Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Fiatal férfiakat égetett el birtokán a perverz özvegy - Sheila LaBarre

2017. február 05. - Jack Hate

2006-ot írunk, és a csendes New Englandben járunk. Carolyn Lodge bejelentette 24 éves fia, Kenneth "Kenny" Countie eltűnését. Kenny testvére elmondta a nyomozóknak, hogy a férfi elköltözött egy negyvenéves, gazdag farmerhez New Hampshire-ben, és azóta nem adott semmilyen életjelet magáról. Carolyn különösen féltette Kenny-t, mivel, tudta, hogy a fia mennyire naiv és befolyásolható. A nő elmondta, hogy fia egy nagyon kedves és segítőkész fiú volt, de nem túl okos.

kenneth-countie-3.jpg

Kenny Countie a Walmartban

New Hampshire-ben a rendőrség képeket ragasztott ki Mr. Countie-ról, és megadták a családja elérhetőségeit. Hamarosan jelentkezett is az eppingi Walmart áruház, miszerint a férfi március 17-én járt náluk. A biztonsági felvételeken látszott, hogy Kenny tolókocsiban ült, egy fura sapka volt a fején és két üres benzineskannát tartott az ölében. Countie erősen alultáplált és sápadt volt, a szeme alatt horzsolások éktelenkedtek. A tolókocsiját egy, a városban jól ismert személy tolta, a 48 éves Sheila Kay LaBarre (2., 3. és 6. kép). A nő egy közeli farm tulajdonosa volt, és nem éppen a szűziességéről volt híres.

sheila-labarre-1.jpg

Az eladók emlékeztek a furcsa párosra. Gyanúsak lettek nekik a Countie-n látható horzsolások és égési sérülések, ezért tárcsázták a 911-et. Hamarosan kiérkezett két rendőr, akik leszólították Sheilát. A nő elhajtotta őket, és kérte, hogy hagyják őket békén. A csillagosok ekkor Kenny-hez fordultak, de Sheila nem engedte meg neki, hogy beszéljen. A rendőrök ezután egyszerűen elmentek. (Carolyn Lodge később gondatlansággal vádolta meg a két rendőrt, de azok tagadták a vádakat. Az ügyet 2010-ben lezárták, anélkül, hogy a két férfit elítélték volna.)

Sheilának, lánykori nevén Sheila Kay Baley-nek zűrös múltja volt. Alabamában született 1958-ban, és volt egy húga is, Lynn Noojin. Sheila kétszer ment férjhez, és a '80-as évek elején pszichiátriai intézetben ápolták egy öngyilkossági kísérlete miatt. A kórházban molesztálta az egyik ápoló. 1987-ben megismerkedett a hatvanas éveiben járó Dr. Wilfred Labarre-ral egy újsághirdetésen keresztül. Még ebben az évben a férfihez költözött a new hampshire-i Eppingbe. Sosem házasodtak össze, de Sheila felvette a "LaBarre" nevet a párja után.

Nem véletlenül volt Sheilának fontos az, hogy jogi kapcsolatban álljon Wilfreddel. A férfi csontkovács volt, és nagyon jól keresett, ráadásul volt egy jól jövedelmező farmja Epping mellett. A nő a birtokot akarta, ezért meghamisította a párja végrendeletét, saját magát megtéve kedvezményezettnek. Hamarosan Dr. LaBarre meghalt, állítólag szívelégtelenségben. A férfi rokonai azonban ezt nem hiszik el, és ezzel nincsenek egyedül. A nyomozók is valószínűsítik, hogy Sheila mérgezte meg a férfit, hogy megörökölje a párja vagyonát.

sheila-young.jpg

Sheila LaBarre fiatalon

A terv bevált. Sheila megszerezte a farmot, és szépen be is rendezkedett rajta. Dr. LaBarre gyermekei, akik egy előző kapcsolatából születtek, beperelték a nőt, hogy részt kapjanak apjuk örökségéből. A pert azonban elvesztették, így a mostohaanyjuk, nyugodtan élhette tovább az életét. Egy idő után fiatal férfiakat hívott a birtokára, hogy megossza velük a munkát - és az ágyát. Egyikükhöz, a jamaicai születésű Wayne Ennis-hez még hozzá is ment, de elváltak. A szomszédok látták, hogy ezek a férfiak alul voltak táplálva, sokszor hánytak, és Sheila verte őket. Nyilvánvaló volt, hogy a nő egy szadista játszóteret alakított ki magának.

Sheila pontosan megfelelt annak a képnek, amit Kenny fivére mesélt róla. Miután sikerült Kenny Countie eltűnéséhez kapcsolni, a nő szomszédai beszámoltak a farmon folyó dolgokról. A nyomozók felkeresték a nőt, de ő tagadta a vádakat. Azonban a rendőröknek házkutatási parancsuk volt, és átvizsgálták a birtokot. Hamarosan találtak egy elszenesedett máglyát, és ahogy jobban szemügyre vették, rájöttek, hogy emberi maradványokat égettek el rajta. Sheilát letartóztatták. A bonctani vizsgálat kiderítette, hogy az áldozat Kenny Countie volt, akit halálra szurkáltak és feldaraboltak, mielőtt elégették. Az is kiderült, hogy a férfit sokáig kínozták a halála előtt.

sheila4.jpg

A gyilkos farm

A csillagosok a házban magnószalagokat is találtak. Amikor meghallgatták, mindenki ledöbbent; fiatal, agonizáló férfiak sikolyai és könyörgései voltak felvéve. Köztük volt Kenny Countie hangja is. A hangszalagokon hallatszik, ahogy Sheila veri, kínozza és szidja őket. Ő vette fel ezeket a borzalmakat, hogy később is visszahallgathassa őket. A felvételek ugyanakkor azt is bizonyítják, hogy egyedül követte el a bűncselekményeket.

Közben a helyszínelők találtak egy méretes fémhordót, melynek az alja tele volt hamuval. A nyomozók felfedeztek benne egy csontot, amelyre ráégett a hús. Ez azt jelenti, hogy volt még egy áldozat. A DNS-vizsgálatok bebizonyították, hogy egy másik eltűnt férfiról, a 38 éves Michael DeLoge-ról volt szó. Az ismerősei szerint ő is egy kedves, naiv fickó volt, mint Kenny Countie, és Sheila őt is becsalogatta a halálos hálójába.

michael-deloge-1.jpg

A rendőrök nem találtak több holttestet, de ez nem jelenti azt, hogy a nőnek nem lehet még több áldozata. A felvételeken hallható sikolyok több férfitól származtak, akik közül még nem azonosítottak mindenkit. Ezen felül ott van még Dr. Wilfred LaBarre rejtélyes halála. Több mint valószínű, hogy Sheila LaBarre egy szadista sorozatgyilkos. Ez azért is érdekes, mert a női sorozatgyilkosok általában nem kéjvágyból ölnek, főleg nem ilyen brutálisan, de a perverz Sheila pontosan ezt tette. Kegyetlenségben felülmúlta többek között Ted Bundy-t, John Wayne Gacy-t vagy a Zodiákust.

A nő tárgyalása 2008-ra esett. A vád mindenkit megrázott, ráadásul a vádlott a bűnbánat legkisebb jelét sem mutatta. A legszomorúbb azonban az volt, hogy egyszerre volt ott Donna Boston, Mr. Deloge édesanyja és Carolyn Lodge, Mr. Countie édesanyja, és mindketten magukkal hoztak egy-egy képet néhai fiukról. Mindenkinek megszakadt értük a szíve, kivéve a vádlottnak.

toes6n-1-web.jpg

A védelem azzal érvelt, hogy Ms. LaBarre-nak pszichoaffektív és delúziós zavarai voltak, emiatt nem volt tudatánál, amikor elkövette a bűncselekményeket. Sheila kijelentette, hogy ő csak pedofilokat ölt, mert Isten erre utasította. Azt állította, hogy ő csak a gyerekeket akarta megvédeni. Az esküdtek nem hittek neki, és Sheilát bűnösnek találták a két fiatal férfi meggyilkolásában. Kétszeres életfogytiglani börtönre ítélték, sosem szabadulhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr6812184038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killary Fucking Clingon 2017.02.06. 16:36:03

Nice.. Mit is lehetne mondani.. Talán a hazai baloldal a, EU, a TASZ, Soros GY. meg a többi fasz peticíókkal bombázhatná az USA igazságügyi minisztériumát hogy a tényleges életfogytiglani büntetés embertelen és túlzó. :)

zZz 2017.02.06. 16:43:13

Gondolom ezek tudatában is megérte molesztálni őt a kórházban.
Tisztára mint egy epizód a Gyilkos elmékben.

