Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Emberek, akik túlélték a sorozatgyilkosok támadásait, 1. rész

2016. augusztus 31. - Jack Hate

Jeffrey Rignall

736e0a9f6a3961f05f2cb96aaa4fbb82.jpg

A biszexuális férfi majdnem John Wayne Gacy áldozata lett. Gacy 33 fiatal férfit erőszakolt, kínzott és gyilkolt meg. Rignallt kloroformmal elkábította, többször megerőszakolta és meg is kínozta, majd egy parkban magára hagyta. A féfi kórházba került, de a veséke így is károsodott. A sorozatgyilkost azóta kivégezték.

Jessica Mullen

A lány 9 éves volt, amikor egy éjszaka az anyja, Kelly Silk rátámadt. Az asszony akkorra már halálra szurkálta a férjét és Jessicát is 61-szer megszúrta. Ezután felgyújtotta a házukat. Kelly és két gyermeke odaveszett a tűzben, de Jessica és legfiatalabb súlyos sebekkel ugyan, de túlélték.

Barbara Hoyt

hoyt.jpg

Barbara Hoyt a Manson Család nevű sorozatgyilkos szekta tagja volt. Amikor arra készült, hogy a bíróságon majd a csoport ellen vall, egy másik tag, Ruth Ann Moorehouse túladagolta Hoyt LSD-jét. A lányt egy hawaii-i kórházban mentették meg, és később a vád egyik koronatanúja lett.

Paul Watkins

mte5ndg0mdu1mziymdy4ndk1.jpg

Watkins is a Manson Család tagja volt. Amikor rájött, hogy a csoport gyilkosságokat követett el, a rendőrség informátora lett. Titka kiderült, ezért kétszer is megpróbálták megölni. Nem sikerült, pedig Paul másodjára majdnem bennégett az autójában. Végül ő is a szekta ellen vallott.

Ronald Martin

A fiatal tengerészgyalogos Rhonda Belle Martin mostohafia volt. Amikor Ron apja, Claude meghalt, feleségül vette Rhondát. Amikor a férfi majdnem meghalt egy arzénmérgezés következtében, kiderült, hogy Mrs. Martin már hat családtagját ölte meg, köztük Claude Martint is. Rhondát villamosszékben végezték ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3011664576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása