Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 kegyetlen gyilkos átlag alatti IQ-val

2017. január 22. - Jack Hate

teresa-lewis-7_1.jpg

A virginiai háziasszony, Teresa Wilson Lewis meg akart szabadulni a férjétől, Juliantől. Így akarta megszerezni a férfi vagyonát a és biztosítási pénzét. Ezért elkezdte rágni a két fiatal szeretője, Matthew Shallenberger és Rodney Fuller fülét, hogy kövessék el helyette a gyilkosságot. Ám 2002-ben hazajött Julian fia, C.J. is, és Teresa úgy döntött, hogy neki is meg kell halnia. Ez év október 30-án éjszaka Fuller és Shallenberger elment a Lewis családhoz, és szitává lőtte C.J-t és Juliant. Ám az áldozatok csak jóval később haltak meg, mivel a két idióta madaraknak és kacsáknak való golyókat használt. Miután az áldozatok szörnyű kínok között elvéreztek, a triót letartóztatták. A két fiút életfogytiglani börtönre ítélték. Teresa azzal védekezett, hogy az IQ-ja mindössze 79 pontos volt, vagyis csak két ponttal múlta felül a szellemi fogyatékosok szintjét. Bár ezt több vizsgálat is bizonyította, a nőt halálra ítélték és 2010-ben kivégezték.

toole_020.jpg

A floridai Ottis Toole egy igazi szörnyeteg volt. Egy kanibál, sátánista tagja volt, kiadta a a barátainak a feleségét és a kiskorú unokahúgát, és imádott embereket ölni. Egyes becslések szerint több mint 65 embert ölt meg a barátja, Henry Lee Lucas segítségével. A páros, valamint Mr. Toole unokahúga, Frieda Powell rablások, nemi erőszakok és gyilkosságok százait követte el egy ámokfutás során Florida és Kalifornia között. Szerencsére Ottis-t még Texasban letartóztatták, és beismerte egyes gyilkosságait, valamint néhány gyújtogatásos esetet és a kannibalizmus vádját. Bár az IQ-ja mindössze 75 pontos volt, méreginjekció általi halálra ítélték. Később a büntetését életfogytiglani börtönre enyhítették. A rácsok mögött halt meg májzsugorban.

588008.jpg

Az amerikai Jewell Hendricks még kislányként elvesztette az édesanyját, és a nagymamája nevelte fel. Kislányként molesztálták az anyja barátai, és többször került rossz társaságba. A nagymamájának már 14 évesen fogamzásgátlókat kellett adnia neki. Jewellnek 59 pontos volt az IQ-ja. Felnőttként férjhez ment, és 25 évesen egy koraszülött ikerpárnak adott életet. A gyerekek különböző betegségekkel jöttek világra, és az egyikük, Robert emiatt rendkívül sírós baba volt. Ráadásul amikor a gyerekek két hónaposak lettek, a családot ki akarták lakoltatni. Jewell nem tudott megbirkózni a stresszel.2010. január 24-én hajnalban Robert megint sírógörcsöt kapott, és az anyjának elege lett. Úgy magához szorította a kisbabát hogy annak eltört a kulcscsontja. Ezután egy hálózsákba tette, és ráfeküdt. A kis Robert megfulladt. Mrs. Hendrickset 15 év börtönre ítélték.

th1_132201045steven-martin.jpg

A 44 éves brit férfinak, Steven Martinnak mindössze 59 pontos volt az IQ-ja. 2008-ban beköltözött a manipulatív volt szeretőjéhez, Clare Nicholls-hoz, aki az öccsével, a 24 éves Simonnal élt. A testvérek akkoriban szadista játékot játszottak Clare férjével, Andrew Gardnerrel, és ebbe Mr. Martin is beszállt. Ő és Nichollsék hónapokon át fizikailag és lelkileg is kínozták Mr. Gardnert. Megégették, éheztették, rendszeresen verték és elszigetelték őt a külvilágtól. Végül Andrew abba halt bele, hogy Clare a mellkasán ugrált. A nő ezután kihívta a mentőket, és balesetnek tüntette fel férje halálát, de teljesen hiába. Őt és két verőlegényét is letartóztatták, és mindhármukat életfogytiglani börtönre ítélték. Steven leghamarabb 20, Simon 25, míg a felbujtó vezér, Clare Nicholls csak 32 év múlva szabadulhat.

debra-brown-3.jpg

Debra Brown IQ-ja olyan alacsony volt, hogy az a demencia szintjét súrolta. A nő összejött a szadista perverzzel, Alton Colemannel, aki elszigetelte őt a külvilágtól. A pár 1984 májusában egy nyolc államon átívelő rablás-, nemi erőszak- és gyilkosságsorozatba kezdett. Nyolc embert, elsősorban fiatal, fekete lányokat öltek meg, akiket agyon vertek és megfojtottak. Vagyontárgyakat is loptak az áldozataiktól, akik közül hetet erőszakoltak. További két embert megpróbáltak megölni, de ők túlélték, és a rendőrséghez fordultak. Miután Altont felvették a az FBI által legkeresetteb bűnözők TOP 10-es listájára, a párt 1984. július 20-án letartóztatták. Mindketten halálbüntetést kaptak Ohio államban. Mr. Colemant 2002-ben méreginjekció általi halálra ítélték, ám Debra büntetését a nő szellemi retardáltsága miatt életfogytiglani börtönre enyhítették. Indiana állam ezt nem fogata el, és távollétében Ms. Brownt itt is halálra ítélték. Nem valószínű, hogy kivégzik, mivel a nő sosem szabadulhat az Ohioi Központi Női Börtönből. 

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr1412144525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.22. 18:24:06

Munkám során beszéltem már olyan személlyel, akinek 47-es IQ-ja van. De ezt fel sem tételeztem volna róla soha, olyan kellemes megjelenésű, kellemesen eltársalgó hölgy volt. Azt kellett konstatálnom, hogy lám, ennyi IQ-ból is mi mindent ki lehet hozni, ha valaki nagyon akarja...

XEP 2017.01.22. 19:51:17

Gyűlölködő blog bejegyzés, ilyen butaságokkal:
"IQ-ja olyan alacsony volt, hogy az a demencia szintjét súrolta"
Remélem ez valami trollkodás nem komoly...

Azanyadpicsaja · http://anyadpicsaja.hu 2017.01.23. 01:17:44

Bizonyos IQ felett azért nem ártana átnézni az irományt helyesírási hibák után kutatva ugye.... :)

2017.01.23. 20:19:14

Gondolom a copy/paste - Google translate után nem maradt már energia a fordítási problémák kijavítására...

Francekellregisztralni 2017.02.04. 15:08:16

@Coco Binky: Hogy a csudaban lehet merni ennyire alacsony IQ szintet?
A kozepertektol (100) ket sztansard elteresre (15-os vagy 20-as) levo szintek felfele is nehezen merhetoek, pedig azt gondolom osszetetteb szinte barmikor lehet valami, de az egyszeruseg fele nem vegtelenitheto a skala.
süti beállítások módosítása