Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Aki a drogot választotta a férje élete helyett - Kristin Rossum

2016. szeptember 08. - Jack Hate

Kristin Rossum 1976-ban Tennessee államban született, de Kalifornában nőtt fel. Szülei egyetemi professzorok voltak, így nyilván nagylehetett rajta a nyomás gyermekkorában. Balerina és gyermekmodell volt, így akart kítűnni két fivére mellett. Toxikológusnak tanult és fényes szakmai jövőt jósoltak neki. Szép lány volt.

Kristin a jónevű Szent Katalin lányiskolában tanult jó eredménnyel. Ám ebben az iskolában rossz hatás is érte. Elkezdett marihuánát szívni, és egyre inkább rászokott a fűre. 16 éves volt, amikor egyik barátnője megmutatta neki a metanfetamint. Ez a drog nagyon erős eufóriát okoz, az ember erősnek és szexinek érzi magát tőle, így a függőség már az első adagnál kialakulhat. Ez egy nagyon veszélyes kábítószer. A használó általában nem magába a szerbe hal bele, hanem a méreg átveszi az uralmat a gondolkodása felett, és ezért kerül életveszélyes helyzetekbe.

kristin-rossum-1.jpg

A szülők felfedezték a lányuk káros szokását, de nem tudták megállítani. Kristin egész fiatal korában megpróbált leszokni a metamfetaminról, de nem sikerült neki. Ám még egyetemista korában találkozott a nála két évvel idősebb Greg de Villers-szel (alul láthatók mindketten). A férfi azonnal beleszeretett Kristinbe. Rendes, szorgalmas férfi volt, és segített neki leszokni a kábítószerekről. A nő végül sikerrel le is diplomázott toxikológiából. Greg megkérte szerelme kezét, de a nő habozott. Végül voltaképp a szülei beszélték rá Rossumot, hogy menjen hozzá, mivel korábban csak neki sikerült leszoktatni lányukat a narkóról.

kristin-and-gregory.jpg

Ám a mézeshetek nem tartottak sokáig. Kristin a San Diego megyei bűnügyi laborban kapott állást - sajnos. A laborban lévő vegyszerek között sok kábítószer volt, amihez könnyű volt számára hozzájutni. És ROssum nem tudott ellenállni a csábításnak. Ráadásul a főnöke, Dr. Michael Robertson  is megtetszett neki, és hamarosan irodai viszonyba is kezdtek. E-mailekkel és képeslapokkal is kommunikáltak, emellett gyakoriak voltak közütk a munkahelyükön a csábos pillantások. A laborban mindenki tudott a kapcsolatról.

Gregnek világossá vált a helyzet. A neje egyre távolodott tőle. A férfi arra is rájött, hogy Kristin ismét drogozni kezdett. Végül pedig talált gy szerelmes levelet, amit Dr. Robertson küldött. Kristin tudta, hogy ha a férje kitálal minden titkáról, akkor elveszíti a közös vagyont, a szeretőjét és az állását is. Egyszóval mindent. Kristin nagyon nagy bajban volt, és a kábítószerek már annyira eluralkodtak rajta, hogy ölni is képes volt.

A tettet, melytől minden problémája megoldását várta, már jóval korábban kitervelte. Nagy adag fentanyl lopott a munkahelyéről, ezt a szert már jól ismerte. (A fentanyl hataása ugyanolyan, mint a heroiné. Bár eufóriát nem okoz, a légzést ugyanúgy csökkenti, így túladagolva fulladást okoz.) 2000. november 6-án a 26 éves Greg, aki már tudta, hogy megcsalta a a felesége, egy nagy adag fájdalom-csillapítót vett be, így enyhítve lelki fájdalmát. Mivel nem volt teljesen a tudatánál, a neje könnyen megitathatta vele a fentanylt. (A méreg jó módszer volt a nő számára, mivel így a méreg dolgozott helyette, és nem kell szembeszállnia a nála erősebb Greggel.) Míg férje fuldokolt, Kristin kedvenc filmje, az Amerikai Szépség egyik jelenete hatására megrendezte a helyszínt. Rózsaszirmokkal rakta tele az áyat, és a közös esküvői fotójukat is az ágyra tette a haldokló áldozat mellé. Greg de Villers legalább 4 percig fuldokolt, mire kilehelte a lelkét.

kristin-rossum-6.jpg

A gyilkos hívta a 911-et, és azt állította, hogy a férje megölte magát. Azt is mondta, hogy a halála előtt elmondta férjének, hogy megcsalta és el akarja hagyni, ezzel is az önkezűség látszatát akarta megerősíteni. A nő azt hitte, hogy az ő  munkahelyén végzik el a boncolást, és ott nem fogják vizsgálni a fentanylmérgezés lehetőségét. Ám a rendőrök tudták, hogy az áldozat felesége, a gyanúsított is a bűnügyi laborban dolgozik, így a holttestet elküldték egy magánlaborba. Ott derítettek fényt a méreg nyomára. A nyomozók tudták, hogy Greg nem juthatott fentanylhez, de Kristnin munkahelyén hiányzott egy nagy adag a szerből.

A nőt letartóztatták, de a szeretője ellen nem emeltek vádat. Bár Kaliforniában érvényben van a halálbüntetés, a szép fiatal toxikológusnő esetében ettől eltekintettek. Ennek ellenére bűnösnek találták, és életfogytiglani börtönre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. Az egykori balerinát, akinek mindenki szép jövőt jósolt, a drogok örök életére börtönbe juttatták.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr8011688545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása