Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

A világ legkegyetlenebb kamaszlánya - Janice Buttrum

2016. október 20. - Jack Hate

A legtöbb kamasz puszta szenvedélyből öli meg a riválisát, a barátját vagy akár a szüleit is. Éretlenek, a hormonaik irányítják őket és nem fogják fel tettük következményeit. Ám a 17 éves Janice Buttrum (1. és 3. kép) más volt; élvezettel vert, erőszakolt és kínzott meg egy fiatal nőt, aki kedves volt hozzá. Most következzék minden idők legbrutálisabb kamaszlányának a története.

Janice Buttrum 1963-ban látta meg a napvilágot alkoholista szülők gyermekeként. Kislányként megerőszakolták, a szülei pedig elhanyagolták. A szeméttelepre kellett járnia eladható tárgyakét, illetve élelemért. A lány szeretett volna tanulni, de az iskolában kigúnyolták ápolatlansága miatt. Hamar kialakult benne a veszélyérzet, és tudta, hogy nem bízhat senkiben. Pokoli gyermekkora volt, de hamar megtanulta, hogy hogyan manipulálja az embereket.

415223bc29b388b998af84effdab1955.jpg

15 évesen Janice találkozott a 26 éves Danny Buttrummel. Hamar egymásba szerettek, és a lány úgy érezte, hogy rátalált a kulcsra egy jobb élet felé. Ám Danny sem volt sokkal jobb helyzetben, mint ő. Már volt gyereke, de elvált az anyától, és elszakították a gyerekeitől. Ennek hatására az alkoholban talált vigaszt. Nagyon passzív férfi volt, szinte már alázatos, és mindenbe bele lehetett rángatni. Ám Janice-ben emberére talált. Összeházasodtak, és a kezdetektől fogva a lány irányított.

A párnak született egy kislánya és a georgai Daltonba költöztek egy jelentéktelen motelba. Hamar összebarátkoztak a 19 éves szoba szomszédjukkal, Demetra Faye Parkerrel (2. kép). Ő Tennesse-ből származott, és a fiúja miatt költözött a szülői házból Georgiába. Nyitott lány volt, érdekelték az emberek és imdáta a gyerekeket. Ez kötötte össze őket Buttrumékkal, mivel gyakran vigyázott a házaspár 19 hónapos gyermekére. Mivel Danny-éknek nem volt autója, Demetra fuvarozta őket, pusztán szívességből. Bár a lány rendkívül kedves volt hozzá, Janice fenyegetést látott őbenne is. Úgy vélte, hogy a szomszéd felkeltette Danny figyelmét, akitől már egy újabb babát várt. Janice bosszúra szomjazott, bármi áron.

demetra-parker.jpg

1980. szeptember 3-án késő este a pár egy barátjukkal Dalton utcáit rótta, lányokat keresve. Ez Janice ötlete volt, mivel hármas szexben szeretett volna részt venni a 28 éves férjével és egy másik nővel. Négy szerencsés lány utasította vissza a közeledésüket, ami felpörgette a párost. Végül visszamentek a motelba, de nem tértek nyugovóra. A terhes Janice Fogta a kislányát, és bekopogott Demetrához. A gyereket látva Demetra beengedte őket, mire Danny benyomult és neki esett a szomszédjának. Janice letette a gyermekét az ágyra, majd segített a férjének leteperni az áldozatot. Demetrát megverték, majd megerőszakolták. A 17 éves lány eztán fogott egy bicskát és elkezdte szurkálni vele Parkert. A kisbaba és Danny szeme láttára 96-szor szúrta meg az áldozatát, de a szomszéd még mindig életben volt. Ezért Janice Demetre hasába szúrta a kést és szó szerint felkoncolta.

Az elkövetők ellopták Dmetra ékszereit és az autóját, majd elmenekültek. A holttestet a motel személyzete fedezte fel, majd értesítették a rendőrséget. Azonnal körözést adtak ki az ellopott autóra, amit még a gyilkosság másnapján megtaláltak egy vendéglő előtt. Az épületben megtalálták Buttrumékat a gyerekkel együtt, és a házaspárt letartóztatták. Ettől kezdve a gyilkosok folyamatosan egymás ellen vallottak.

page_40.jpg

Ez volt a legbrutálisabb gyilkosság Dalton és annak környékének történelmében. A média különösen rászállt Janice lehetséges bi-, illetve homoszexualitására. A páros mindkét tagját bűnösnek találták, és nyilvánvalóvá vált, hogy a kamaszlány töltötte be a domináns szerepet. 1981-ben mindkettejüket halálra ítélték, így Janice lett a legfiatalabb halálsoron lévő női elítélt az USÁ-ban. (Ezt a rekordot öt évvel később döntötte meg Paula Cooper, aki 15 évesen halálra szurkált egy bibliatanárnőt.) Danny Buttrum a cellájában felakaszotta magát. Janice Buttrum azonban fellebbezett, így az ítéletét tényleges életfogytiglani börtönre enyhítették 1989-ben. Valószínűleg ez volt az egyetlen jó dolog tragikus és kegyetlen életében.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr1611825255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása