Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

A világ legbrutálisabb női tömeggyilkosai - LaFonda Fay Foster és Tina Powell

2016. október 19. - Jack Hate

A Kentucky állambeli Lexington a lovasvilág fővárosa. Ám a milliókat érő versenylovak és istállók mögött egy jóval ijesztőbb világ tárul a szemünk elé. A szegényebb környékek mind a mai napig sok veszélyt rejtenek magukban. A '80-as években a legnagyobb veszélyt két nő,  LaFonda Fay Foster (1. és 3. kép) és Tina Powell (2. és 4. kép) jelentették. A huszonéves biszexuális pár mindkét tagja drogozott és ivott. Tina vetkőzött és mindketten prostituáltak voltak. LaFondától különösen féltek az emberek heves temperamentuma miatt.

lafonda-foster-1.jpg

1986. április 23-án a páros elment két ivócimborájukhoz, a 73 éves Carlos és a 45 éves Virgina Kearns-hez. A házaspár együtt iszogatott három barátjukkal, az 59 éves Trudy Harrell-lel és az 52 éves Ted Sweettel. Mindannyian szegények és alkoholisták voltak, akik már elitták az eszüket. A lányok pénzt kértek Carlostól, aki nem adakozott. LaFonda bekattant és pisztolyt fogott rá. Carlos ekkor oda adta neki az 50 dollárt érő TB csekkjét, így hát a támadók fogták a négy túszukat, berakták őket egy autóba, és elindultak, hogy beváltsák a csekket. A túszok nem mertek ellenkezni a rájuk szegezett pisztoly és LaFonda hírhedt agresszivitása miatt.

tina-powell.jpg

Foster és Powell elmentek beváltani a csekket, de mivel ehhez Carlos jelenléte is kellett, nem kapták meg a pénzt. A támadóknak eszébe sem jutott odavinni az öregurat, mivel akkor is kábítószer hatása alatt álltak. Ám a páros találkozott egy régi ismerősükkel, a 47 éves Jimmy Roger Keene-nel. Őt is betuszkolták az autóba, majd egy elhagyatott vidékre mentek. Ott a túszokat kihajtották a kocsiból és a földre hasaltatták őket. Tina többször is megszúrta őket különleges kialakítású vadászkésével, majd LaFonda rájuk lőtt .22-es kaliberű fegyverével. Az áldozatok nem haltak meg, ezért Powell elvágta az első áldozatuk, Trudy Harrell torkát. A holttestet otthagyták, a vérző túszokat pedig visszarakták az autóba, majd visszamentek a városba. Ott töltényeket próbáltak szerezni, sikertelenül.

lafonda-foster-3.jpg

Az örjöngő Foster kihajtotta Virginia Kearnst az autóból, majd fejbe lőtte, Tina pedig összeszurkálta. Carlos-nak végig kellett néznie felesége halálát. Ezután tovább mentek, majd valahol lelőtték Ted Sweetet és Roger Keene-t is. A holttesteken áthajtottak autóval. Az utolsó áldozatot, Carlos Kearns-t a járműben hagyták, benzinnel lelocsolták és felgyújtották.  Ez is arra utal, hogy élvezték az öldöklést.

A tömeggyilkosok ezután egy közkórházba mentek, ahol a mosdóban lemosták magukról a vért. Ám az intézmény dolgozóinak gyanús lett a dolog, ezért hívták a rendőrséget. Percekkel az érkezésük után a párt letartóztatták. Ezután sorra kerültek elő a hullák az egész városból.

tina-powell-2.jpg

A bíróságon LaFondát elsőrendű vádlottként kezelték. Bár Lexington történelmének legvéresebb tömeggyilkosságáról van szó, a média nem vezte túl nagy figyelemmel a tárgyalást. A 28 éves Tina Powell bűnösnek találta magát ötrendbeli, kábítószer befolyása alatt elkövetett emberölésben. Életfogytiglani börtönre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségével. Legkorábban 2021-ben szabadulhat. LaFonda Faye Fostert azonban 1987-ben halálra ítélték. 1991-ben újratárgyalták az ügyét, és tényleges életfogytiglani börtönre ítélték. Sosem szabadulhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr7211822503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása