Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 férfi fekete özvegy

2016. október 01. - Jack Hate

VIII. Henrik

henry4.jpg

VIII. (Tudor) Henrik 1509 és 1547 között volt Anglia királya, és imádta a nőket. Amikor el akart válni első feleségétől, Aragóniai Katalintól, még egy új egyházat is alapított, csak hogy megszabaduljon a nőtől. És Katalin még szerencsésnek is mondható. A következő nejét, Boleyn Annát lefejeztette, a harmadik Seymour Johanna pedig szülés miatt halt meg. A negyediktőlKlevei Annától is válással szabadult meg, és a nő rengeteg anyagi juttatáshoz jutott. Howard Katalin megcsalta a férjét, így ő is vérpadon végezte. Az utolsó, Parr Katalin végül túlélte a férjét. Hat házassága mellett Henrik azzal vált híhedté, hogy bárkit kivégeztetett, aki nemosztotta a nézeteit, így a brit történelem leggonoszabb figurái között emlegetik.

Johann Otto Hoch

johann-hoch-6.jpg

A férfi Johann Schmidt néven született a Hesseni Nagyhercegség területén. Bár családot alapított és dolgozni kedózdett, egyszer hirtelen fogta magát és Amerikába költözött. Ezt követően belefogott halálos ámokfutásába. A férfi Illinois államban sorra járta a városokat, megismerkedett egy nővel, feleségül vette és arzénnal megmérgezte. Több mint tizenötször gyilkolt. Többször is volt olyan eset, hogy egy hét alatt nősült és ölt. 15 évig folytatta a halálos szakmát, mígnem 1905-ben a kitartó rendőrség elkapta. Halálra ítélték, 1906-ban felakasztották.

George Joseph Smith

smithgj_001.jpg

A brit George Smith már gyermekkora óta bűnözőként tevékenykedett. Egy ideig lopással kereste kenyerét, de később áttért a bigámiára. Feleségeit lopásra vette rá, és/vagy kicsalta belőlük a pénzüket. Egyik feleségének, a 31 éves Beatrice Mundy-nak 2500 fontja volt, de mivel a férfi ezt csak a nő halálával szerezhette meg, 1912-ben egy kád vízben fojtotta meg az asszonyt. Az első gyilkosságot még kettő követte, mindketten Smith naiv feleségei voltak és fürdőkádban haltak meg. A férfi bezsebete a hozományukat, a megtakarításaikat és az életbiztosítási pénzüket. Végül egy újságcikk leplezte le őt a rendőrök előtt, és 1915-ben felakasztották.

Henri Désiré Landru

landru_003.jpg

A francia szélhámos a "Kékszakáll" néven vált ismertté. Tehetséges hazudozó volt, és a szemei nagy hatással voltak a nőkre. Thetős vénlányok megkopasztásából élt, de ennél is tovább ment: tíz nőt hívott meg vidéki otthonaiba (gyakran költözködött), majd megölte őket és eladta az ingóságaikat. Ők mindannyian a felaségei voltak, de a tizenegyik áldozatát, egy tizenhat éves fiút csak azért ölt meg, hogy az ne kérdezősködjön az anyja haláláról. Végül elkapták, de a holttesteket nem találták meg. A tárgyalása nagyon nehézkes volt, Landru pedig viccelődött az esküdttekkel. Ennek ellenére bűnösnek találták és 1922-ben guillotine-nal lefejezték.

John David Smith III.

johnsmith-prison-mug.jpg

John Smith fiatalon feleségül vette a szép Janice Hartmant és Ohióban telepedtek le. Ám 1974-ben a férfi megölte őt ismeretlen módon. Feldarabolta és egy ládába rejtette az áldizat testét, akit 26 évig nem siekrült azonosítani. Közben New Jersey-ben ismét megházasodott, de az új feleség,  Betty Fran Smith eltűnt. Több mint valószínű, hogy ő is Smith áldozata volt, de a holttest más bizonyítékok sosem kerültek elő. Ám az első gyilkosság miatt elkapták a férfit, aki akkor már egy újabb nő férje volt. Az albumában további két ismeretlen asszoyn fotóit találták meg. A férfi 15 évtől életfogytig terjedő börtönbüntetést kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr211758811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamTwo 2016.10.02. 13:42:09

Ebben a néhány bekezdésben ennél több elütés csak akkor lehetne, ha valami főemlős gépelte volna...

negyediktőlKlevei
híhedté
nemosztotta

kedózdett

bezsebete

Thetős
felaségei
tizenegyik
esküdttekkel

áldizat
siekrült
asszoyn

hapsi 2016.10.02. 13:44:34

Valóban elég trehány munka...

nimrod666 2016.10.02. 13:52:06

Illene javítani a hibákat...

aranea 2016.10.02. 15:49:18

George Joseph Smith
John David Smith III.
Johann Schmidt
...azt hiszem, jó lesz a hasonló nevűeket elkerülni

kispotzak 2016.10.03. 21:49:09

Jaj. Ha vki blogbejegyzest ír egy témáról, kimondottan javallott, hogy olyat válasszon, amiben tájékozott. Az első "fekete ozvegy" -rol szolo leirasnak már a második mondata nettó marhaság.
Ha poszter ennyire nem veszi komolyan saját magát és a témáját, én mért tegyem?
süti beállítások módosítása