Larry Silverstein 2017.02.06. 17:17:50

azért a farmot remélem megtarthatja

Werlug 2017.02.06. 17:29:18

@Killary Fucking Clingon:
"A TASZ képviseli Orbán Viktort
Másodfokon folytatódik holnap a rendészeti minisztérium által Orbán Viktor ellen indított személyiségi jogi per a Fővárosi Ítélőtáblán. Az első fokon pernyertes Fidesz elnökének jogi képviseletét a TASZ látja majd el. "
mno.hu/migr_1834/a-tasz-kepviseli-orban-viktort-424822

"Orbán Viktor 1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. 1989 szeptemberétől 1990 januárig a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális filozófia történetét hallgatta"
www.youtube.com/watch?v=4Zw4_fxdhoQ

ENNYIT RÓLAD, TE AGYMOSOTT SZERENCSÉTLEN!

vittore 2017.02.06. 17:46:56

@Killary Fucking Clingon: A hozzád hasonló érzéketlen faszok számára létre fogok hozni egy alapítványt. Regisztrálnotok sem kell, a kommentjeiteket visszakeresve automatikusan jogosultak lesztek havonta egyszer, egy általatok szabadon választott prostituált szolgáltatásait igénybe venni, mintegy levezetendő a bennetek összegyűlt frusztrációt.

Skankhunt42 2017.02.06. 17:49:49

@Killary Fucking Clingon: igen, nem is értem, h a bezzegnyugaton hogyan hozhatnak meg ilyen szigorú és túlzó ítéletet. ott nincsenek fékek és ellensúlyok!

CM2131 2017.02.06. 18:13:26

@Werlug: Tehát ez így működik? Mert majd 30 éve elfogadott egy 4 hónapos ösztöndíjat, ezért egész életére Soros rabszolgájának kellene lennie? Te az vagy?

Le Orme 2 2017.02.06. 18:21:32

@Killary Fucking Clingon: Igaz, a Helsinki bizottság is perelhetné az Usát, a nő felmentését kérve. Meg a Szögi Lajos olaszliszkai gyilkosait mentegető színdarab írói is írhatnának egy darabot, bemutatva, hogy valójában a nő az áldozat.

WerIug 2017.02.06. 18:46:50

@CM2131: Idézed be, hogy pontosan hol írtam olyat, hogy Orbán soros rabszolgája! Mutasd azt a konkrét mondatott amiből a szétmosott agyaddal ezt sikerült leszűrnöd!

Pusztán arra próbáltam utalni, - de láhatóan hiába, hisz Fideszes tagsági könyvet az amőbáknál fejlettebb értelmi képességekkel rendelkező lényeknek nem adnak - hogy kibaszottul szánalams amikor ti Sorosoztok, TASZ-oztok megállás nélkül miközben pont a gazdátok az, akit Soros indított el a pályán és aki rohant is egyből a TASZ-hoz védelemért, amikor úgy hozta a sorsra.

Ezen kívűl pedig kibaszott szánalmas, amikor ti ostoba agymosottak nagyotmondással akarjátok lejárarni a jogállamiságot és a demokráciát védő szervezeteket - ahelyett, hogy kezet csókolnátok nekik, mert a ti érdekeiteket is ők védik! Hiába hiszitek azt, hogy a gazdátok majd megvéd titeket és a ti érdeketekben jár el, nem fog. Ha nem lennének itt a civilek, itt már rég Észak-Korea szintű diktatúra lenne. Több elvtársad is itt vergődik hasonló dumával, de tud bármelyik bemutatni bármilyen forrást arról, hogy a TASZ, a Helsinki bizottság, Soros György, az EU vagy bárki mentegetni próbálta volna ezt a sorozatgyilkost? Nem tud, hisz nincs ilyen. Bárhogy próbáljátok azt a látszatot kelteni, hogy ezek a szervezetek gyilkossimogatók, nem azok. A jogállamiságot védik, ami minden becsületes ember érdeke.

Arról viszont cikkek sokaságát tudom belinkelni ahogy a gazdátok szabadon engedett egy baltásgyilkost vagy épp ahogy mentegetni próbálta teljes Fidesz oldal a sorozat erőszakoló Kiss Lászlót.

Szóval a helyzet az, hogy Orbán az aki pénzt kapott Sorostól, Orbán az akit védett a TASZ, Orbán az aki elengedett egy gyilkost, Orbán az aki védelmébe vett egy erőszakolót és mégis folyamatosan ti vádoltok ezekkel másokat. És akkor az általatok istenített Katolikus Egyház ezernyi pedofil ügyéről még nem is beszéltünk...

Jobb lenna ha inkább tükörbe néznétek!

WerIug 2017.02.06. 18:54:18

@Le Orme 2: Mégse pereli a Helsinki bizottság az USÁ-t ezért, mert miért perelné? Szögi Lajos gyilkosait kik mentegették? Mutatnál egy forrást?

