Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 gyilkos, akik "Anya pici fiai voltak"

2016. október 08. - Jack Hate

Kenny Kimes

kimes_031.jpg

A férfi anyja, Sante Kimes egy szélhámos volt, aki korábban három évet ült rabszolgatartásért. Sante kiskora óta manipulálta a fiát, így annak esélye sem volt arra, hogy elkerülje a bűnözői életutat. A páros akkor kezdett bele bűnös tevékenységébe, amikor Kenny apja 1994-ben nem hagyott rájuk semmit. A páros több mint száz bűncselekményt követett el, főleg csalásokat. 1996 és 1998 között Kenny három embert ölt meg, az anyja pedig csak felbujtóként és bűntársként működött. Amikor elkapták őket, Kenny vádalkuja mentette meg mindkettejüket a halálbüntetéstől. Sante már meghalt a börtönben, de Kenny egész hátra lévő életét rácsok mögött fogja tölteni.

Eric és John Witte

782179-m.jpg

Hilma Witte megutálta a férjét, Pault, de félt a válás okozta anyagi gondoktól. Mivel megmérgeznie nem sikerült a férfit, rávette a kamaszkorú fiát, Ericet, hogy lője le a saját apját. A fiú teljesítette anyja parancsát, és a gyilkosságot sikerült balesetnek beállítania. Paul mostohaanyja, Elaine Witte befogadta Hilmát, Ericet és a nő kisebbik fiát Johnt (becenevén Butch-t). Ám Hilma meg akarta szerezni anyósa társadalom-biztosítási járandóságát, és az idős nő lopáson kapta a menyét. Ezért a gyilkos anya most a másik fiát, Johnt vette rá arra, hogy számszeríjjal lője le a nagyanyját, akit aztán feldaraboltak. Ám elkapták őket, és Eric 5, John pedig 20 év börtönt kapott, ma ma már szabadok. Hilmát 90 év börtönre ítélték.

Jacob Hilgendorf

jacob-hilgendorf.jpg

Denise Frei egy kávézó tulajdonosa és a lusta kamasz Jacob Hilgendorf anyja volt. Denise meg akarta szerezni a nála fiatalabb partnere, Curtis Bailey 100 000 dolláros életbiztosítási pénzét, ezért felbérelte a fiát és annak 22 éves barátnőjét, Jessica Daytont, hogy segítsenek neki megölni. 2009. július 19-én Frei és Dayton sztriptízeltek Bailey-nek, akit leitattak, majd amikor a férfi elájult az alkoholtól, Jacob segítségével megpróbálták megfojtani. Amikor ez nem sikerült, ütlegelni kezdték az áldozatot mindennel, ami a kezükbe akadt (pl. edények, tálkák, stb.), s több mint 30 ütéssel megölték. Ezután drogdílerekre kenték az ügyet, nem sok sikerrel. Mindhárom elkövetőt életfogytiglani börtönre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

John McAlinden

edith-mcalinden-2.jpg

Edith McAlinden (bal) egy alkoholista, börtönviselt bűnöző volt, aki 2004. október 17-én szabadult a börtönből. Éppen a szeretőjével, David Gillespie-vel és annak barátjával, Ian Mitchellel iszogatott, amikor feldühödött és megkéselte Gillespie-t. Edith ekkor felhívta a fiát, Johnt (középen) és annak hűséges barátját, Jamie Gray-t is (jobb). A fiúk baseball ütőt és fejszét is vittek magukkal, és agyonverték Mitchellt. Ám ekkor ért haza a 71 éves lakásbérlő, Tony Coyle is, akit szintén megöltek. Az elkövetőket letartóztatták, és a fiúk minimum 12 év börtönt kaptak. Edith-et életfogytiglani börtönre ítélték.

Robert és William Knorr

robert-knorr.jpgwilliam-knorr.jpg

Robert és William is egy skizofrén nő, Theresa Knorr fiai voltak, aki mellettük még három lányt nevelt. Az anya úgy gondolta, hogy a lányai, Sheila, Suesan és terry vették el a szépségét, ezért a fiai segítségével kínozni kezdte a lányokat. A fiúk féltek az anyjuktól ezért segítettek. Theresa rálőtt Suesan Knorra, aki kómába esett, majd az anyja és a testvérei élve elégették. Ezután kikötözték Sheilát egy kamrában, ahol hagyták szomjan halni. Bár egyik holttestet sem sikerült azonosítani, a rettegő terry mindent elmondott a rendőrségnek, és az elkövetőlet letartóztatták. Robert három év börtönt kapott, de emellé még járt 16 év is, amiért lelőtt egy csapost. Williamet gyógykezelésre ítélték, Theresát pedig életfogytiglani börtönre a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségével.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr2111781507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása