Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

3 nő, aki a gyermekéért ölt

2016. november 01. - Jack Hate

Amber Cummings

amber-cummings-slaying-010710jpg-4949881e526eee91.jpg

Amber Cummings a Maine állablei Belfastban élt Claira nevű lányával és James nevű férjével. A férfi több millió dollárt örökölt az apjától, ennek ellenére a család élete nem volt boldog. James paranoiás skizofréniában szenvedett, és elszigetelte a feleségét a külvilágtól, még a rokonoktól is. A férfi ijesztő politikai nézeteket vallott és példaképének tartotta Adolf Hitlert. James Cummings rengeteg pénzt költött olyan tárgyakra, melyek egykor a Führer tulajdonában voltak és gyűlölte az akkor még csak demokrata jelölt Barack Obamát.

A férfi ráadásul verte a családját. Amber sokszor kiállt a lánya védelmére, válaszul a férjemég jobban megverte az anyát. James többször nemi erőszakot tett a feleségén. Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy Mr. Cummings megmutatta a nejének azt a több száz gyerekpornós képet, amit a számítógépén tartott. Amber le akarta lőni magát, de rájött, hogy akkor James molesztálná a kislányukat. Ezért 2009. december 9-én lelőtte az alvó férjét, majd feladta magát.

A rendőrök megtalálták a gyermekpornós felvételeket, és átkutatták James Cummings garázsát is. Megdöbbentő dolgokat találtak: bombakészítési kézikönyvek, egy félkész bomba, radioaktív anyagok és Obamáról szóló újságkivágások. Nyilvánvaló volt, hogy az áldozat merényletre készült a fekete elnökjelölt ellen. A bomba a szakértők szerint több mint 500 embert is megölhetett volna, így Ambert Amerika szerte hősként tisztelték. A nő tárgyalásán aktivisták tüntettek a nő szabadulásáért. A bíróság végül minössze nyolc év felfüggesztett börtönre ítélte az asszonyt.

Ellie Nesler

nesler_1213496c.jpg

A kaliforniai Ellie Neslernek egész életében drogproblémái voltak. Nagyon szerette a fiát, Willie-t, aki el akart menni egy kereszténytáborba. Ellie elvitte a táborba, mivel nem tudta, mi vár ott a fiára. A rendezvény szervezői nem is tudták, hogy az egyik kisegítőt, Daniel Drivert már korábban is ítélték el kiskorú ellen elkövetett nemi erőszakért. A férfi 1988-ban több gyereket is molesztált, köztük Willie-t, aki csak jóval később mert szólni az anyjának.

Végül Danielt elkapták, és 1993. április 2-án  a jamestowni közösségi házban megkezdték a férfi tárgyalását. Ellie attól félt, hogy a férfit nem tudják majd elítélni, és az évekig tartó droghasználat elég labilissá tette ahhoz, hogy a saját kezébe vegye a törvényt. Fogott egy pisztolyt, odasétált Driverhez és hatszor fejbe lőtte. Ezután letette a fegyvert, és hagyta magát letartóztatni. Ellie-t 10 év börtönre ítélték, de három év múlva eljárási hibát állapítottak meg az ügyben és a nőt kiengedték. Ám nem sokkal később visszakerült a rácsok mögé, ezúttal kábítószer-kereskedelemért.

Willie-nek az anyja nélkül kellett felnőnie. Ez és a nemi erőszak okozta trauma felnőttként nagyon agresszívvé tették. Ez odáig fajult, hogy egy csővel agyon verte a szomszédját egy vita hevében, amiért 2005-ben 25-évtől életfogytig terjedő börtönre ítélték. Ellie akkor szabadut a börtönből, amikor a fiát elítélték, így soha többé nem lehettek együtt. A nő 2008-ban mellrákban halt meg 56 évesen.

Lois Nadean Smith

letoltes_2.jpg

Louis Nadean Smith egy lelkipásztor lánya és képzett könyvelő volt, ennek ellenére mindenki "Gonosz Nadean"-nek hívta. Alkoholista volt és néha drogozott is, ráadásul igen agresszív volt. Anyatigris volt, imádta a fiát, Greget. A fiú sem volt egy angyal, így már 19 évesen drogdílerkedett a 22 éves barátnőjével, Cindy Baillee-vel. Ám a pár szakított, és Lois olyan pletykákat hallott, mint  hogy Cindy fel akarja adni Greget a DEA-nél vagy akár meg is akarja ölni.

Az asszony nagyon dühös lett, ezért fogta Greget és annak új barátnőjét, Teresa Bakert, majd elmentek Cindy-hez. Bulizni hívták a lányt, aki önként szállt be az autójukba. Lois ott támadta meg a nőt, akit nyakon szúrt és fojtogatott. Végül az áldozatot elvitték Lois volt férjéhez, ahol az anya több lövéssel megölte áldozatát. A pisztolyt a lány kezébe heylezték, majd elmenekültek.

Ám szomszédok jelentették a lövöldözést, a rendőrök pedig elkapták Teresa Bakert. A lány mindent elmondott, a gyilkos anyát és a fiát pedig letartóztatták. Greg életfogytiglanit kapott, Louis Nadean Smith-t pedig halálra ítélték és 2001-ben kivégezték.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr7611922653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2016.11.02. 14:07:57

Érdekes, hogy mennyi gyilkosnak van köze a valláshoz.

2016.11.02. 15:09:17

@Serrin: ezek amerikai gyilkosok, ott a vallásosság, legalábbis a templomba járás sokkal jobban elfogadott, mint Európában, sőt elvárt minden társadalmi rétegben. Ha szinte mindenki "vallásos", akkor a söpredék is.

Az elmebetegségekhez, drogokhoz meg az alkoholizmushoz is sok köze van ezeknek a gyilkosságoknak.

Serrin 2016.11.02. 15:22:32

@Colonel H. Stinkmeaner: Így mindjárt más. Tény, hogy a "rendes, templomba járó" ott dícséretnek számít. Engem meg legfeljebb építészeti szempontból érdekel egy templom. Némelyik egész jól néz ki.

pinky, the brain 2016.11.02. 15:56:14

@Serrin: azert elgondolkoztato, hogy ha valaki egy kissebsegrol (legyen az neger, roma vagy barmi) par elitelt miatt allitja, hogy az egesz nep bunozo az rasszizmus es te egybol a vallasosagot veszed celba es nem vagy kirekeszto .... nem vagyok vallasos, nem erdekelnek az efajta dolgok nagyon, csak sima tenykent megjegyzem... nem kell egy par korcs miatt elitelni senkit...

Serrin 2016.11.02. 16:22:08

@pinky, the brain: Akkor elárulom, hogy nálam az elvakult vallásosság kizáró ok egy embernél. Sajnos az pont ugyanúgy tönkretesz bárkit, mint a drog és ennek tanúja is voltam már. Az egyházazak nekem ugyanolyanok, mint egy szekta.
A moderált fajtája, vagyis 1-1 megjegyzést elfogadok bárkitől, csak ne győzködjön, meg idézzen a bibliából, mert akkor nem leszünk barátok.

Viszont tényleg van rá magyarázat, hogy miért bukkan fel a legtöbbnél a vallásosságnak. Nem biztos, hogy ehhez volt köze, ahogy fentebb meg is állapítottuk. A drog, stb. is komoly tényező, de biztos, hogy egy dologtól senki sem lesz sorozatgyilkos, hanem több ok kell, de ezzel is foglalkozik ugye a tudomány.
süti beállítások módosítása