Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 női szexgyilkos

2016. szeptember 10. - Jack Hate

Janice Buttrum

415223bc29b388b998af84effdab1955.jpg

Janice-t gyermekként megerőszakolták, alkoholista szülei elhanyagolták, neki pedig a szeméttelepre kellett járnia élelemért. Kamaszként ment hozzá a nála tíz évvel idősebb Danny Buttrumhöz, de a korkülönbség ellenére a lány irányított. Született egy lányuk és a georgai Daltonba költöztek egy motelba. Szomszédjuk a 19 éves Demetra Faye Parker lett. Demetra megbízott bennük, és örömmel vigyázott a gyermekükre is. Janice azonban attól félt, hogy Danny-nek tetszik a lány.

Mrs. Buttrum még csak 17 éves volt, de már szadista hármas szexjátékra készült a férjével. 1980. szeptember 3-án a házaspár az utcákat járta lányokat keresve. Négyen szerencsés módon visszautasították a közeledésüket. Ezért a dühös páros éjszaka bekéreckedett Demetrához, és rátámadtak. Janice letette a saját gyermekét az ágyr, így annak végig kellett néznie a borzalmakat. Megverték és megerőszakolták Barkert, majd Janice 97 szúrással megölte.

A páros kirabolta Demetrát, de másnap már le is tartóztatták őket. Mindkettejüket halálra ítélték. Danny felakasztotta magát a cellájában. A felesége, akit még kiskorúként ítéltek halálra, később kegyelmet kapott. Ma is börtönben ül.

Judith Neelley

1405977211002-mgmdc5-5nhhk4kjt5s1bhx8clx5-original.jpg

Janice Buttrumhöz hasonlóan Judith Neelley is uralkodott a nála jóval idősebb férje, Alvin Neelley fölött. Bár a férfi tanította meg feleségét bankcsekkeket lopni, Judith hamar átvette az irányítást, majd fegyveres rabló és gyújtogató lett. A nő fiatal lányokat akart megkínozni, és a férjét használta arra, hogy szexuálisan is megalázza az áldozatait. 1982. szeptember 25-én a páros elrabolta a 13 éves Lisa Ann Millicant. Három napon át rendszeresen megerőszakolták, de Judith fizikailag és lelkileg is kínozta. Szeptember 28-án a nő lefolyótisztítóval beinjekciózta, majd előtte a lányt. Ezután többször is telefonon kélkedett tettével a rendőrségnek.

1982. október 4-én elrabolták a 22 éves Janice Chatmant. A lány fiúját, John Hancockot Judith hátba lőtte. Janice-t egy napon át fogvatartották a házaspár ikreinek szeme láttára, s ezalatt őt is megkínozták és megerőszakolták. Judth ugyanúgy élvezte a szóbeli bántalmazást is, az áldozatainak mindig örömmel ecsetelte, hogy hogyan végzett korábbi foglyaival. Végül Chatmant is lelőtte.

Ám Hancock túlélte a lövést, és feladta a gyilkosokat a rendőrségen. Amikor Neelley-éket letartóztatták, ők már a következő, de még élő áldozatukat tartották fogva. Alvint azt állította, hogy még több embert öltek meg, de ezt még nem sikerült bizonyítani.A férfi életfogytiglanit kapott, míg Judithot halálra ítélték. Később a büntetését életfogytiglani börtönre enyhítették,ezt azóta is tölti.

Rosemary West

rosemary-west-1.jpg

A brit nő már fiatal korától fogva megszállottja volt a szexnek. Bár tinédzserlányként megerőszakolták, később prostituált lett, és néha még pénzt sem kért a légyottokért. Ez hozta őt össze későbbi férjével, a szintén szexmegszállott Frederick Westtel is. A férfi hentes volt, és előszeretettel kukkolta feleségét, amint más férfiakkal van. Az asszony biszexuális volt, és férjével együtt a szadista szexualitás gondolata.

És 1971 és 1987 között Westék tizenkét fiatal lányt raboltak el, akiket a pincéjükben fogva tartottak, megcsonkították, megkínozták, rendszeresen megerőszakolták és meggyilkolták őket. Ebből kilencet közösen öltek meg, kettőért pedig csak Fred a felelős. Ám az első áldozatukat, Charmaine Westet, Fred mostohalányát Rose egyedül gyilkolta meg, míg a férfi börtönben volt. Bár Fred irányítónak hitte magát, sokszor a felsége volt a kezdeményező. Rosemary akár egész nap tudott szexuális tevékenységet folytatni, és ugyanolyan szadista volt. Az utolsó áldozatuk a saját lányuk, Heather volt, de őt is ugyanúgy megerőszakolták.

Végül a gyermekeik bántalmazásáért tartóztatták le őket, és a West gyerekek elénekelték közös nótájukat, melyben arra utaltak, hogy lányok vannak elásva a kertjükben. Átkutatták a kertet, és megtalálták a holttesteket. Frederick öngyilkos lett, de Rose-t bűnösnek találták és életfogytiglani börtönre ítélték. 

Michelle Michaud

michelle-michaud-1_1.jpg

Michelle eleinte egy keresztély egyedülálló anya volt, de ezt az életmódot túl nalmasnak találta. Prostituáltként kezdett dolgozni, de egy idő után ezt si megunta. Ekkor megismerkedett a már elítélt erőszaktavővel, James Daveggióval. A férfi mutatta meg Michelle-nek a metamfetamint, s ez végleg összehozta őket. James perverz volt és fiatal lányokat akart megbecsteleníteni, Michelle pedig vele tartott. Valószínűleg a nő igazi indítéka az adrenalin-függősége volt, csak a perverzitás volt elég izgalmas a számára.

1997 őszén a páros hat fiatal lányt erőszakolt meg, köztük családtagokat is. Még Michelle lányát is szexuálisan bántalmazták. Michelle többször is kezdeményezőként működött, és erőszakosabb lett, mint a cinkosa, és gyilkolni akart. Ezért a furgonjukat mozgó kínzókamrává alakították át, és 1997. december 2-án elrabolták a 22 éves Vanessa Samsont. Legalább egy fél napig kínozták és rendszeresen megerőszakolták. Végül közösen fojtották meg őket.

Ám a túlélő áldozatok szóltak a rendőrségnak, akik a gyilkosság másnapján letartóztatták a párost. Még ugyanezen a napon megtalálták Vanessa holttestét. 2002-ben Michelle-t és James-t gázkamra általi halálra ítélték.

Melissa Huckaby

melissa-huckaby-1.jpg

A 28 éves Melissa egyedülálló anya volt és egy vasárnapi iskola tanáraként dolgozott. Bipoláris depressziója volt,  vadosta magát, és zavarta kislánya 8 éves barátnője, Sandra Cantu. Úgy érezte, hogy a lánya több időt tölt Sandrával, mint vele. Meg akarta ölni a kislányt, de előtte még két próbát tartott. Először egy másik kislánynak, Malody-nak, majd a saját fiújának adott bipoláris gyógyszert, de ők túlélték a mérgezést.

2009. március 27-én elcsalta a vasárnapi iskolába Sandrát, majd beadta neki saját elmebetegségére való gyógyszerét. Cantu elvesztette az eszméletét, mire Melissa fogott egy alkoholba mártott kendőt és megfojtotta vele a kislányt. És ezzel még nem végzett; fogott egy sodrófát és mindkét végével megerőszakolta az áldozatát. Ezután egy sporttáskába gyömöszölte a testet és egy folyóba dobta.

Az eltűnt kislány esete egész Amerikát megrázta. A rendőröknek gyanús lett, hogy a bűnügyiműsor-rajongó Ms. Huckaby mennyire segíteni akar az áldozat keresésében. Miután Melissa azt állította, hogy ellopták a táskáját, a rendőrök az említett tárgyban találták meg a megerőszakolt kislány holttestét. Végül az elkövető beismerte bűnösségét, cserébe azért, hogy figyelmen kívül hagyják a nemi erőszak vádját. Életfogytiglanit kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr4711693555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hhh. 2016.09.23. 16:02:31

Hejesírás. Kicsit több figyelmet.
süti beállítások módosítása