Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

A 3 legkegyetlenebb gyerekgyilkosság, amit nők követtek el, 2. rész

2016. szeptember 01. - Jack Hate

Mary Clifford

elizabeth-brownrigg-4.jpg

Elizabeth Brownrigg, a köztiszteletben álló bába az egyházközösség pillére volr Londonban. A nő azonban szadista volt, aki szexuálisan begerjedt a szolgálólányai fájdalmától. A kínzásokba a férjét és a fiát is bevonta. Bár már korábban volt egy botránya ebből, az egyház rábízott egy 14 éves árvát, Mary Cliffordot.

Elizabeth ekkor minden haragját és szadizmusát az új jövevényre ömlesztette rá. A karjainál fogva felhúzta és ostorral verte. Addig ütlegelte, amíg a fáradságtól már a korbácsot sem tudta felemelni. Éheztette a lányt, megtagadta tőle a rendes ruházatot és vele végeztetett el minden házimunkát. 1767 augusztusának elején a még élő lányt kidobták a disznók közé, ahol egy pék talált rá. Az egyház dolgozói ellátogattak a Brownrigg házba, ahol a pincében megtalálták Mary-t, aki akkor már besélni és mozogni sem tudott. Egy irgalmas kórházba szállították, ahol pár nappal később, augusztus 9-én belehalt a fertőzéseibe.

A Brownrigg családot letartóztatták. Mivel a cselédekért világéletben az asszonyok feleltek, a férjet és a kamaszkorú fiukat szabadlábra helyezték. Elizabethet azonban kötél általi halálra ítélték, és 1767. szeptember 14-én felakasztották. A csontvázát azonban kiállították, és turistalátványosság maradt még hosszú évekig.

Shanda Sharer

shanda-sharer-3.jpg

Shanda még csak 12 éves volt, és az indianai Madisonban élt. Összebarátkozott a nála idősebb Amanda Heavrinnel, és jó barátok lettek. Ám Amandának volt egy gyönyörű 16 éves leszbikus barátnője, Melinda Loveless. Melindának szörnyű gyermekkora volt, és igen labilissá vált. Úgy vélte, hogy Shanda veszélyt jelent a kapcsolatára, ezért elhatározta, hogy megbünteti.

1992. január 10-én Melinda fogta három barátnőjét, Laurie Tackettet, Hope Rippey-t és Tonui Lawrence-t, és Tackett autójával elmentek Shanda házához. A lányok azt mondták, hogy buliba viszik a lányt, és a célszemély sem tudta, hogy Loveless is köztük van. Amikor Sharer beszállt az autóban, Melinda késsel tartotta sakkban, és kivitték őt egy közeli erdőbe. Levetkőztették az áldozatot, majd Melinda és Laurie megverték őt. Berakták a csomagtartóba, egy ideig még hurcolászták, majd ismét rátámadtak. Tackett és Loveless vasrúddal verték és összeszurkálták az áldozatot, Hope Rippey pedig ablaktisztítót fújt a kislány sebeire. Toni Lawrence nem vett részt a kínzásban.

A szenvedő, eszméletét vesztett lányt a csomagtartóban hagyták és tovább kocsikáztak. Voltak Tackett családjánál, és megreggeliztek egy McDonald's-ban. Ezután elmentekk egy tanyára, és élve elégették az áldozatot.

Ám Toni Lawrence még aznap este feladta magát és a barátnőit a rendőrségen. Ő 20 évet kapott, de hamarabb szabadult. Hope Rippey-t 60 év börtönre ítélték, de 2004-ben a büntetését 35 évre csökkentették. Két évvel később már ki is engedték. Melindát és Laurie-t szintén 60 évre ítélték, de 2021-ben mindketten szabadulhatnak.

Az eset megrázta egész Amerikát. Az áldozat anyja, Jacqueline Vaught jelenleg is szerepel dokumentumfilmekben, és tart beszédeket a lánya ügyével kapcsolatban. Az apa, Stephen Sharer többször is megpróbált öngyilkosságot elkövetni a gyilkosság után. Végül 54 évesen halálra itta magát.

Zahra Baker

zahra-baker-6.jpg

Zahra Ausztráliában született. Csontvelőrákja volt, és bár felépült, a kemoterápia következtében majdnem megsüketült. Egyik lábát tövestől elvesztette, de ennek ellenére boldog, mosolygós kislány volt.  Az apja, Adam Baker az interneten keresztül ismerkedett meg az amerikai piti bűnözővel, Elisával. A nőt Ausztáliában feleségül vette, majd a lányával együtt Észak-Karolinába költöztek.

Ám Elisa egy szadista szociopata volt. Verte Zahrát, monoklit is okozott neki. A kislánynak mindig csak öt perce volt enni, így hamar lesoványodott. A mostohaanyja időnként a műlába nélkül futtatta. A lányt magántanulói státuszba helyezték, így Elisa egész nap kínozhatta. Hihetetlen, de Adam végig tűrte ezt.

Ám Elisa Bakernek ez sem volt elég. 2010. szeptember 24-én ismeretlen módszerrel meggyilkolta a 10 éves kislányt, majd feldarabolta és egy kietlen viidékre dobta a maradványokat. Az apa csak két héttel később jelentette a lánya eltűnését. A házaspárt letartóztatták, és Elisa a férjére hárított mindent. Ám Adamet felmentették. Elisát bűnösnek találták, amit ő sem vitatott. 2011-ben 18 év börtönre ítélte a bíróság. 2013-ban azonban kapott újabb 10 évet a drogügyletei miatt. Azt, hogy hogyan ölte meg a kislányt, illetve hogy hová rejtette az eltűnt fejét, a mai napig nem árulta el.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr411668060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása