az ügyét, és 40 év elmegyógyintézeti kezelésre ítélték. 1971-ben szabadult, és 1998-ban Phoenixben elhunyt.

Még a halála előtt felmerült a gyanú, hogy nem Winnie darabolta fel a két nőt, sőt, talán meg sem ölte őket. Előbbit több bizonyíték is alátámasztja. Az áldozatokat olyan sebészi pontossággal darabolták fel, hogy a tetemét később újra össze tudták varrni! Ms. Juddnak sem megfelelő képzettsége, sem elegendő ereje nem volt egy ilyen profi munkához, ráadásul a keze is megsérült a gyilkosságok előtt. A nő elleni nyomozás is kontár munka volt, mivel a rendőrök nem csak beengedték az embereket a gyilkosságok helyszínére, hanem 10 cent belépőt is szedtek. Sokak szerint egy Jack Halloran által felbérelt sebész végezte el a csonkítást, hogy az üzletember elkerülje a botrányt, és hogy ne derüljön ki, hogy megcsalta a nejét. Winnie tehát csak egy áldozat volt a korrupt férfiak között.

Nem nyugadhat békében

A francia származású kozmetikus, Valerie Pape még 48 évesen is vonzó és elegáns nő volt. Egyedülállóként volt lehetősége válogatni a kérők közül, s a 60 éves Iva Pomerantz-nak be is adta a derekát. A férfi egy bár tulajdonnosaként nagyon gazdag volt, és Phoenix külvárosában, East Mesa egyik luxuskörnyékén élt, úri körülmények között. Valerie-t elvarázsolta a férfi vagyona, így feleségül ment Ivához. A nő imádott vásárolni, és túl sok pénzt költött arra, hogy kövesse az aktuális divatot. Mr. Pomerantz ezt eltűrte, mindaddig, amíg tönkre nem ment a cége. A férfi ezután nem engedte költekezni a feleségét, nagyon rövid pórázon hagyta őt, és rajta vezette le minden frusztrációját. Valerie kollégái értesítették a rendőrséget, amikor meglátták a nő sebeit, de Iva mindig megúszta a felelősségre vonást.

valpope.jpg

Pape-nek elege volt mind a fizikai, mint a mentális bántalmazásból, és keserves bosszút akart állni a férjén. Lőtanfolyamon vett részt és vett egy szablyafűrészt, illetve megvásárolta a hozzátartozó fűrészlapokat is. Nyilván nagyon felkészült a nagy napra, mely 2000. január 23-án jött el. Aznap este Iva éppen iszogatott, amikor Valerie hátulról, több lövéssel kivégezte. Ezután a tetemet a garázsba vitte, ahol pár óra alatt feldarabolta. A nő nem volt túl erős, de a bosszúvágya nem ismert határokat és az elektromos fűrész megfelelő eszköz valakinek a megcsonkítására. Hajnalban a nő zsákokba tette a torzó darabjait, és különböző kukákba dobta. Azonban egy sofőr látta, amint Valerie egy zsáktól próbált megszabadulni, és felírta a gyanúsan viselkedő nő kocsijának a rendszámát. Miután a férfi megvizsgálta, mi van a zsákban, azonnal hívta a rendőrséget.

Pár nappal a gyilkosság után Pape-et elkapták, és Phoenix nyilvános konténereiből előkerültek Ira Pomerantz további darabjai is (a fejét és a karjait sosem találták meg). A nő beismerte tettét, és vádalkut kötött az ügyészséggel. Bűnösnek vallotta magát szándékos emberölésben, és 16 év börtönre ítélték. Azonban egy dolgot nem volt hajlandó elárulni, mégpedig az áldozat hiányzó testrészeit. Bár a bíró őrjöngött, Valerie mélyen hallgatott a fej és a karok hollététről, és mind a mai napig hallgat. Ira Pomerantz megcsonkítva lett eltemetve, és valószínűleg soha többé nem pihenhet nyugalomban.

Gazdag férj a fagyasztóban

Fiatalkorában Marjorie Ann Orbin 8a képen balra) táncos akart lenni, de amikor ez nem sikerült neki, elment sztriptíztáncosnőnek egy bárba. Ez a munka is kedvezett a számára, hiszen így megtanulta, hogyan csavarja az ujja köré a férfiakat. Kamatoztatta is a tudását, hiszen hétszer ment férjhez. Marjorie nem igazán kedvelte a férfiakat, csak két dolgot akart tőlük. pénzt, és gyereket. Utóbbit azonban csak a hatodik férje, a nála két évvel később Jay Orbin (jobbra) tudta megadni számára. A férfinak jól menő vállalkozása volt és imádta Marjorie-t, akivel Phoenix egyik leggazdagabb negyedében élt együtt. Hamarosan született is egy fiuk is, Noah (középen). Az asszony imádta a fiát, ugyanakkor erős kontroll alatt is tartotta. Például már kisbabaként beszőkítette a gyerek haját, hogy jobban hasonlítson rá.

marjorie-orbin-9.jpgA gyerek már megvolt, vagyis Jay elvégezte a feladatát. A nejének nem volt többé szüksége rá. 2004. szeptember 8-án volt Jay 45. születésnapja, ezért az korábban tért haza egy üzleti útról. Amikor az autójával beálllt a garázsába, Marjorie már ott várta pisztollyal a kezében, majd előbújt és lelőtte a férjét. Ezután egy fagyasztóba tette a tetemet, majd napokkal később újra elővette. A hulla még nem olvadt fel teljesen, de Marjorie elkezdte darabokra szelni egy szablyafűrésszel. Mivel a holttestet korábban lefagyasztották, a csonkítások tisztán mentek végbe, nem volt sem vér, sem mocsok.  Ezután a nő a darabokat két műanyag lábába gyömöszölte, melyeket kidobott a sivatagban.

Marjorie jelentette a férje eltűnését, de a rendőrök nem találták meg a holttestet. Az önkéntes özvegy továbbra is a halott férje vagyonából élt, és kivette annak összes pénzét a bankszámláiról. Ismét férjhez ment egy gazdag férfihoz, és élte tovább az életét. Úgy tűnt, elkövette a tökéletes gyilkosságot, de végül mégis vétett egy végzetes hibát: túl kapzsi volt. Kérte a halott férje után járó pénzét a biztosítónál, ám a cég nem volt hajlandó kifizetni a  pénzt, mivel nem volt meg a holttest. Miután megtalálták a torzót, a biztosítóknak gyanús lett pénzéhes özvegy, és egyértelműen Mrs. Orbin irányába kezdtek nyomozni. A rendőrség is eljárást indított a nő ellen. Végül megtalálták egy biztonsági kamera felvételét, melyen látszott, ahogy Marjorie megvette azokat a ládákban, melyekben a férjét megtaláták.2004. december 6-án a gyilkos nőt letartóztatták és 2009-ben életfogytiglani börtönre ítélték. Sosem szabadulhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3012285433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása