Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 női darabolós gyilkos

2016. november 04. - Jack Hate

kelly-odonnell-1.jpg

A sztriptíztáncosnőként dolgozó Kelly O'Donnell dühös volt az egész férfinemre, mivel kiskorától fogva sok férfi bántotta. 1992-ben besokallt, amikor vissza kellett volna fizetnie a tartozását volt szeretőjének, az 50 éves Eleftherios Eleftheriou-nak, akit dühében agyon vert egy kalapáccsal. Ekkor talált rá Kelly akkori pasija, William Gribble, aki úgy döntött, hogy segít feldarabolni Kelly-nek a testet. Azonban az áldozat még nem halt meg, csupán akkor, amikor a nő lefűrészelte a fejét. Végül darabokra szelték a holttestet, ám Kelly még levágta a tetem péniszét és kiszúrta a szemét is. Az elkövetőket elkapták és halálra ítélték, de azóta mindketten kegyelmet kaptak.

shirleyphillips-prison-mug.jpg

A Missouri államban élő Shirley Jo Phillips már fiatal korától fogva szélhámosként tevékenykedett. 1989-ben megtalálták a barátnőjét, Wilma Plastert feldarabolva egy kukazsákban, és Shirley autójában kimutatták az áldozat vérét. Miután kiderült, hogy Phillips sikkasztott az áldozattól, a nőt közvetett bizonyítékok alapján 1992-ben halálra ítélték, melyet később tényleges életfogytiglanira enyhítettek. Eközben megtalálták a gyilkos halott anyjának a testrészeit egy kukazsákban feldarabolva. Shirley eltűntként kezelte az anyját, és naplót vezetett az idős asszony telefonhívásairól, melyek közül több is a torzó megtalálása utánra datálható. Bár ebben a gyilkosságban Shirley-t nem találták bűnösnek, ez az ügy kétséget kizáróan bizonyítja Ms. Phillips bűnösségét.

kate-webster-1.jpg

A Londonban élő alkoholista tolvaj és házvezetőnő Catherine Webster 1879-ben lelökte a lépcsőn a munkaadóját, az 54 éves Julia Martha Thomast. Az áldozat túlélte a zuhanást, ezért Webster megfojtotta. Ezután feldarabolta az áldozatát, ami két napon át tartott. Az áldozat zsiradékját megfőzte, az így keletkezett zsírt pedig helyi fiúknak adta el. Az áldozat egyes szerveit egy dobozba tömte és bedobta a Temzébe, a fejét pedig a kedvenc kocsmája mellé ásta el. A Temzébe dobott dobozt azonban megtalálták, Catherine-t pedig - bár visszament a szülőhazájába, Írországba - letartóztatták, és még a gyilkosság évében felakasztották. Mrs. Thomas fejét 2010-ben találták meg egy építkezésen.

spd_1401_nelson_sg_01_accused-11872812707fe3aca9fb89d0d012bec5.jpg

Az egyiptomi származású amerikai modell és ovónő Omaima Nelson 1991-ben kikötözte, megverte és leszúrta a férjét, Williamet. A nő ezután nekiállt feldarabolni a testet, ami három napot vett igénybe. A konyhamalac ezalatt mindig ment. A fürdőszobában kampókra akasztva lógtak az áldozat izmai, hogy lecsöpögjön a vér. William fejét a zöldjégek között találták meg, és néhány húscafat Omaima autójában volt.A harmadik nap után a gyilkos nem bírta tovább, és egy barátja segítségét kérte. Az illető azonban szólt a rendőröknek, akik letartóztatták az özvegyet. Omaima a pszichiáterének bevallotta, hogy evett a férje mellkasából. A nőt életfogytiglani börtönre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségével. Ezt azóta is megtagadták tőle.

winnie-ruth-judd.jpg

Az arizonai Winnie Ruth Juddot Kaliforniában tartóztatták le, ahol a vonaton a bőröndjében megtalálták a barátnője, Hedvig Samuelson feldarabolt tetemét. A nőt lelőtték, akárcsak Agnes LeRoi-t, akit szintén egy Winnie nevén lévő bőröndben találtak meg, darabokban. A három nő ugyanabba a férfiba volt szerelmes, és állítólag Winnie egy vita során lőtte le Agnest és Hedviget. A "bőröndös gyilkos nőt" 40 év elmegyógyintézetre ítélték, ebből 38-at töltött le. Ám ügye a mai napig nem tisztázott. Az ellene folyó nyomozás kontár munka volt, a gyilkosságok helyszínére a rendőrség belépőt árult. Winnie Ruth Judd túl gyenge lett volna két ember feldarabolásához, ráadásul a gyilkos veszekedés során neki is megsérült a keze. Hedvig Samuelsont olyan precízen darabolták fel, hogy a holttestét még össze tudták varrni, márpedig Winnie nem rendelkezett kellő szaktudással egy ilyen tiszta munkához. Sokan mind a mai napig meg vannak győződva Ms. Judd ártatlanságáról, nem is alaptalanul.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr5911931089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása