Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 kegyetlen gyilkos nő, akiktől rettegtek a férfiak, 3. rész

2016. október 07. - Jack Hate

Irene Maslin

maslin_irene2.jpg

Irene Maslin egy kisvárosi drogdíler volt Ausztráliában, akitől mindenki rettegett a környezetében. Sokan Charles Mansonhoz hasonlították. A nőnek elpanaszolta a barátnője, Karen Randall, hogy zaklatja őt az ex-pasija, a drogos Paul Snabel. Irene Karennel és két másik nővel kitervelte a férfi meggyilkolását, akit meghívtak a felbujtó Irene házába. Először speeddel kevert akumulátorsavat adtak be neki, de csak a speed hatott. Ezután Irene megkért egy fiatal fiút, Ian Gillint, hogy verje fejbe Snabelt. Gillin is rettegett Maslintől, ezért teljesítette a kérést, de az áldozat még mindig életben maradt. Ezért Irene egy zacskóval megfojtotta Snabelt. A nyomozás bebizonyította, hogy Maslin volt a felbujtó vezért, akit 15 év börtönre ítéltek. 10-et töltött le.

Phulan Devi

phoolan-devi-4.jpg

Az indiai nőt gyermekkorában többször is megerőszakolták. Felnőttkorában ő lett néhai férje bandájának a vezetője, és több mint húsz embert ölt meg. Áldozatai közt voltak gyermekkori bántalmazói is, akikek levágta a péniszüket bosszúból. Végül elkapták, és tizenegy évet töltött börtönben.1994-ben szabadlábra helyezték, és politikai karrierbe kezdett, kihasználva népszerűségét. 2001-ben ismeretlen fegyveresek lőtték le.

Christina Walters

christina-walters-4.jpg

Christina még kamaszként csatlakozott a hírhedt bandához, a Crips-hez, és korán vezetői rangot szerzett. Hogy kivívja társai félelmét, 1998 augusztusában elrabolt egy családanyát és nyolcszor rálőtt. Azt hitték, hogy a nő meghalt, de tévedtek. Ezután augusztus 17-én a banda elrabolt két fiatal nőt, Tracy Lambertet és Susan Moore-t. Őket két férfi, Francisco Tirado és Eric Queen lőtték fejbe, amibe azok bele is haltak. Ám a csapatot elkpaták és bűnösnek találták őket a két nő meggyilkolásában és az előző gyilkossági kísérletben is. Francisco Tirado életfogytiglanit kapott, Eric Queen felakasztotta magát az előzetesben. Christina Walters, a "Királynő"-t halálra ítélték, de 2012-ben a büntetését életfogytiglani börtönre enyhítették.

Shawna Forde

shawna-forde-5.jpg

Az arizonai Shawna Forde gyűlölte az illegális bevándorlókat. Csatlakozott egy gyűlölködő csoportba, de megszállottsága miatt még onnan is kirúgták. Ezért saját szervezetet alapított, és lett két követője: Jason Bush és Albert Gaxiola. 2009. május 30-án este a trió berontott a drogdílernek tartott Raul Floreshez, és lelőtték a férfit. Az áldozat 9 éves kislányát, Briseniát is fejbe lőtték. A lány anyja azonban csak megsebesült, és tűzharcot folytatott a támadókkal, akik elmenekültek. A túlélő azonosította Gaxiolát, aki életfogytiglanit kapott. Jason Busht, aki megsebesült a tűzharcban, halálra ítélték. Shawna Forde, aki sosem mutatott megbánást a két áldozat irányába, ugyanezt a büntetést kapta. Jelenleg is siralomházban van.

Della Sutorius

della-sutorius-3.jpg

Della Dante Sutorius egy elbűvölő, ártatlannak tűnő nő volt, akivel minden férfi törődni akart. Ám ez csupán látszat volt. Kihasználta a férfiakat, így kapcsolatai rendre erőszakos véget értek. Mind a négy házassága végén bántalmazta a partnereit, de ő a férjeket állította be szörnyetegként. Ám ötödik férje, az interneten megismert Dr. Darryl Sutorius még ennél is szerencsétlenebb volt. A nő nem akarta a válással elveszíteni férje vagyonát, ezért lelőtte álmában és öngyilkosságnak álcázta a gyilkosságot. Ám nem volt elég ügyes, és 23 év börtönre ítélték. 2010-ben a börtönben halt meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr4511779357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

badlucktotem 2016.10.09. 16:00:30

Phulan Devi önéletrajzi könyve zseniális! kegyetlen olvasmány, de remek, árnyalt a képet ad mind a motivációiról, mind a vidéki indiai társadalom működéséről.
süti beállítások módosítása