Amíg keresed a forrást, addig mutatok egy másikat:

"Orbán Viktor döntése volt két héttel ezelőtt, hogy Magyarország adja ki Azerbajdzsánnak Ramil Safarovot, aki 2004-ben baltával megölt egy örmény katonát Budapesten, értesült az Origo.

A miniszterelnök ezt a múlt héten a Fidesz elnökségi ülésén is elismerte, ahol a példátlan indulatokat és diplomáciai lépéseket kiváltó ügyről éles vita alakult ki a pártvezetés tagjai között.
...
A hírportál információi szerint a múlt hétfői elnökségi ülésen Orbán Viktor a pártvezetés tagjai előtt elismerte, „tudták, hogy balhé lesz”, és az azeriek szabadon engedik majd Safarovot. "
index.hu/belfold/2012/09/11/orban_dontott_a_baltas_gyilkos_kiadatasarol/

De azt is elolvashatod, hogy hogyan védte a lovagkereszttel kitüntett Bayer Zsolt a Fidesz színeiben alpolgármesterré tett úszóedző Kiss Lászlót, amikor kiderült róla, hogy nemi erőszakoló:
magyarhirlap.hu/cikk/51903/Gyalazat

Na ilyenkor mi van hülyegyerekek? Csak nem Orbán a gyilkosok és az erőszakolók barátja?

Balint133 2017.02.06. 19:15:27

Erdekes cikk, koszonom.

Az angol "agonized" "agony" szonak nem eppen pontos forditasa az "agonizal".
En valamiert eloszor azt hittem, hogy a ferfiak gondolkodtak valamin, vagy haboztak. A "csillagosok" szlengnek meg magyarul nincs ertelme, "nyomozok" jobban illene ide.

Elnezest a nyelvtannaciskodasert, a soros-orbanozok meg vonuljanak elmegyogyba, hogy az anyamba kapcsolodnak a cikkhez de most komolyan? :D

Gargoyle_1981 2017.02.06. 19:17:03

@WerIug: Nagyon ritkán van ilyen, de minden egyes szavaddal egyetértek. Egyben örülök, hogy vannak még emberek, akik veszik a fáradságot és időt, hogy ilyen színvonalú választ írjanak. Még ha nagyjából reménytelen is meggyőzni a másikat. :-\

Le Orme 2 2017.02.06. 19:30:09

@WerIug: Írd be a keresőbe: Szögi Lajos színdarab
A cigányokat mentegetik benne, Szögi Lajos gyerekei szájába Magyarországot becsmérlő szavakat adnak.

flamer 2017.02.06. 19:49:29

@Le Orme 2: Az mindig egy kicsit furcsa, amikor olyanok bírálnak színdarabokat, akik maguk soha nem járnak színházba, az adott darabot nem látták, nem olvasták, csak hallottak róla valakitől, aki maga se igazán műértő.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2017.02.06. 20:01:17

@Le Orme 2:

van ilyen színdarab? most tényleg meglepődtem, pedig általában tájékozott vagyok...

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2017.02.06. 20:03:55

@flamer:

ez mitől lenne furcsa. eddig minden, erre vonatkozó kutatás azt állapította meg, hogy mennél hülyébb valaki egy adott témához, annál magabiztosabban nyilatkozik róla, lásd legutóbb Update Norbi kirándulását a kémia csodálatos világába.

cybericius 2017.02.06. 20:05:10

@flamer: OK, de most ezzel azt akarod mondani, hogy ironizálnak, szándékosan próbálják a kontrasztot érzékeltetni? Vagy igaza van a bírálónak, és most csak böktél egy személyeset rajta?

szcsongor 2017.02.06. 20:58:30

@WerIug: Maximálisan egyetértek. De amúgy tökmindegy, mert mindenért (de tényleg a világ minden rosszáért) Soros György, a liberálisok, a melegek és a zsidók a hibásak. Szóval kár az érvekért, vannak emberek, akikről lepattannak.

szcsongor 2017.02.06. 20:59:14

@WerIug: Maximálisan egyetértek. De amúgy tökmindegy, mert mindenért (de tényleg a világ minden rosszáért) Soros György, a liberálisok, a melegek és a zsidók a hibásak. Mármint azok szerint, akikről ezek az érvek úgyis lepattannak.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2017.02.06. 23:03:04

Azt nem értem hogy a szerencsétlen pali pl a rendőröknek miért nem mondott semmit? Ha kinyitja a száját és elmondja hogy mi a helyzet két rendőr biztos hogy elviszik onnan.

Vagy ennyire meg volt félemlítve? Ha kinyitja a száját megmenekül.

Welrug 2017.02.06. 23:18:18

@István Magyari:

Köszönjük Emese!

