Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

4 kivégzett nő a napfényes Kaliforniában

2016. szeptember 14. - Jack Hate

Kalifornia államban egyedülálló módon a gázkamra általi halál van érvényben (bár 2006 óta nem végeztek ki senkit). Bár az USA egyik legnagyobb tagállama, a boszorkányperek óta mindössze négy nőt küldtek itt halálba. Most következzen ez a négy balszerencsés, gyilkos nőszemély.

Juanita Spinelli, a Tolvajok grófnője

Evelita Juanita Spinellinek volt egy háza, melyben lányával, Gypsy-vel élt együtt. Az asszony hajléktalan kamaszokat fogadott be az otthonába, gondoskodott róluk, és az anyafigurájuk lett. Ám ezt nem puszta szívességből tette. A fiatalokat megtanította lopni, és ezen a pályán dolgoztatta is őket. Gyakori trükkjük volt az, hogy Gypsy prostituáltként felszedett egy férfit, akit a bűntársai kiraboltak és helyben hagytak.

juanita-spinelli-1.jpg

Ám az egyik rablás balul sült el. Spinelli egyik "katonája" Albert Ives egy félreértés miatt lelőtte Leland Cash-t, akit ki akartak rabolni. A 19 éves bandatag, Robert Sherard látta a gyilkosságot, és Juanita attól félt, hogy Sherrard beszélni fog a rendőrségnek. Ezért chloral hydrate-ot tett a Robert whiskey-jébe, amitől a fiú elkábult. Eztán a fiatal tolvajok halálra rugdosták az áldozatot. A holttestet egy hídról a folyóba dobták. Ám lebuktak, Albert Ives pedig mindent elmondott. Juanita Spinellit, aki a Grófnő néve  vált ismertté, Kaliforniában nőként először gázkamra általi halálra ítélték. 1941. november 22-én végezték ki.

Louise Peete, akit csak a gázkamra állíthatott meg

A louisianai Louise Peete már fiatal korától fogva szélhámosként tevékenykedett. Élete során négy férje volt, mindannyian öngyilkosok lettek. Louise 1912-ben Texasban lelőtte milliomos szeretőjét, Joe Appelt, de mivel önvédelemre hivatkozott, felmentették. Később Los Angelesbe költözött, ahol 1920-ban lelőtt még egy szeretőt, Jacob Dentont. Ezúttal életfogytiglanit kapott.

louise-peete-11.jpg

1939-ben szabadult, és házvezetőnőként helyezkedett el a Logan házaspárnál. Ám a feleség Margaret Logan rajtakapta, hogy pénzt lopott a számlájáról. Louise őt is lelőtte 1944-ben, és egy avokádófa alatt elásta. Az áldozat idős férjét intézetbe adta, és kezébe vette a vagyonukat. Ám ismét elkapták. Amikor az ügyészek elmesélték a vádlott múltját, a bíróság minden szimpátiáját elvesztette. Louise Peete-et halálra ítélték, és 1947. április 11-én gázkamrában halt meg.

Barbara Graham, aki minden dühét kiadta

Barbara Grahamet az anyja kényszerítette prostitúcióra, és nem ez volt az anya egyetlen bűne. A lány érthető módon nagyon megutálta őt, és rettenetes dühét még sokáig elfojtotta. Barbara megmaradt az ősi mesterség mellett, de később három férfival együtt alapítottak egy rablóbandát. A quartett úgy hitte, hogy a 64 éves Mabel Monahan könnyű célpont lesz. Azt hitték, hogy a magányos özvegynek van egy széfje pénzzel tele.

prev_barbara_graham_mugshot.jpg

1953. március 9-én Barbara bekéredzkedett a célponthoz, míg bűntársai kint vártak. A gyanútlan Mrs. Monahan beengedte Grahamet, ám a vendég úgy döntött, hogy rajta torolja meg az anyja bűneit. Fogott egy pistolyt, és elkezdte ütni vele Mrs. Monahan fejét. A döbbent férfiak átkutatták a házat, de pénzt nem találtak. Ők is megverték az áldozatot, akit végül Barbara egy takaróval megfojtott. Az egyik férfi később meghalt, de a többieket elkapták, és halálra ítélték őket. Barbarát 1955. június 3-án végezték ki gázkamrában. Halála előtt kért egy szemkendőt, hogy ne lássa a dühös tömeget. Utolsó mondata is a kivégzését váró emberekre utalt: "Miért kínoznak engem?"

Elizabeth Duncan mama, a pokoli anyós

A középkorú Elizabeth Duncan birtokolni akarta a fiát, Franket. Például amikor a férfi azt akarta, hogy az anyja költözzön el tőle, Elizabeth nyugtatótúladagolással öngyilkos akart lenni. Végül megmentették az életét, és Frank beleszeretett az anyja mellé kirendelt nővérbe, Olga Kupczykba. A pár titkos viszonyba kezdett, és amikor Olga teherbe esett, összeházasodtak, ám Elizabeth erről nem is tudott. Amikor még is tudomást szerzett a kapcsolatról, egy jogi csellel felbontotta fia házasságát, és telefonon zaklatta a menyét.

e6be06b246731cb98cfc58ab63adbaf5.jpgÉs Mrs. Duncan még nem végzett. Felbérelt két bűnözőt, hogy öljék meg Olgát. 1998. november 17-én a két férfi elrabolta a hét hónapos terhes Kupczykot, majd egy elhagyatott mezőre vitték, és olyan erősen megverték egy pisztollyal, hogy annak eltört a csöve. Végül élve temették el. Ám a két elkövetőt később más bűncselekményekért tartóztatták le, és mindketten megtörtek. Bemártották Elizabeth-et is, akit a sajtó csak "Duncan mama"-ként emlegetett. Az ügyet az évszázad pereként emlegették. Őt és a bérenceit is halálra ítélték, és 1962. augusztus 8-án kivégezték. Frank Duncan nem volt ott anyja halálakor, így az asszony utolsó szavai ezek voltak. "Ártatlan vagyok. Hol van Frank?"

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr4811705421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása