Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Idézetek kegyetlen gyilkosoktól

2016. december 13. - Jack Hate

"A jó emberek mindig meg vannak győződve arról, hogy ők a jók."-Barbara Graham. A kaliforniai nőnek már kislányként is megmondta az anyja, hogy "rossz", ezt követően pedig a lány mindent megtett annak érdekében, hogy beteljesítse anyja jóslatát. Prostituált lett, beállt egy rablóbandába, és 1953-ban pisztollyal agyon verte a 64 éves Mabel Monahant. 1955-ben gázkamrában végezték ki.

ba96332afb1f7f6d54b46b8382b27b96.jpg

"Utalám a hétfőket. Fel akartam valamivel dobni a napot."-Brenda Spencer. A 16 éves lány ezt egy újságírónak mondta telefonon, nem sokkal azután, hogy 1979-ben a szobája ablakából fegyveres ostrom alá vett egy iskolai játszótéren. 9 embert megsebesített, 2-őt pedig megölt. Az elkövetőt 25-évtől életfogytig tartó börtönre ítélték, melyet jelenleg is tölt.

"Isten eggyé vált velem. Tudtam, hogy a régi Karla soha többé nem tér vissza."-Karla Faye Tucker. A nő és párja, Daniel Garrett 1983-ban csákánnyal vertek agyon egy házaspárt. Mindketten halálbüntetést kaptak, de Garrett még a kivégzése előtt meghalt természetes halállal. Karla még az előzetesben megtért, majd a siralomházban hozzáment egy lelkészhez, és jótékonysági munkát is végzett. Ennek ellenére 1998-ban méreginjekcióval kivégezték.

karla-faye-tucker-33.jpg

"Nézz le rám, és egy őrültet fogsz látni! Nézz fel rám, és az uradat fogod látni! Nézz a szemembe, és meglátod önmagad!"-Charles Manson. A skizofrén férfi, aki beszédeivel és modorával gyakorta sokkolja a közvéleményt, egy hippipünkösdista szekta vezetője volt. 1969 nyarán legalább 9 embert öletett meg csoportja tagjaival, bestiális kegyetlenséggel. Halálra ítélték, ám később ezt életfogytiglani börtönre ítélték. Jelenleg is rácsok mögött van.

charles-manson-1970-1500x1000.jpg

"Nézd, te kis kurva, nincs kegyelem számodra! Meg fogsz halni, és jobb, ha beletörődsz ebbe!"-Susan Atkins. LSD hatása alatt Susan Atkins, Charles Manson egyik követője részt vett az öt áldozatot követelő Tate-mészárlásban, 1969 nyarán. Az imént idézett mondatot Sharon Tate-hez, a várandós színésznőhöz intézte, mielőtt 16 késszúrással megölte. Atkinsnek egy korábbi gyilkossághoz is köze volt. Halálra ítélték, később kegyelmet kapott. 2009-ben a börtönben halt meg, rákban.

letoltes_1_3.jpg

"Nem tekintettem magam vezérnek, inkább követőnek."-Charles Watson. "Tex" néven Elhíresült féfi szintén Charles Manson követője volt. Ő vezette a már említett Tate gyilkosságokat, és a mészárlás másnapján egy házaspár megölését is levezényelte. A hozzá fűződő hét halálesetből hatban saját kezűleg gyilkolt. Őt is gázkamra általi halálra ítélték, de kegyelmet kapott. Azóta már megjavult és lelkészként dolgozik a börtönben.

texwatsonmugshot1971.jpg

"Én vagyok a legnagyobb szemétláda, akit valaha hátán hordott a Föld! Leszarom az embereket!"-Ted Bundy. A kivételes okos Theodore Bundy legalább 36 fiatal nőt gyilkolt meg 1974 és '78 között. Áldozatait megkínozta és meg is erőszakolta. Kétszer szökött meg a börtönből, a siralomházban pedig meg is nősült. 1989-ben, Floridában villamosszékbe ültették.

bundy-death_1779899c.jpg

"Viszlát, kedveseim!"-Eva Coo. A new yorki kocsmáros ezekkel a szavakkal búcsúzott el a földi világtól, mielőtt megölte volna a villamosszék. Az asszony 1934-ben követett el életbiztosítást egy Martha Clift nevű nő segítségével. Az elkövetők elcsaltak egy szellemi fogyatékos férfit egy erdőbe, ahol leütötték és autóval elütötték. Evát egy évvel később végezték ki, Martha Cliftet azonban csak 13 év börtönre ítélték.

eva-coo-2.jpg

"Nyaljátok ki a seggemet!"-John Wayne Gacy. A 33 fiatal fiút meggyilkoló John Wayne Gacy már közel sem volt olyan udvarias a halála előtt, Mint Eva Coo. A férfit 1994-ben végezték ki méreginjekcióval, és ezzel a nem túl szép mondattal búcsúzott el a kivégzés tanúitól.

wn_gacy_execution_131219_wg.jpg

"Jó éjt Pop! Köszönjük a meghívást! Viszlát! Szép álmokat!"  Ezekkel a szavakkal búcsúztak el gyilkosai a 73 éves William "Pop" Kent holttestétől. Az öreg bukmékert három csaló gyilkolta meg a saját lakásán 1949-ben. Az elkövetők, név szerint Jean Lee, Norman Andrews és Robert Clayton órákon át kínozták az áldozatot, hogy kiszedjék belőle, hol rejtegeti a pénzét. Mivel Kent nem volt hajlandó erre, megfojtották. A gyilkosokat 1951-ben felakasztották.

jean-x3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr4212046103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naomi95 2017.01.26. 20:35:16

:( szomorú ezek az idéezetek

Virág Nyári 2018.05.04. 23:56:16

Fura, hogy engedik a börtönben nősülgetni őket. Gondolom, nászéjszaka is van, amikor minden fegyőr lábujjhegyen járkál, nehogy zavarják a friss házasokat.
süti beállítások módosítása