Le se tagadhatnád, hogy Fideszes vagy, ez ma az áltag Fidesz szint. A Bibó kollégiumtól ide sikerül eljutni.

ogli dzsí 2017.02.07. 06:13:53

@Welrug: ..:) LoL annyit mondott Anyád, ezért szerinted fideszes. Köszönjük hogy bemutatkoztál.

Kulminaator 2017.02.07. 06:58:09

@Killary Fucking Clingon: Ritka nagy fasztalicska vagy :D De örülök, hogy vagytok, jókat lehet röhögni az ostobaságotokon.

Skankhunt42 2017.02.07. 07:15:05

@flamer: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: jaj akkor már értem a ballibsik magabiztosságát paks, olimpia, választási rendszerek stb stb ügyekben

Bekre_Pál 2017.02.07. 07:50:19

szúrnám a fosszoróját

calen 2017.02.07. 08:35:35

@Prof. William:
Az ennyire naiv, tehetetlen, befolyásolható emberek nem csak úgy "lesznek", hanem már kicsi koruktól tönkrenyomorítják őket. Szerintem a szülei is megérdemelnének valami büntetést.

GerezAlma 2017.02.07. 09:40:50

@ogli dzsí: Mondd már, titeket tenyésztenek valahol? Valaki ír egy kritikus kommentet a Fideszről egy másik valaki meg annyit reagál rá, hogy "anyád". Tényleg elképesztő feltételezés, hogy az "anyád"-at író kommentelő azért írja ezt egy Fidesz kritizáló kommentre mert esetleg Fideszes. Nem is értem, hogy juthat ilyen az ember eszébe. :)))))))

Fogadjunk, hogy te is Fideszes vagy.

GerezAlma 2017.02.07. 09:53:15

@Skankhunt42: Dehogy érted, nem értesz se lófaszt se, hisz agymosott vagy. Ha értenéd, akkor egyrészt feltűnne, hogy Pakssal, az olimpiával és a választási rendszerrel kapcsolatban vannak ÉRVEK, amiket számtalan helyen, oldalakon keresztül sorolnak, míg a Fidesz tábor érvrendszere a ballibsizisében és az anyázásban merül ki - mint itt is látható. Az értelmes, érvekkel rendelkező, érvelni tudó Fideszesek már rég eltűntek, csak ti maradtatok.

Nem véletlen, hogy amikor tévés vitára hívták a Nolimpiások az Olimpia szervezőket, akkor egyetlen egy se vállalta a vitát. Érvek nélkül ugyebár nehéz vitázni, ők inkább meg se próbálták. Beszariak mint a gazdájuk.

Mai hír:
"az ország sürgősségi osztályain 600 szakképzett orvosra lenne szükség a minimumfeltételek teljesítéséhez, ehhez képest jelenleg csak 140 orvos dolgozik a területen."
index.hu/belfold/2017/02/07/orvoshiany_surgossegi_betegellatas_orvosi_kamara_eger_istvan/

Tapsikoljál csak tovább ahogy az imádott Fideszed talicskával lopja ki a pénzünket miközben szétbasszák az országot. Aztán ha majd egy hozzátartozód meghal az elégtelen egészségügyi ellátás miatt, akkor csettints egyet elégedetten, hogy de legalább lesz olimpia! (persze nem lesz, mert nem nyer Budapest, de legalább addig is el lehet költeni 40 millárdot a haveroknál propagandára, kamu tanunlányokra, stb. Faszság is lenne inkább az egészségügyre költeni).

dr. mesterséges színezék 2017.02.07. 10:52:30

@CM2131: "Tehát ez így működik? Mert majd 230 éve elfogadott egy 4 hónapos ösztöndíjat, ezért egész életére Soros rabszolgájának kellene lennie?"

Hát ha az is lehet Soros bérence, aki soha az életben egy buznyákot nem kapott Sorostól semmilyen formában, csak szúrja a szemét Viki fortélyos félelme, akkor biztosan úgy működik.

Girhes Joe 2017.02.07. 11:46:16

Örüljünk, hogy legalább nem mentették fel a divatos femi elv alapján, miszerint nő csak áldozat, férfi meg csak tettes lehet, különösen szexuális alapú bűncselekményeknél.

Skankhunt42 2017.02.07. 12:44:46

@GerezAlma: így van. a fidesz szavazó csak anyázni meg ballibsizni képes, ellenben a demokratikus ellenzék csupa csupa megdönthetetlen, tényeken és nem feltételezéseken alapuló érvrendszert használ. úgyám!!!
süti beállítások módosítása