Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Elmezavarok, amik miatt már emberek haltak meg

2016. november 03. - Jack Hate

Az elmebetegség önmgaában ritkán halálos. De ha a beteg nem képes uralkodni magán, a zavar akár öngyilkosságba, illetve gyilkosságba is torkollhat. Most oylan betegségeket mutatunk be, melyek miatt valaki ölni is képes lehet. (A fotók mindig arról a gyilkosról készültek, akik elsőként szerepelnek a felsorolásokban.)

mullin_001.jpg

A skizofrénia  az egyik legsúlyosabb elmezavar, amit az orvosok valaha is diagnosztizáltak valakin. A betegnek hallucinációi és téveszméi vannak, melyek (főleg, ha a személy kábítószerekkel él) akár gyilkolásra is késztethetik az embert. Herbert Mullin 13 embert ölt meg, mert azt hitte, csak így mentheti meg Santa Cruzt. Michael Owen Perry öt családtagját lőtte le, mert azt hitte, hogy Olivia Newton-John ezt kéri tőle. Theresa Knorr két lányát kínozta halálra, mert úgy gondolta, hogy ők vették el a szépségét.

ar-312289857.jpg

A bipoláris zavarban szenvedő emberek mindig a mély depresszió és az eufóriás boldogság között ingadoznak. Ez a betegség nem csak a beteget kínozza, hanem annak környezetét is. Marjorie Diehl-Armstrong két embert ölt meg egy bankrablás során. Melissa Huckaby egy sodrófával megerőszakolt, majd megfojtott egy nyolc éves kislányt. Martha Wise három családtagját mérgezte meg, mert útját álták a szerelmi életében.

terrell.jpg

A Münchausen-szindrómások kárt tesznek magukban, hogy felkeltsék mások figyelmét. Akik a betegség projektált  típusában szenvednek, azok másoknak okznak fájdalmat a figyelemért,. Ez a betegség nagyon veszélyes ápolónőknél és édesanyáknál. Bobbie Sue Dudley 13 nap alatt 12 betegét ölte meg egy idősek otthonában. Marybeth Tinning tíz gyermekéből kilencet fojtott meg, és megpróbálta megölni a férjét is. Waneta Hoyt mind az öt gyermekét megölte.

malaika-griffin-1.jpg

A paranoia is képes embereket rávenni gyilkolásra. A beteg sokszor attól fél, hogy ha nem támad, akkor őt fogják megtámadni. A fehérgyűlölő Malaika Griffin lelőtte a szomszédját egy veszekedés után. Colin Ferguson 6 embert lőtt le egy gyorsvasúton. Theresa Riggi pedig leszúrta mindhárom gyermekét, hogy ne kelljen őket megosztania az apjukkal.

christa-pike-6.jpg

A borderline személyiségzavarban szenvedők csak szeretni és gyűlölni tudnak, és ez is nagyon könnyen váltakozik. Nem tanulnak a hibáikból, hajmamosak a hisztériára és könnyen dühbe gurulnak. Christa Pike megkínzott és megölt egy másik fiatal lányt, mert azt hitte, az áldozat a fiújára pályázik. Heather Stephenson Snell sokáig zaklatta a volt szeretője barátnőjét. Végül le akarta lőni a nőt, de csak a célszemély szomszédját sikerült megölnie. 

letoltes_7.jpg

A szülés utáni elmezavar egy nagyon súlyos kór, a sz. u. depresszió sokkal súlyosabb változata. Az anyának téveszméi és hallucinációi vannak, és nagy veszélyt jelent a kisbabájára. Dena Schlosser vallásos látomásai parancsára levágta a kislánya karjait. A gyermek elvérzett. Andrea Yates mind az öt gyermekét vízbe fojtotta. Terrie Robinson egy sütőben sütötte meg asaját kisfiát.

whitman_marriage01.jpg

Bár nem elmezavar, az agydaganat is járhat hasonló tünetekkel. Charles Whitmannél az elfojtott agresszivitása mészárlásban öltött testet. Először megölte az anyját és a nejét, majd egy egyetemi óratoronyból lelőtt 13 embert és egy meg sem született magzatot. Végül a kommandósok lőtték le. A boncolás derítette ki, hogy a férfi agyában egy kisebb daganat volt.

article-2084779-0f67830700000578-676_306x406.jpg

De a legtöbb halálos áldozatot követelő elmebaj mindenképpen az antiszociális személyiségzavar, más néven szociopátia. Az ilyen személyiségű bűnösők nincsenek tekintettel mások érzelmeire, csak magukkal törődnek és rendkívül hidegvérűek. Akár ölhetnek is, mégsincs lelkifurdalásuk. Rengeteg gyilkosnak van ilyen zavara, mégsem számítanak jogi szempontból elmebetegnek. Alyssa Bustamante 15 évesen megölt egy 9 éves kislányt, pusztán kíváncsiságból. Charles Manson legalább kilenc ember öletett meg, majd mosolygott, amikor halálra ítélték. Peter Manuel 12 embert ölt meg teljes hidegvérrel. Egy ízben lemészárolt egy három tagú családot, majd megetette az áldozatok macskáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr6911926943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása